Witam ponownie. Tym razem jako pełnoprawny posiadacz czworonoga Bezdachowa Dwieściepiąteczka z Poznania przybyła do Gdańska i stała się moją własnością. Auto zasadniczo zadbane taką mam nadzieję przynajmniej wizualnie. Oczywiście parę wgniotek tu i ówdzie bo nie może być idealnie jak na 20lat. Silnik 1,4 i chyba to na tyle jeśli chodzi o ogólne informacje. Przy okazji dzięki Aver za przesłaną opinię. To właśnie Twoja sugestia spowodowała całe to zamieszanie Do zoba na drodze !!!
Dzięki za powitanie,
Co do trójmiejskich spotów i mam nadzieję w przyszłości ogólnopolskich będzie mi miło Was wszystkich osobiście poznać. Liczę również na pomoc merytoryczną jako zupełny świeżak. Teraz mam zadanie przekopać dokładnie forum by zaznajomić się ze wszystkim co dotyczy małego lwiątka. Po pierwsze czekam na powrót z urlopu pana Ryszarda z ul. Hynka z Gdańska by mi dokładnie przejrzał auto. Do niego mam najbliżej więc właśnie on przyszedł mi na myśl. Ma raczej pozytywne opinie. Chyba,że macie inne sugestie.co do serwisu. Jeśli chodzi o napis na klapie to myślę o blendzie odblaskowej no a później o szerokich listwach na boki i nadkola ale to w przyszłości więc napis zniknie. Na początek muszę ogarnąć układ jezdny,hamulcowy i silnik. To jest w tej chwili dla mnie priorytet. W dziale KUPIĘ wrzuciłem post odnośnie prawej klamry do zamykania dachu no i w innym zapytanie o śruby zabezpieczające do felg ale nie stożkowych tylko płaskich. Będę wdzięczny za pomoc.
Pozdrawiam wszystkich
Mikołaj
Po Waszych sugestiach już przemyślałem. Szybko mi poszło Chciałem go oryginalnie stuningować przez dodanie paru ekstrasów ale już mi przeszło. Halogenów mi tylko brakuje więc proszę o podpowiedzi.
Dzięki.
Pzdr
Miko
Qrde widziałem ostatnio autko w gdańsku na parkingu chciałem zostawić kartkę za szybą kupie:D ale widzę nie miało by to sensu:D wrócę za 3 do 4 tygodni to zapraszam do siebie mikson to ogarniemy wszystko