Biały Peugeot 205 1.4 Accent
-
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 xs
Re: Biały Peugeot 205 1.4 Accent
Za 5 tysięcy to mogę sprzedać moje Rallye 1.3, trochę popłynąłeś z tym samochodem
Ale kolor ciekawy
Ale kolor ciekawy
- pyzio_dawca
- Junior
- Posiadany PUG: Accent 1.6 TU
- Numer Gadu-gadu: 0
Ja wiem, ale za to znam swoje auto od podszewki, wiem czym będę jeździł i mam wielka radość jak na niego patrzę, choć może nie wyjść piękny, ale jak przegladam czasem wszystkie zdjęcia to wydaje mi sie ze troche juz zrobiłem;)
A jak skończe to powinienem mieć na parę dobrych lat spokój z jakimiś drozszymi naprawami.
A jak skończe to powinienem mieć na parę dobrych lat spokój z jakimiś drozszymi naprawami.
- RafGentry
- Moderator
- Posiadany PUG: GTI Griffe, GTI LeMans, GTI, CTI, XRD, XS, Indiana, 405 STDT
- Kontakt:
Jest tyle pięknych lakierów w palecie Peugeota, a Ty malujesz go w kolor betoniarki?
Skoro wpakowałeś już 5000 pln, to w sumie dobrze by było, żeby przy okazji Pug nie odstraszał wyglądem. Przecież chcesz nim jeździć także za dnia
Przejrzyj sobie kolorki - jeszcze nie jest za późno...
http://www.peugeot205.pl/index.php?modu ... dy_lakieru
Skoro wpakowałeś już 5000 pln, to w sumie dobrze by było, żeby przy okazji Pug nie odstraszał wyglądem. Przecież chcesz nim jeździć także za dnia
Przejrzyj sobie kolorki - jeszcze nie jest za późno...
http://www.peugeot205.pl/index.php?modu ... dy_lakieru
Facebook: https://www.facebook.com/Peugeot205Poland
Instagram: http://www.instagram.com/peugeot205polska/
Syndykat Sępów Krakowskich
Instagram: http://www.instagram.com/peugeot205polska/
- druan
- Maniak
- Posiadany PUG: peugeot GTI
Prawie jak Griffe jednak prawie robi wielką różnicę Zmień kolor póki nie jest za późno
Żaden nauczyciel nie da ci na to papieru - Bądź Człowiekiem Dla Człowieka Szacunkiem się Kieruj.....
- pyzio_dawca
- Junior
No widzisz, jak by nie to ze budżet juz dawno mi sie skończył, to pewnie bym i wybrał cos lepszego z palety Peugeota, ale niestety trzeba kombinowac..
Jak sie nie ma co sie lubi to..
A poza tym to przecież zwykły lakier, z tym ze jest tańszy i bardzo dobry jakościowo;D
Jak sie nie ma co sie lubi to..
A poza tym to przecież zwykły lakier, z tym ze jest tańszy i bardzo dobry jakościowo;D
- druan
- Maniak
- Posiadany PUG: peugeot GTI
Jak bym Wyje*ał 5tys w auto to bym już poczekał i odłożył na konkretny lakier i kolor a nie malował byle czym takie jest moje zdanie tyle na temat koloru z betoniarki.
Żaden nauczyciel nie da ci na to papieru - Bądź Człowiekiem Dla Człowieka Szacunkiem się Kieruj.....
- Vroobell205
- Junior
- Kontakt:
Moim zdaniem to nie przejdzie!
Jeśli nie chcesz popełnić poważnego błędu to nie jest jeszcze za późno.
Ale nie zdziw się jeśli ktoś będzie wrzucał słoiki i butelki do środka.
Jeśli nie chcesz popełnić poważnego błędu to nie jest jeszcze za późno.
Ale nie zdziw się jeśli ktoś będzie wrzucał słoiki i butelki do środka.
- Załączniki
-
- male.jpg (53.91 KiB) Przejrzano 5111 razy
- Vroobell205
- Junior
- Kontakt:
Włożyłeś tyle pracy i pieniędzy w fajnie zapowiadający się projekt. Mocno kibicuję Twojemu autu żeby odzyskało blask. Pamiętaj jednak, że całe zawieszenie i silnik nie są tak widoczne jak karoseria i jej kolor. Peugeot nie przypadkowo dobierał kolory do tego segmentu. Sztab ludzi którzy wiedzieli jak zrobić coś trwałego przyłożyli się do tego bardzo mocno. Efektem ich pracy jest szeroka paleta kolorów. Spróbuj raz jeszcze przemyśleć całą sprawę. Tym bardziej że dostępne są one po dziś dzień. Wierzę, że zrozumiesz.
- woocash
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 ph1 1984 GR
- Numer Gadu-gadu: 9752783
napisałeś że czekasz na opinie więc się nie będę hamował
oszalałeś? potem trzeba się wstydzić za takie "egzemplarze"... zrobienie repliki 205 z blachy z mondeo - no jeszcze resztkami rozsądku jestem w stanie zrozumieć że bijesz się sam ze sobą o złotą paterę, ale ten lakier to koszmar, i mydelniczka-betoniarka-syrena-śmietnik jak najbardziej do niego pasują... jak zobaczyłem zdjęcie komory w jasnym podkładzie to sobie mówię - klasa - trzeba go było jak już koniecznie betoniarkowym lakierem - pomalować w taki kolor i podpadałby pod któryś z odcieni białego puga...
jaka jest różnica pomiędzy ceną tego lakieru a normalnego?
oszalałeś? potem trzeba się wstydzić za takie "egzemplarze"... zrobienie repliki 205 z blachy z mondeo - no jeszcze resztkami rozsądku jestem w stanie zrozumieć że bijesz się sam ze sobą o złotą paterę, ale ten lakier to koszmar, i mydelniczka-betoniarka-syrena-śmietnik jak najbardziej do niego pasują... jak zobaczyłem zdjęcie komory w jasnym podkładzie to sobie mówię - klasa - trzeba go było jak już koniecznie betoniarkowym lakierem - pomalować w taki kolor i podpadałby pod któryś z odcieni białego puga...
jaka jest różnica pomiędzy ceną tego lakieru a normalnego?
