"500 KM BEZ OLEJU W SILNIKU - CZY TO MOŻLIWE?"
Nie możliwe!!
Wszystkie to środki co niby naprawiają i polepszają osiągi działąją całkiem skutecznie. Ale! przez jakieś 100km potem powrót do normy.
Sprawdziłem na własnej skórze
Po za tym jak może auto bez oleju jeździć? I już nie chodzi o tarcie ale o temperature do jakiej by się nagrzał.
"W przypadku awaryjnego wycieku oleju, wytworzona warstwa ceramiczno-metalowa umożliwia kontynuację jazdy (nawet ponad 500 km - zobacz TEST - 500 km jazdy bez oleju w silniku). "
Ciekawe czemu jak Gronholm zrobił dziurę w misce to se tego nie wlał
Pewno do nich jeszcze ten produkt nie doszedł
Jeszcze jedna refleksja mi się nasuneła.Dużo samochodów ma luz zaworowy regulowany hydraulicznie (ciśnieniem oleju). Jak ten preparet rozwiąrze ten problem???
Wszystkie to środki co niby naprawiają i polepszają osiągi działąją całkiem skutecznie. Ale! przez jakieś 100km potem powrót do normy.
Sprawdziłem na własnej skórze
Po za tym jak może auto bez oleju jeździć? I już nie chodzi o tarcie ale o temperature do jakiej by się nagrzał.
"W przypadku awaryjnego wycieku oleju, wytworzona warstwa ceramiczno-metalowa umożliwia kontynuację jazdy (nawet ponad 500 km - zobacz TEST - 500 km jazdy bez oleju w silniku). "
Ciekawe czemu jak Gronholm zrobił dziurę w misce to se tego nie wlał
Pewno do nich jeszcze ten produkt nie doszedł
Jeszcze jedna refleksja mi się nasuneła.Dużo samochodów ma luz zaworowy regulowany hydraulicznie (ciśnieniem oleju). Jak ten preparet rozwiąrze ten problem???
- Pieraś
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: sprzedany
- Numer Gadu-gadu: 696324
to jest nic innego wg mnie jak taki plyn ktory na jakis czas uszczelnia cylindry a potem znow musisz dolewac w kolko bo sie wypala
Nałogowy czytelnik forum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
No dokładnie zagęszczacz poprostu. A jeżeli już o to chodzi to MotoDoctor jest najlepszy. SmołaPieraś pisze:to jest nic innego wg mnie jak taki plyn ktory na jakis czas uszczelnia cylindry a potem znow musisz dolewac w kolko bo sie wypala
To i SAUNA SOLUTION buheheMagnetyzery się przejadły to pojawia się to
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
- Kontakt:
NIE! NIE REALNE!
Audi A4 Avant
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
- Rychu
- Uzalezniony
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
Ale widać że ludziom wszystko można wcisnąć bo już się frajerzy znajdują
Peugeot 205 1.4GT LPG
Jeśli bardzo chcesz zobaczyć moje autko to zapraszam na: http://www.Rychu.205.pl
Jeśli bardzo chcesz zobaczyć moje autko to zapraszam na: http://www.Rychu.205.pl
tak jak przepuszczalem, wasze opinie nie pozostawiaja zludzen
choc musze przyznac ze jak czytalem opis i komentarze to przez chwile sie zastanowlilem czy moze to naprawde dzialac, ale tylko przez chwile, po czym stwierdzilem ze to kolejny cud techniki, wytwor allegro i wrzucilem to na forum aby sie upewnic
choc musze przyznac ze jak czytalem opis i komentarze to przez chwile sie zastanowlilem czy moze to naprawde dzialac, ale tylko przez chwile, po czym stwierdzilem ze to kolejny cud techniki, wytwor allegro i wrzucilem to na forum aby sie upewnic
- Rychu
- Uzalezniony
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
Tak można zyskać.....remont silnika za 500zł
Peugeot 205 1.4GT LPG