GTI
- mlody333
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: Był 205, 307 jest 106 TU1JP oraz 207 TU5JP4
- Numer Gadu-gadu: 0
Re: GTI
Z czerwoną maską wygląda lepiej, ale czarna też miała swój "sportowy" urok. Nawet nie mogę sobie wyobrazić jak jeździ Pug z taką mocą. Wrażenia muszą być piorunujące. Jak pisał Jarema, trzeba kiedyś zrobić mały spocik i obcenić GiTa, ale to jak będzie cieplej.
-
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 xs
Ja to bym proponował się spotkać większym gronem na Miedzianej Górze Nawet na trybunach podczas jakiegoś trackday'a
-
- Junior
- Posiadany PUG: 306
noo już nie długo mam nadzieję ze bedzie ciepło, założy się letnie fele, zakonserwuje lakier i bedzie sie można pokazać
- ostatnio walczyłem ciut w garażu- przestał mi francuz odpalać. kręcił jak szalony a tu nic.
- przyczyna - zaśniedziałe styki przekaźników od pompy paliwa itd....... az sie zdziwiłem ze do tej pory działało
- ostatnio walczyłem ciut w garażu- przestał mi francuz odpalać. kręcił jak szalony a tu nic.
- przyczyna - zaśniedziałe styki przekaźników od pompy paliwa itd....... az sie zdziwiłem ze do tej pory działało
- jarema205
- Maniak
- Posiadany PUG: GTI, CJ, XR, XRD, XRD, LOOK
Daj znać jak będzie następny, teraz w zasadzie mam trochę luzu na uczelni, także chętnie się wybioręmlody333 pisze:Jak najbardziej bo jestem prawie na każdym, ostatnio namawiałem Jaremę, ale nie miał czasu.
Najlepiej jak będzie Dimma
A i na wiosnę liczę na spota w składzie- miankowy, młody333, jarema205, karolkielce
XR in PROGRESS
Może się przejadęjarema205 pisze:Daj znać jak będzie następny, teraz w zasadzie mam trochę luzu na uczelni, także chętnie się wybioręmlody333 pisze:Jak najbardziej bo jestem prawie na każdym, ostatnio namawiałem Jaremę, ale nie miał czasu.
Najlepiej jak będzie Dimma
A i na wiosnę liczę na spota w składzie- miankowy, młody333, jarema205, karolkielce
- jarema205
- Maniak
- Posiadany PUG: GTI, CJ, XR, XRD, XRD, LOOK
Serdecznie zapraszamyrobson pisze: Może się przejadę
W końcu pierwszy (micro)spocik w Kielcach odbył się dzięki Twojej wizycie, dlatego mam nadzieję, że na kolejnym też Cię nie zabraknie
XR in PROGRESS
Jeszcze się zastanowię, bo ostatnio jak byłem to potem Druan pisał ,że jeżdżę po innych miastach i obrabiam dupy Krakusom.jarema205 pisze:Serdecznie zapraszamyrobson pisze: Może się przejadę
W końcu pierwszy (micro)spocik w Kielcach odbył się dzięki Twojej wizycie, dlatego mam nadzieję, że na kolejnym też Cię nie zabraknie
-
- Junior
rozwiązana zagadka wysokiej temp. silnika- termostat 89st.-
nowy -82st. i wreszcie temp. jest taka jak trzeba
nowy -82st. i wreszcie temp. jest taka jak trzeba
-
- Junior
fotel przed ,,naprawą,,
wyciągnięcia skóry nieda się już niestety bezinwazyjnie usunąć
i po.....
napewno idelanie nie jest - ale jak na ,, srebrną taśmę,, całkiem okwyciągnięcia skóry nieda się już niestety bezinwazyjnie usunąć
-
- Junior
żeby nie było ze nic sie nie dzieje- uzupełniamy brakujące detale ..
-
- Junior
dotarły nowe graty