Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
eee faktycznie tombike chyba miał taki tylko ze bez napisu pod spodem :/ hhmm trzeba cos innego wymyśleć
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Był Ciekawy Mnie tam się podobał ale faktycznie Tombike miał coś takiego chociaż motyw ala Matrix zły nie jest :D Hmm Osobiście uważam że mała zmiana nie byłaby zła :) Czekam na kolejne propozycje. Tak sie właśnie dziwiłem troche o co chodzi bo zobaczyłem w jednym poście nowy Avatarek Zielony Trzeba włąsne autko wrzucić albo własną osobe
Kiedyś mówili na niego Junior, zmieniło sie jednak wiele ...
kto chce moge urzyczyc tamten zielony z matrixa ja zostaje przy swoim starym
Ja tam zostaje przy swoim chcę się moim Avantarkiem integrować z moim autkiem :D Chociaż podobał mi sie ten motyw z tym zielonym z Matrixa (w końcu Matrix to jeden z moich ulubionych filmów)
Kiedyś mówili na niego Junior, zmieniło sie jednak wiele ...
Taka propozycja. Widzę, że przyjmują się powoli avatarki ze zdjęciem posiadacza auta. Pieraś, deejay, Andzia i pewnie niejednen jeszcze ... fajna opcja nie? Mi się podoba, więc gdybyście byli ZA to każdy pstryknie sobie foto i tym sposobem poznamy się lepiej
If she said "it's Chelsea or me" ... would You miss her?
kuuurde, jakiś taki jestem na tych fotkach nie JJ? Też się przyzwyczaiłem do mojego avatarka. Nie mówię już, że przyzwyczaiłem się do avatarków innych, bo często poznaje autorów postów po obrazku. Niemniej nie byłoby to głupie, ajt?
If she said "it's Chelsea or me" ... would You miss her?