Pompka paliwowa
Pompka paliwowa
Witam, mam problem odnośnie pompki hamulcowej, wszystko odpowietrzałem tak jak należy, mam nowe przewody hamulcowe lecz gdy pompuje nie leci płyn przez przewody tylko samo powietrze, lecz gdy odkręce przewody od pompki i pompuje hamulcem to z pompki leci płyn. Wina przewodów raczej odpada bo są nowe. Macie jakieś pomysły ? Dodam że pedał jest miętki podczas pompowania.
-
- Junior
- Posiadany PUG: 205 GTI
- Numer Gadu-gadu: 6928887
Re: Pompka paliwowa
Temat jest o pompie paliwa czy pompie hamulcowej ??
Sprzedam dużo części do skrzyń biegów BE1/BE3 (dzwony, korpusy, koła zębate, dyferencjały itd)
A gdzie napisałem ten temat ? "Ukl. hamulcowy, zawieszenie, ukl. sterowniczy"
Temat do zamknięcia ponieważ uporałem się prawie do końca z problem, hamuje tak w 80% jak wcześniej, widocznie za mało odpowietrzyłem jeszcze.
Temat do zamknięcia ponieważ uporałem się prawie do końca z problem, hamuje tak w 80% jak wcześniej, widocznie za mało odpowietrzyłem jeszcze.
- Manwe
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 lacoste'86, 205 gti ph1'87, 309 ph1 3d graffic'89, citroen ax ph1'86, citroen bx ph1'86
- Numer Gadu-gadu: 7424729
- Kontakt:
Tylko w temacie napisales popmka paliwa a piszesz o hamulcowej z tad pytanie , jak chcesz byc pewien ze juz jest odpowietrzony to odpowietrzaj z zalorzonym przezroczystym wezykiem na odpowietrznik, drugi koniec wezyka umiesc podlustrem plynu w naczyniu, ktore umies powyzej poziomu, na ktorym jest odpowietrznik, odpowietrzamy od prawego tylnego kola pozniej lewy tyl, prawy przod i lewy przod
szukam zderzaków z green'a, lacoste'a, białego cj lub open'a
przygarne silnik ET3, gumowy spojler tylnej klapy Peugeot 309 gti, licznik z obrotomierzem z bx'a ph1