fila1223 pisze:czyli co w 4 osoby tylko jedziemy ?
Samochody jeśli już Osób będzie więcej
Z moich info wynika, że młody333 wybiera się razem z nami do Katowic, a Miankowy będzie wiedział w ostatniej chwili, ale mam nadzieję, że i jemu uda się wyrwać- jak dobrze zagada, to może szef da mu wolne
fila1223 pisze:czyli co w 4 osoby tylko jedziemy ?
Samochody jeśli już Osób będzie więcej
Z moich info wynika, że młody333 wybiera się razem z nami do Katowic, a Miankowy będzie wiedział w ostatniej chwili, ale mam nadzieję, że i jemu uda się wyrwać- jak dobrze zagada, to może szef da mu wolne
Na 99,9% jadę . Żona już dała mi zgodę, na tą okoliczność sporządziła nawet stosowny druk . Cztery to nieźle! Kraków wygenerował jak na razie 6 pewniaków
jarema205 pisze:Ja chyba odpadam
Mój Pug prezentuje się tragicznie , więc raczej odpuszczę wyjazd- nie chcę, żeby znowu mój Pug był najbrzydszym "okazem" na zlocie
Mój Pug prezentuje się tragicznie , więc raczej odpuszczę wyjazd- nie chcę, żeby znowu mój Pug był najbrzydszym "okazem" na zlocie
też się masz czym przejmować, u mnie też lampa wisi krzywo i raczej nie uda mi się tego poprawić,
od prezentowania się będą inne, my będziemy robić frekwencje
też się masz czym przejmować, u mnie też lampa wisi krzywo i raczej nie uda mi się tego poprawić,
Popieram Mój też do najbardziej reprezentatywnych nie należy
Jest Ci smutno? Jest Ci źle? Wsiądź do puga, przejedź się!
Określenie "Poranny poprawiacz nastroju" nabiera nowego znaczenia...
Naprawy, modyfikacje, remonty 205 i nie tylko https://www.facebook.com/205renovation/
Popieram Mój też do najbardziej reprezentatywnych nie należy
Grzesiu ale stajesz obok mnie, wezmę jakieś specfiki i się coś ogarnie na miejscu
Jarema jaki by nie był ,ale jest i nie kombinuj
Teraz nic nie wymyślisz a mamy robić za tłum, napiszesz że "znaleziony w szopie, nie naprawiany od nowości" i jakoś to będzie. Nawet nie wyobrażasz sobie w jakim stanie przyjeżdżają "sztuki" na zlot Capri ma Miedzianą Górę, Twój przy nich to prawie nówka. Wszystkich werbujesz i potem wystawiasz, nie ładnie
Gdzie wyznaczamy punkt zborny i o której się spotykamy??? Proponuje jakąś stację benzynową w mieście?
Jeśli mogę.... jak pamiętacie na zlot PKP w Bełchatowie przyjechałem moim gti którym bałem się że nie dojadę Auto ledwo ogarnąłem po 2.5 letnim postoju pod śliwką i ogarniam do tej pory. Może są lepsze ale ten jest mój Jarema przybywaj swoim i nie martw się nic
Był XRD 1988, XAD 1989, XLD 1986, GREEN 1991, Automatic 1.9 z 1990, XS 1990, GTI 1.9 EXPORT 1987
Jeszcze jedno Oglądałem wasze fotki ze Świętej Katarzyny i okolic... zazdroszczę ciut tego widoku z parkingu. Wielokrotnie tam byłem i jest naprawdę cudny o każdej porze roku. Mam bardzo miłe wspomnienia z okolic Bodzentyna i Świętego Krzyża
Był XRD 1988, XAD 1989, XLD 1986, GREEN 1991, Automatic 1.9 z 1990, XS 1990, GTI 1.9 EXPORT 1987