Poliuretany nie wykazują oznak zużycia mimo faktu ze auto jeździ dużo, głównie po mieście i zaliczyło albański trip. Polecam.bhejduk pisze:Jozek, powiedz nam jak po roku na poliuretanach ma się Twoje zawieszenie.jozek pisze:Moje są ok, a prowadzenie odczuwalnie się zmieniło. Zobaczymy jak trwałość...Michal gti pisze:Zamawiałem z Olkusza dorabiane tuleje, akurat do 306.
Trzeba uważać, bo niestety trochę luźne zrobili.
Z terminem też był problem, spóźnili się o tydzień, montowaliśmy je w dniu wyjazdu na zawody
Jestem chętny na komplet, przód do gti i poduszki belki, albo silnika.
poliuretany
- jozek
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 GTI Mi16, 2x205 CTI, 205 Gentry Turbo CT, 205 Gutmann, 205 Cj, 205 RG 3D
- Numer Gadu-gadu: 4886607
Re: poliuretany
- bhejduk
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: Roland Garros Cabrio 1.4
Bartek jestem.
- jozek
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 GTI Mi16, 2x205 CTI, 205 Gentry Turbo CT, 205 Gutmann, 205 Cj, 205 RG 3D
Taką tulejkę mam zamontowana. Montując ja musisz mieć na uwadze ze wibracje z silnika będą zdecydowanie mocniej przenosić się na budę. Zdecydowanie!
-
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: Dużo 205 & Partner V6
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
Poducha silnika to słaby pomysł do cywilnego użytku.
Sam założyłem seryjną poduszkę obróconą 1/4 obrotu. Myślałem, że jak będzie sztywniejsza, to pomoże i się przeliczyłem
Często przy zmianie biegu czuć mocne stuknięcie z układu napędowego przenoszone na budę. Jak silnik jest zimny i nim telepie, to wszystkie plastiki trzeszczą
Sam założyłem seryjną poduszkę obróconą 1/4 obrotu. Myślałem, że jak będzie sztywniejsza, to pomoże i się przeliczyłem
Często przy zmianie biegu czuć mocne stuknięcie z układu napędowego przenoszone na budę. Jak silnik jest zimny i nim telepie, to wszystkie plastiki trzeszczą
Jest Ci smutno? Jest Ci źle? Wsiądź do puga, przejedź się!
Określenie "Poranny poprawiacz nastroju" nabiera nowego znaczenia...
Naprawy, modyfikacje, remonty 205 i nie tylko https://www.facebook.com/205renovation/
Określenie "Poranny poprawiacz nastroju" nabiera nowego znaczenia...
Naprawy, modyfikacje, remonty 205 i nie tylko https://www.facebook.com/205renovation/
- jozek
- Maniak
Ja w TCT chwale sobie taką poduchę ale to auto z racji obniżonego twardego zawieszenia i tak nie zapewnia żadnego komfortu. Za to silnik nie miota się po komorze silnika jak żyd po pustym sklepie...grzesiek309 pisze:Poducha silnika to słaby pomysł do cywilnego użytku.
Do zwykłego dupowozu to średni pomysł, do auta dla fryzjera to już zupełne nieporozumienie.
- bhejduk
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: Roland Garros Cabrio 1.4
Auta dla fryzjera?
Tą poduszkę wstawiłem jako jedyny element który znalazłem na ich stronie do 205.
Kiedyś czytałem że są różnej twardości te poliuretany, może miękciejszy by dali radę zrobić?
Mogę dać na wzór poduszki belki jakby była taka potrzeba.
Tą poduszkę wstawiłem jako jedyny element który znalazłem na ich stronie do 205.
Kiedyś czytałem że są różnej twardości te poliuretany, może miękciejszy by dali radę zrobić?
Mogę dać na wzór poduszki belki jakby była taka potrzeba.
Bartek jestem.