DJPreZes pisze:
Tez tak uwazam - samochod jest po to zeby jezdzil,a wsadzanie go do garazu, bo "ło jezusicku - zimaaaaaaa aaaaaaaa " to po prostu mnie rozwala..noz w kieszeni sie otwiera i bym nagradzal taki zachowanie gwozdziem przez drzwi albo nozem w opony
A sam zimą garrosem nie jeżdzisz
Ale w garażu też nie stoi W ogóle miał mały "wypadek" (później opiszę - żadna stłuczka ani nic podobnego, ot moja skleroza i ślepota) i jak go wysuszę, co nieco poszyję i skompletuję to pewnie wróci na drogi trójmiasta i okolic. Ahaaaa - żeby nie było, nikomu nie życzę gwoździa ani noża na samochodzie - to była tylko marna prowokacja
TomekŻulu pisze:Trasa Siekierkowska godz. 8.45 widziany ładny XSD na WWL -elkach prowadzony przez panią w blond włosach , ktoś coś? ??? A może na sprzedaż ???
TomekŻulu pisze:Trasa Siekierkowska godz. 8.45 widziany ładny XSD na WWL -elkach prowadzony przez panią w blond włosach , ktoś coś? ??? A może na sprzedaż ???
Wyroiły się Puzie w W-wie?...
Ja dzisiaj, koło 22, na Niepodległości w okolicach skrzyżowania z Koszykową minąłem 205 ciemnej barwy na blachach WE...
Niestety nie przyjrzałem się, bo śpieszyłem się do lekarza.
Dzisiaj spotkałem pewną 205 przy Biedronce Okazał się to być Junior 5d. Podszedłem i zobaczyłem akurat kartkę że jest na sprzedaż:
rok produkcji: 91
cena: 1100 zł
Co do środka to fotele troszkę zniszczone.
Przebieg ok. 140 tys. (licznikowo)
PrezesBednarz pisze:Ładny XS czarny na stalówce dziś na łazienkowskim koło 19stej.
Jechałem Nissanem Leafem, więc nikt na mnie nie spojrzał, a ja XS'a dobrze zglądałem
Też go na Śródmieściu widziałem, rejestracja WU .... 2 drzwiowy, starszy pan się jakiś nim porusza, nie mogę go złapać szybko się porusza
Indiana z Poznania dawno skończyła na złomie
To jest chyba ta, która była oklejona stickerbombem
Jest Ci smutno? Jest Ci źle? Wsiądź do puga, przejedź się!
Określenie "Poranny poprawiacz nastroju" nabiera nowego znaczenia...
Naprawy, modyfikacje, remonty 205 i nie tylko https://www.facebook.com/205renovation/