Będą foty na letnich - wrócimy do dyskusjiaver pisze: Za tonie za bardzo mi to pasujestalówki (czerwień + srebrne ranty)
P.S. zdjęcia od "chwilowego" właściciela jeszcze:
(będzie się przynajmniej na ulicy wyróżniał )
Będą foty na letnich - wrócimy do dyskusjiaver pisze: Za tonie za bardzo mi to pasujestalówki (czerwień + srebrne ranty)
Nie słuchaj go stalówki wyglądają bardzo ciekawie i innowacyjnie ale co jak co beleczkę by się przydało pyknąć o ząbekaver pisze: Za tonie za bardzo mi to pasujestalówki (czerwień + srebrne ranty)
BzyQ pisze:Nie słuchaj go stalówki wyglądają bardzo ciekawie i innowacyjnie ale co jak co beleczkę by się przydało pyknąć o ząbekaver pisze: Za tonie za bardzo mi to pasujestalówki (czerwień + srebrne ranty)
Wizualnie jaki jest - taki zostanie. Wnętrze to temat do dłuższego zastanowienia, ale niestety jak pisałem wyżej puściło w fotelach kilka nitek i tapicerka nie wygląda dobrze. Z tyłu też jeden boczek jest na silikon (aż boję się go odczepić). Natomiast jak coś już robić to porządnie. Bo jak nie wydam kasy na Juniorka to na co?jarema205 pisze:Moim skromnym zdaniem Juniorek jest zbyt ładny, żeby przerabiać go na XS-a
jarema205 pisze:To może oddać obecną do tapicera? Moim zdaniem wzór, który masz u siebie jest jednym z najładniejszych wzorów w 205-ce, a i fotele są chyba najwygodniejsze Na Twoim miejscu przemyślałbym sprawę
Nic za darmo .Najpierw wpuściłem ją przed siebie na przewężeniu a następnie kulturalnie puknąłem ją w tyłek.