30 lat GTI. Katowice. Zapisy na hostel.
-
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 xs
Re: 30 lat GTI. Katowice. Zapisy na hostel.
Ostre słowa padają, żałuję że nie byłem dłużej i że nie mogę sam się wypowiedzieć na ten temat.
Miejscówka... no cóż, następnym razem na taki spot zapraszam do mnie na wieś na działkę. Maszyny się zmieszczą i będzie kibel
Pozdrawiam też wszystkie "mordy" bo fajnie było wpaść nawet na chwilę!
Robson'a też pozdrawiam !
Kika, pamiętaj o tym buziaku co wisisz jak Piotruś nie będzie patrzył!!!
Fan 205, bez 205
Miejscówka... no cóż, następnym razem na taki spot zapraszam do mnie na wieś na działkę. Maszyny się zmieszczą i będzie kibel
Pozdrawiam też wszystkie "mordy" bo fajnie było wpaść nawet na chwilę!
Robson'a też pozdrawiam !
Kika, pamiętaj o tym buziaku co wisisz jak Piotruś nie będzie patrzył!!!
Fan 205, bez 205
- mlody333
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: Był 205, 307 jest 106 TU1JP oraz 207 TU5JP4
- Numer Gadu-gadu: 0
Piotrek myślę, że na Miedzianej lepiej by to ogarnęli, byłoby wszystko czego brakowało w Katowicach, jeździsz regularnie na Super Oes i masz porównanie. Ja bywam jeszcze na zlotach Capri i przyznam tam jest zabawa integracja. Hoteli w okolicy do wyboru do koloru, w zależności od zasobności portfela i wymagań, miejsce na grila, ognisko po spocie, tor do prób sportowych, trawa do siedzenia, bar na miejscu, a lokalni przedsiębiorcy jak tylko wyczują imprezę wystawiają budki z żarciem. Na Super Oes przyjeżdża nawet mobilna "kapciarnia". Moje doznania pewnie potwierdzi kilka osób, które regularnie bywają na Miedzianej.2mouse pisze:Jakbym, $#%&$$^%, widział to 4 miesiące wcześniej, wykłócając się o program...Fox pisze:Nie działo się tam absolutnie nic.
"Nie, nie, wszystko będzie fajnie, marudzisz"... Tyle usłyszałem...
No, to chyba nie było fajnie?
Cóż, albo da się coś zrobić ludziom, którzy robią takie eventy na co dzień, profesjonalistom, albo będzie tak dalej...
Wiesz, Miedziana to tylko miejsce z infrastrukturą. Ale dołożywszy do tego organizację, to jest potencjał na super imprezę dla WSZYSTKICH. Dla tych pieszczących lakier, hołubiących dzieci i tych wiecznie umazanych olejem... Bo jest infrastruktura.mlody333 pisze:Piotrek myślę, że na Miedzianej lepiej by to ogarnęli, byłoby wszystko czego brakowało w Katowicach, jeździsz regularnie na Super Oes i masz porównanie. Ja bywam jeszcze na zlotach Capri i przyznam tam jest zabawa integracja. Hoteli w okolicy do wyboru do koloru, w zależności od zasobności portfela i wymagań, miejsce na grila, ognisko po spocie, tor do prób sportowych, trawa do siedzenia, bar na miejscu, a lokalni przedsiębiorcy jak tylko wyczują imprezę wystawiają budki z żarciem. Na Super Oes przyjeżdża nawet mobilna "kapciarnia". Moje doznania pewnie potwierdzi kilka osób, które regularnie bywają na Miedzianej.
No, ale darmo się tego zrobić nie da, trzeba by kilka złotych uzbierać. Czyli sponsorzy, czyli media, czyli do roboty od jutra.
Jakby co, to program jest gotów, kalkulacja jest gotowa, podwykonawcy wynegocjowani...
- allman1
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 CTI 1,9. Pod opieką: 205 XE leżak. Ex. Green. R.I.P. 205 XRD.
- Login tlen: allman1
- Załączniki
-
- Zrzut ekranu 2014-09-07 o 15.12.33.png (220.71 KiB) Przejrzano 7952 razy
- kika
- Nowicjusz
- Posiadany PUG: 205 1.1 XE "leżak"
Pierwsze śliwki robaczywki, ale ja tam będę miała miłe wspomnienia z Katowic. Fajnie było zobaczyć Was po raz kolejny, a i o nowe znajomości wcale nie było trudno. Dzięki woocashowi zobaczyłam Katowice, o jakich mi się nie śniło, kolejny kawałek Polski przestał być białą plamą. Jestem przekonana, że kolejne imprezy tego typu będą się coraz bardziej udawały. Ale następnym razem chyba warto pomyśleć o tym, jak pomóc osobom z forum, które biorą się za organizację. Jeśli każdy zrobi chociaż małą pierdę, będzie można liczyć na przefantastyczną zabawę.