Najaktywniejszy w dziale: Stare forum techniczne
[ Posty: 1090 / 34.03% Twoich postów ]
[ Posty: 1090 / 34.03% Twoich postów ]
- aver
- Junior
- Posiadany PUG: XTD
Na biało, czerwono, czarno, grafitowo ale nie na ten srakowaty zielony...
-
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: Dużo 205 & Partner V6
- Kontakt:
Mnie się podoba z ojcem kiedyś pomalowaliśmy żuka na podobny kolor W sam raz do wożenia ogórków na ryneczek, do czego miał wówczas służyć
Jest Ci smutno? Jest Ci źle? Wsiądź do puga, przejedź się!
Określenie "Poranny poprawiacz nastroju" nabiera nowego znaczenia...
Naprawy, modyfikacje, remonty 205 i nie tylko https://www.facebook.com/205renovation/
Naprawy, modyfikacje, remonty 205 i nie tylko https://www.facebook.com/205renovation/
- jozek
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 GTI Mi16, 2x205 CTI, 205 Gentry Turbo CT, 205 Gutmann, 205 Cj, 205 RG 3D
- Numer Gadu-gadu: 4886607
Daj ten lakier Szymonowi! Będzie miał na Syrene Hot Rod...
Jeśli przemysłówka, to pewno poliuretanowy. Pomysł generalnie dobry, ale ja bym teraz zmatowił i jednak prawidłowym, peżotowskim wykończył. Nie słyszałem tylko, jak z wiązaniem poliuretanu z akrylem, może nie być dobrze...
-
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: Dużo 205 & Partner V6
- Kontakt:
Nie koniecznie poliuretan. Akrylowe rozpuszczalnikowe też sprzedają jako "przemysłowe", bo EU nie pozwala malować tak samochodów
Jest Ci smutno? Jest Ci źle? Wsiądź do puga, przejedź się!
- pyzio_dawca
- Junior
To jest lakier przemysłowy akrylowy, rozni sie od innych "lepszych" lakierów jedynie ceną, i mniejsza paletą kolorów. Nie mogę zrozumiec jednej rzeczy, dlaczego tak was boli i zacheca do rzucania jadem to ze kolor nie jest z palety peugeota? Dlaczego nie pasuje? Czy teraz wygląda gorzej niż przedtem? Dzieki za inspiracje tym recyklingiem, na pewno pujdę w ta strone. Jeżeli czysta komora jest powodem do wstydu, to może faktycznie lepiej bylo zostawic zajebany smarem i syfem silnik i komore? Po co w takim razie dbac takze o reszte karoserii? Jeździjmy wszyscy rozpadówami i nie bedziemy sie musieli wstydzic.
Wiem, ze gdybym zalozyl 4 wydechy wystajace pol kilometra za dokladke, i wyoklejal carbonem i stickerem, wyciął wloty powietrza w błotnikach było by git co? A na dodatek może jeszcze silnik wrzucony tak, że trzeba by było przerobić maske bo sie nie zamyka... Proste
Za złe opinie dziękuje, zajebista motywacja, na prawde dzieki. Jeżeli otworzylem wam mozliwosc wyladowania sie to ciesze sie ze sie przydalem
A za dobre wielkie dzieki bo to dzieki nim, mam ochote isc i popracować nad moim "Kubłem na słoiki". Dziekuje tym którzy mnie wspieraja i wspomagaja dobrym słowem
A tak nawiasem ile mieliscie lat jak zaczeliscie przygode z Pugami i w jakim stanie te Pugi były? Pewnie mieliscie po 15 lat i wszystko od razu umieliscie zrobic idealnie? Ja mam 17 lat i uwazam ze mam prawo jeszcze czegos nie wiedziec, nie umiec. Ale najebka za kolor lakieru to dla mnie czyste i klarowne nieporozumienie
Aaa jeszcze jedno czym sie rozni normalny lakier od normalnego?
Pozrawiam
Wiem, ze gdybym zalozyl 4 wydechy wystajace pol kilometra za dokladke, i wyoklejal carbonem i stickerem, wyciął wloty powietrza w błotnikach było by git co? A na dodatek może jeszcze silnik wrzucony tak, że trzeba by było przerobić maske bo sie nie zamyka... Proste
Za złe opinie dziękuje, zajebista motywacja, na prawde dzieki. Jeżeli otworzylem wam mozliwosc wyladowania sie to ciesze sie ze sie przydalem
A za dobre wielkie dzieki bo to dzieki nim, mam ochote isc i popracować nad moim "Kubłem na słoiki". Dziekuje tym którzy mnie wspieraja i wspomagaja dobrym słowem
A tak nawiasem ile mieliscie lat jak zaczeliscie przygode z Pugami i w jakim stanie te Pugi były? Pewnie mieliscie po 15 lat i wszystko od razu umieliscie zrobic idealnie? Ja mam 17 lat i uwazam ze mam prawo jeszcze czegos nie wiedziec, nie umiec. Ale najebka za kolor lakieru to dla mnie czyste i klarowne nieporozumienie
Aaa jeszcze jedno czym sie rozni normalny lakier od normalnego?
Pozrawiam