Mocowanie zapięcia pasów przedniego fotela.
- bananowiec
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 CTI TURBOGNÓJ , 205 1.8 dturbo forever
- Numer Gadu-gadu: 4940298
- Kontakt:
Mocowanie zapięcia pasów przedniego fotela.
Potrzebuje informacji lub najlepiej zdjęcia, jak mocowane jest zapięcie pasów fotela kierowcy w wersji 5 drzwiowej. Przykręcane do fotela, czy może do prowadnicy (szyn). Przełożyłem szyny od wersji 5 drzwiowej do wersji 3d i nie widzę opcji by do zamontowanych szyn przykręcić zapięcie Jest tam jakaś dodatkowa blacha, która powinna być przykręcona pod szynami. Jak to wygląda?
- mlody333
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: Był 205, 307 jest 106 TU1JP oraz 207 TU5JP4
- Numer Gadu-gadu: 0
Re: Mocowanie zapięcia pasów przedniego fotela.
Przekładałem fotele z 5d do 3d i sprawa wygląda tak, że w 5d masz patrząc od podłogi:
- prowadnica
- plastikowe okrągłe dystanse w 3 punktach w 4 metalową kształtkę na 2 śruby wysokości takiej jak 3 dystanse,
- fotel
fotel przykręca się długimi śrubami przez prowadnicę, dystansy w fotel,
mocowanie pasa w fotelu 5d jest w opisanej metalowej kształtce, w fotelu 3d w nieruchomej części stelaża fotela mocowanego do szyny, jak chcesz to jutro mogę ci to dokładnie obejrzeć, ewentualnie wysłać zdjęcia.
- prowadnica
- plastikowe okrągłe dystanse w 3 punktach w 4 metalową kształtkę na 2 śruby wysokości takiej jak 3 dystanse,
- fotel
fotel przykręca się długimi śrubami przez prowadnicę, dystansy w fotel,
mocowanie pasa w fotelu 5d jest w opisanej metalowej kształtce, w fotelu 3d w nieruchomej części stelaża fotela mocowanego do szyny, jak chcesz to jutro mogę ci to dokładnie obejrzeć, ewentualnie wysłać zdjęcia.
- bananowiec
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 CTI TURBOGNÓJ , 205 1.8 dturbo forever
- Numer Gadu-gadu: 4940298
- Kontakt:
Re: Mocowanie zapięcia pasów przedniego fotela.
Super dzięki wielkie za szczegółowy opis Czyli już wiem czego mi do szczęścia brakuje. Skoro mówisz, że przekładałeś fotele do 3d to pewnie zmieniałeś też mocowania pasów. Nie będziesz miał takiego luzem? Z chęcią bym odkupił