Blue is the color of my true love paint.
- scaliburgreg
- Junior
- Posiadany PUG: 205 XS TU3S 88'
- Numer Gadu-gadu: 5932746
Ja ciesze się, że mogłem zobaczyć twarze, które do tej pory były tylko virtualne, oraz cała gromadę klasyków w jednym miejscu. Choć do samej organizacji też mam sporo zastrzeżeń bo po prostu nic się nie działo.
Jestem przekonany, że o wiele ciekawiej było na afer party oraz w trakcie wypadów na miasto, ale niestety nie mogłem zostać do niedzieli.
Jestem przekonany, że o wiele ciekawiej było na afer party oraz w trakcie wypadów na miasto, ale niestety nie mogłem zostać do niedzieli.
-
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: Dużo 205 & Partner V6
- Kontakt:
Najwięcej marudzą Ci, którzy byli najkrócej.
Chcieliście atrakcji, to niedaleko była mega impreza (coś tam ze słońcem... jakoś tak )
Ja przyjechałem spotkać znajomych, poznać tych których jeszcze nie znam i pooglądać peugeoty.
Niestety nie ze wszystkimi udało się poznać i porozmawiać, czego żałuję
Jedyne kółko wzajemnej adoracji jakie zaobserwowałem to kółko Wiejskich Tunerów(jak to będzie po czesku?) Trudno oczekiwać, że koło 100 osób stanie w kółeczku i każdy z każdym sobie spokojnie porozmawiał. Osobiście z kim chciałem, to spokojnie pogadałem i wyobcowany się nie czułem, mimo posiadania auta z parkingu "biedy i wstydu"
Przyznać trzeba, że organizacyjnie Grupa Pietrzak dała ciała, nie wiem tylko skąd zarzuty pod adresem pana w białym kitlu, który był w zasadzie gościem
Największą atrakcją na miejscu była chyba Ścierka Ernesta i jego ryneczek
After party w knajpce bardzo udane, chyba każdy się najadł ciepłej pizzy i napił zimnego piwka
p.s. Byłbym zapomniał. Nie wyspałem się cholera, bo obok spało dziecko, które się darło całą noc, a rodzice się nie potrafili nim zająć
p.s.2. Pod rąd naginałem wczoraj aż 3,9km Sprawdziłem dziś wracając.*
*wtajemniczeni wiedzą o co chodzi
Chcieliście atrakcji, to niedaleko była mega impreza (coś tam ze słońcem... jakoś tak )
Ja przyjechałem spotkać znajomych, poznać tych których jeszcze nie znam i pooglądać peugeoty.
Niestety nie ze wszystkimi udało się poznać i porozmawiać, czego żałuję
Jedyne kółko wzajemnej adoracji jakie zaobserwowałem to kółko Wiejskich Tunerów(jak to będzie po czesku?) Trudno oczekiwać, że koło 100 osób stanie w kółeczku i każdy z każdym sobie spokojnie porozmawiał. Osobiście z kim chciałem, to spokojnie pogadałem i wyobcowany się nie czułem, mimo posiadania auta z parkingu "biedy i wstydu"
Przyznać trzeba, że organizacyjnie Grupa Pietrzak dała ciała, nie wiem tylko skąd zarzuty pod adresem pana w białym kitlu, który był w zasadzie gościem
Największą atrakcją na miejscu była chyba Ścierka Ernesta i jego ryneczek
After party w knajpce bardzo udane, chyba każdy się najadł ciepłej pizzy i napił zimnego piwka
p.s. Byłbym zapomniał. Nie wyspałem się cholera, bo obok spało dziecko, które się darło całą noc, a rodzice się nie potrafili nim zająć
p.s.2. Pod rąd naginałem wczoraj aż 3,9km Sprawdziłem dziś wracając.*
*wtajemniczeni wiedzą o co chodzi
Jest Ci smutno? Jest Ci źle? Wsiądź do puga, przejedź się!
Określenie "Poranny poprawiacz nastroju" nabiera nowego znaczenia...
Naprawy, modyfikacje, remonty 205 i nie tylko https://www.facebook.com/205renovation/
Określenie "Poranny poprawiacz nastroju" nabiera nowego znaczenia...
Naprawy, modyfikacje, remonty 205 i nie tylko https://www.facebook.com/205renovation/
- Alimantado
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 XS 1,4 leżak
Pomimo iż mam najładniejszego XS'a w Polsce a pewnie i w całej galaktyce i to JA powinienem dostać wszystkie nagrody łącznie z tą wycieczką do Bułgarii, o której mówiło jury to jednak podobało mi się.
Poznałem ludzi, których znałem tylko z monitora. Obejrzałem mnóstwo fajnych Pugów i odbyłem mnóstwo ciekawych rozmów.
Dzięki wszystkim za mile spędzony czas.
