Jakie PALIWO jest najlepsze
- Rychu
- Uzalezniony
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
Gaz jest zdecydowanie najlepszy na Shellu! Zawsze tankuje do pełna z prawie pustego baku więc doskonale orientuje się na jakim gazie z jakiej stacji auto akurat jeździ i ile spaliło!
Mówię Wam, co do gazu to bezapelacyjnie Shell! A skoro i tak oszczędza się dużo kasy mając założony gaz to te pare groszy nie powinno robić żadnej różnicy
Mówię Wam, co do gazu to bezapelacyjnie Shell! A skoro i tak oszczędza się dużo kasy mając założony gaz to te pare groszy nie powinno robić żadnej różnicy
Peugeot 205 1.4GT LPG
Jeśli bardzo chcesz zobaczyć moje autko to zapraszam na: http://www.Rychu.205.pl
Jeśli bardzo chcesz zobaczyć moje autko to zapraszam na: http://www.Rychu.205.pl
- bipi
- Junior
- Kontakt:
jak jadę na trasę do Bydg to tankuję tylko na BP (bo jakoś nick mnie zobowiązuje) i choćbym tankował za 10zł to obsługa jest ok. a jak jadę do Krakowa to tankuję w Bydg przy Makro (najtańsza benzyna w mieście) a jest to stacja koncerny conoco (made in america), chociaż to jest napisane tylko na ich rachunkach.
bipi.205.pl
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
- Kontakt:
dzisiaj liczy sie kasa! i wszystko od tego zależy! kazdy leje taka na jaka go stac!
Audi A4 Avant
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
- cheatoss
- Maniak
w szczecinie cos jest nie tak z shellem, znajomy mi odradzal tankowanie na shellu, ze jakies przekrety na szczecinskich shellach sa slyszalem juz tez od wielu taryfiarzy... no i znajoma tesciowej przyszlej od kiedy kupila auto (nowa cytrynka c3) tankowala tylko v-power, miala stacje nieopodal domu i nigdy nigdzie indziej nie tankowala, a niedawno wymianiala pompe paliwa...
ja tankuje roznie, jak jest kasa to na bp, bo na tym jezdzi najlepiej, nie narzekam tez na statoil, przeraza mnie jakosc (a jeszcze bardziej ceny) na orlenie, wedlug mnie gowniane paliwo. ja tam soczki i browary tam kupuje =]
najczesciej jednak neste, wsuwam 20zl i zalewam tyle ile nigdzie bym za ta kase nia zalal (podobno paliwo z shella, to dlugo nie pojezdze ) taniej niz na neste jest juz tylko u prywaciarzy na wioskach i w amber, nie wiem czy amber jest u was, ale u nas jest w szczecinie 5 albo 6 takich stacji, ale oni to zajmuja sie rywalizacja w rankingach na skazone paliwo, takze tam nie zajezdzam :>
czasem trafi sie paliwo od znajomego z busa rejsowego (wtedy wlewam na podworku przez lejek) a ze firma kaze mu na bp tankowac, nie narzekam =]
ja tankuje roznie, jak jest kasa to na bp, bo na tym jezdzi najlepiej, nie narzekam tez na statoil, przeraza mnie jakosc (a jeszcze bardziej ceny) na orlenie, wedlug mnie gowniane paliwo. ja tam soczki i browary tam kupuje =]
najczesciej jednak neste, wsuwam 20zl i zalewam tyle ile nigdzie bym za ta kase nia zalal (podobno paliwo z shella, to dlugo nie pojezdze ) taniej niz na neste jest juz tylko u prywaciarzy na wioskach i w amber, nie wiem czy amber jest u was, ale u nas jest w szczecinie 5 albo 6 takich stacji, ale oni to zajmuja sie rywalizacja w rankingach na skazone paliwo, takze tam nie zajezdzam :>
czasem trafi sie paliwo od znajomego z busa rejsowego (wtedy wlewam na podworku przez lejek) a ze firma kaze mu na bp tankowac, nie narzekam =]
sprzedany
- JoT_JoT
- Moderator
- Posiadany PUG: był 205 Junior Exlusive Obecnie Saxo
- Numer Gadu-gadu: 3288286
No ja we wrocku sięjeszcze z taką stacją jak Neste nie spotkałem al po ile macie w tej chwili tam bajurke że taka konkurencyjna cena we Wrocku na Orlenie to w tej chwili od 3.59 do 3,79 ostatnio sie waha
Kiedyś mówili na niego Junior, zmieniło sie jednak wiele ...
[url=http://JoT_JoT.205.pl/]www.JoT_JoT.205.pl[/url]
[url=http://JoT_JoT.205.pl/]www.JoT_JoT.205.pl[/url]
- cheatoss
- Maniak
neste to bezobslugowa stacja, nie wiem za ile jest benzyna bo na to nie patrz... chyba 3,51 cos mi sie rzucilo ostatnio, w kazdym razie ropa 3,24 i to jest hicior w miescie =] no i auto mi nie muli jak po orlenie, albo prywaciarzach :>JoT_JoT pisze:No ja we wrocku sięjeszcze z taką stacją jak Neste nie spotkałem al po ile macie w tej chwili tam bajurke że taka konkurencyjna cena we Wrocku na Orlenie to w tej chwili od 3.59 do 3,79 ostatnio sie waha
sprzedany
- Kubski
- Nowicjusz
- Kontakt:
Ja zawsze staram się tankować na Shellu (zwykle V-power 95), a jak tylko jestem przy kasie to V-POWER 99+. Spalania nigdy nie liczyłem, więc nie wiem, ale różnicę w pracy silnika czuć! I do tego 4pkty SMART za litra
Kiedyś zdarzyło się, że podczas zatrzymywania na światłach gasł mi silnik -myślałem, że coś niedobrego się dzieje, ale po kolejnym tankowaniu ustało i już nigdy się nie powtórzyło, więc pewnie to była wina paliwa. Także przestrzegam przed wątpliwymi stacjami!
Kiedyś zdarzyło się, że podczas zatrzymywania na światłach gasł mi silnik -myślałem, że coś niedobrego się dzieje, ale po kolejnym tankowaniu ustało i już nigdy się nie powtórzyło, więc pewnie to była wina paliwa. Także przestrzegam przed wątpliwymi stacjami!
kiedyś: 205 1.9GTI
teraz: rajdówka na bazie Fiesty 2.0
teraz: rajdówka na bazie Fiesty 2.0