Biały Peugeot 205 1.4 Accent
Re: Biały Peugeot 205 1.4 Accent
Fajnie, ze białas. Zawsze mi sie podobały w tym kolorze.
- pyzio_dawca
- Junior
- Posiadany PUG: Accent 1.6 TU
- Numer Gadu-gadu: 0
Fajnie że Ci się podoba;) Białe, sa najlepsze;D
A co do powyższego to:
-nie wiem o jakiej akceptacji i czego mowa? Moje życie-moja sprawa.
-troche przeginasz z tymi drzewami, i strasznie się napinasz,
-no i jednak, ja Ciebie nie obrażam, i złego Tobie nie życze, mógłbyś to chociaż uszanować i przestać podnosić mi ciśnienie
-no i obrażanie mojego samochodu, to też średniawy pomysł, bo jest w lepszym stanie niż ci się wydaje, i pewnie jeszcze kiedyś się o tym przekonasz
- A reszte kwesti, które mółbym tu poruszać /przemilczę tak jak ty to robisz/
Pozdrawiam oraz życzę wszystkiego najlepszego, żeby ci Peugeot nie gnił, żebyś nie musiał traktować go pędzlem.
Ps. Rafał, źle zrozumiałeś ja się wcale nie chwale swoim brakiem prawka, po prostu mówię, że z powodu jego braku, zrobiłem tylko 300 km. A po za tym każdy z was był młody, i na pewno różne głupie rzeczy robił, prawda? ;D
A co do powyższego to:
-nie wiem o jakiej akceptacji i czego mowa? Moje życie-moja sprawa.
-troche przeginasz z tymi drzewami, i strasznie się napinasz,
-no i jednak, ja Ciebie nie obrażam, i złego Tobie nie życze, mógłbyś to chociaż uszanować i przestać podnosić mi ciśnienie
-no i obrażanie mojego samochodu, to też średniawy pomysł, bo jest w lepszym stanie niż ci się wydaje, i pewnie jeszcze kiedyś się o tym przekonasz
- A reszte kwesti, które mółbym tu poruszać /przemilczę tak jak ty to robisz/
Pozdrawiam oraz życzę wszystkiego najlepszego, żeby ci Peugeot nie gnił, żebyś nie musiał traktować go pędzlem.
Ps. Rafał, źle zrozumiałeś ja się wcale nie chwale swoim brakiem prawka, po prostu mówię, że z powodu jego braku, zrobiłem tylko 300 km. A po za tym każdy z was był młody, i na pewno różne głupie rzeczy robił, prawda? ;D
- woocash
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 ph1 1984 GR
- Numer Gadu-gadu: 9752783
A po za tym każdy z was był młody, i na pewno różne głupie rzeczy robił, prawda? ;D
Sie nie pocieszaj, nie każdy aż takie kretyństwa. Myślałeś kiedyś nad tym, co zrobisz jak zarysujesz jakiś co cenniejszy samochod albo kogoś potrącisz bez tego prawka? Poza tym że uciekniesz pewnie...
Najaktywniejszy w dziale: Stare forum techniczne
[ Posty: 1090 / 34.03% Twoich postów ]
[ Posty: 1090 / 34.03% Twoich postów ]
- pyzio_dawca
- Junior
Nie znasz, mnie wiec czemu tak sadzisz?
Idac Twoim tokiem myslenia, powinienem nie wychodzic z domu, i pewnie tu przyznasz mi racje. Bo w koncu takich idiotow i przestępców (margines spoleczny, czy jakos tak) powinno sie zamykac, albo lepiej wieszac dla przykladu w parku na placu zabaw
Idac Twoim tokiem myslenia, powinienem nie wychodzic z domu, i pewnie tu przyznasz mi racje. Bo w koncu takich idiotow i przestępców (margines spoleczny, czy jakos tak) powinno sie zamykac, albo lepiej wieszac dla przykladu w parku na placu zabaw
- aver
- Junior
- Posiadany PUG: XTD
Wystarczyłoby jakbyś nie wsiadal za kółko bez prawka. Niedługo pewnie zrobisz więc mógłbyś poczekać.
Czy są wśród nas bezbledni kierowcy?
Bez względu na to jak dobrym jesteś kierowcą (pomijając twoje małe doświadczenie, nie ukrywajmy) wystarczy ze dzieciak Ci wyskoczy na ulice, podczas gdy Ty będziesz zmieniał nawiew na nogi.
Jakie są konsekwencje za wypadek bez prawka?
Odroczenie 3lata? Wyrok w zawieszeniu?
Czy są wśród nas bezbledni kierowcy?