Pozdro.
Poznałem ludzi, których znałem tylko z monitora. Obejrzałem mnóstwo fajnych Pugów i odbyłem mnóstwo ciekawych rozmów.
Dzięki wszystkim za mile spędzony czas.
Pozdro.
"Bądź zmianą, jaką chciałbyś widzieć na świecie"
- allman1
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 CTI 1,9. Pod opieką: 205 XE leżak. Ex. Green. R.I.P. 205 XRD.
- Login tlen: allman1
Przeniesiony do właściwego działu.
Ostatnio zmieniony 08 wrz pn, 2014 2:37 pm przez allman1, łącznie zmieniany 1 raz.
- moralez
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205......T8, 205 GTI 1.6
- Numer Gadu-gadu: 2955602
- Kontakt:
Jako posiadacz najbrzydszego auta na zlocie moze nie powinienm pisac, ale.
Faktycznie organizacja kulala, a brak zaplecza typu żarcie-(pozniej nawet)kibel wola o pomste. Ale zdecydwanie było warto jechac zobaczyc ponad szescdziesiat 205.
Jako epicką wręcz zapamiatam podróż gierkówka z ekipą z Warszawy w 12 aut. Zwalniajace a potem przyspieszajace przy nas maseratti, porsche, audi, merc amg jadace na SCP... bezcenne.
Niestety jesli wstaje sie o 5.00 rano i od 11 do 16 koczuje się na nasloneczninym parkingu, to nawet najciekawsze rozmowy nie wygrają ze zmeczeniem.
Mozna zawsze uczcic kolejne urodziny na zlocie PKP na ktory w koncu sie wybiore jesli będzie można znów was spotkac
Faktycznie organizacja kulala, a brak zaplecza typu żarcie-(pozniej nawet)kibel wola o pomste. Ale zdecydwanie było warto jechac zobaczyc ponad szescdziesiat 205.
Jako epicką wręcz zapamiatam podróż gierkówka z ekipą z Warszawy w 12 aut. Zwalniajace a potem przyspieszajace przy nas maseratti, porsche, audi, merc amg jadace na SCP... bezcenne.
Niestety jesli wstaje sie o 5.00 rano i od 11 do 16 koczuje się na nasloneczninym parkingu, to nawet najciekawsze rozmowy nie wygrają ze zmeczeniem.
Mozna zawsze uczcic kolejne urodziny na zlocie PKP na ktory w koncu sie wybiore jesli będzie można znów was spotkac
- jarema205
- Maniak
- Posiadany PUG: GTI, CJ, XR, XRD, XRD, LOOK
Ja bym dorzucił zdejmowanie deski na czasallman1 pisze: Brak jakichkolwiek "atrakcji" dla gości zlotu. Tam po prostu nie było co robić. Żeby chociaż kategoria "Najładniejsze 205 wg publiczności" z głosowaniem jakimś albo coś... Nie wspomnę o jakichś konkursach, nawet niezbyt wyszukanych... Najgłośniejszy wydech, najlepsze audio, demontaż podsufitki na czas... No nie wiem, ale coś w czym każdy mógłby wziąć udział. Miss zlotu, najniższy prześwit... COKOLWIEK!
Największą niespodzianką zlotu było dla mnie to GTI:
http://moto.archiwumallegro.pl/?itemid= ... 205_19_gti
XR in PROGRESS
- RafGentry
- Moderator
- Posiadany PUG: GTI Griffe, GTI LeMans, GTI, CTI, XRD, XS, Indiana, 405 STDT
- Kontakt:
Panowie, ten temat jest o rezerwacji miejsc w hostelu i dawno powinien zostać zamknięty. Proszę piszcie w drugim katowickim wątku.
Facebook: https://www.facebook.com/Peugeot205Poland
Instagram: http://www.instagram.com/peugeot205polska/
Syndykat Sępów Krakowskich
- Paka
- Junior
- Posiadany PUG: 1.9 GTI16, 1,4 look xsi, Partner Teppe 1,6
- Numer Gadu-gadu: 9032621
Rafał Masz rację, więc zamknij ten wątek i bedzie po problemie.
Paka Rally Team
- RafGentry
- Moderator
- Posiadany PUG: GTI Griffe, GTI LeMans, GTI, CTI, XRD, XS, Indiana, 405 STDT
- Kontakt:
Nie wiem, czy mnie dobrze zrozumiałeś. W tej chwili dyskusja toczy się w dwóch wątkach. Ja proszę tylko, żebyście pisali w tym: http://forum.peugeot205.pl/viewtopic.ph ... &start=180Paka pisze:Rafał Masz rację, więc zamknij ten wątek i bedzie po problemie.
Temat hostelowy był pomocniczym, mającym na celu rezerwacje miejsc. Dyskusje tutaj to offtopic.
Facebook: https://www.facebook.com/Peugeot205Poland