Bez względu na to jak dobrym jesteś kierowcą (pomijając twoje małe doświadczenie, nie ukrywajmy) wystarczy ze dzieciak Ci wyskoczy na ulice, podczas gdy Ty będziesz zmieniał nawiew na nogi.
Jakie są konsekwencje za wypadek bez prawka?
Odroczenie 3lata? Wyrok w zawieszeniu?
- pyzio_dawca
- Junior
Kurcze, nie wiedziałem że wywołam takie wzruszenie... Niechcąco. Większośc kilometrów zrobiłem, na zamknietej jeszcze wówczas krótkiej obwodnicy (pustej), także też nie byl to tak do konca idiotyzm. Ale mniejsza o to, zostawmy to juz .
Wiem, ze jestem nieodpowiedzialny itp, ale wydaje mi sie, ze nie o tym temat? ;D
Nie ma bezbłednych kierowcow..
Wiem, ze jestem nieodpowiedzialny itp, ale wydaje mi sie, ze nie o tym temat? ;D
Nie ma bezbłednych kierowcow..
- pyzio_dawca
- Junior
Mam pytanie: jak zabezpieczyć gwint przed zimą? Nie ukrywam, ze mnie zaskoczyl ten snieg troche i nie zdazylem nic podzialac. Czytałem po forach i wiekszosc stosuje smar miedziany i tasme lub folie, smaruja wszystko miedzianka i oklejaja tasma lub folia. Podobno zdaje egzamin. Ja myslalem zeby uszyc jakis pokrowiec taki szmurowany, a pod niego naladowac troche smaru.
Jakie metody wy stosujecie?? Bo jakby mi to moje cacko przyrdzewialo to ojeju...
Jakie metody wy stosujecie?? Bo jakby mi to moje cacko przyrdzewialo to ojeju...
- pyzio_dawca
- Junior
- Filipczak
- Junior
- Posiadany PUG: Był: GT 1992 1.4, Green 1991 1.4, CTI 1990 1.9, Junior 1987 1.1 Jest: XR 1.1 '91
Dokladki na bialo i zgodnie z wersja pomaranczowe kierunki i bedzie mniejszapyzio_dawca pisze:Jest wiocha?
- krzyska
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: Forever, Griffe, Honda CB125Twin 1978, Alfa Romeo 147JTDm, P207UjemnieDynamiczny, Patriot KS90
Jest, masz białe stalowe felgipyzio_dawca pisze:Jest wiocha?
GTI_Efekt Masy
- pyzio_dawca
- Junior
Kontynuuj...krzyska pisze: masz białe stalowe felgi
- dzikson
- Maniak
- Posiadany PUG: 205XS
- Kontakt:
W jakim kolorze występowały w wersji Accent listewki zderzaka? Przyznam, że w odniesieniu do ozdobnych listewek, zieleń komory silnika po otwarciu maski nabiera głębszego sensu
A druga rzecz to halogeny. Co one aktualnie oświetlają? Bo wyglądają na dość przypadkowo ustawione. Nie czepiam się, sam wiem jak trudno sensownie zmieścić wesemy w dokładce, jednak z doświadczenia powiem, że fajnie jest, gdy ustawione lekko na zewnątrz doświetlają pobocze, a nie świecą metr przed maską
Opcjonalnie można tam wpakować żarówki H3 o większym niż fabryczny nominale i zamiast 55W wyciągnąć nawet 100W/szt. Faktem jest, że takie żarówki nie są dopuszczone do ruchu w Europie, o czym informuje zapis na pudełku. Różnica jest widoczna
A druga rzecz to halogeny. Co one aktualnie oświetlają? Bo wyglądają na dość przypadkowo ustawione. Nie czepiam się, sam wiem jak trudno sensownie zmieścić wesemy w dokładce, jednak z doświadczenia powiem, że fajnie jest, gdy ustawione lekko na zewnątrz doświetlają pobocze, a nie świecą metr przed maską
Opcjonalnie można tam wpakować żarówki H3 o większym niż fabryczny nominale i zamiast 55W wyciągnąć nawet 100W/szt. Faktem jest, że takie żarówki nie są dopuszczone do ruchu w Europie, o czym informuje zapis na pudełku. Różnica jest widoczna
- pyzio_dawca
- Junior
Tak halogeny sa w ogóle nie ustawione, jak sie przykrecily tak zostaly, swieca tak kilka metrow przed maske. Zarowki sa na razie 55W. Zdziwilem sie troche, bo daja dosc punktowe swiatlo. Ale moze faktycznie mocniejsze żarówki pomogą.
Natomiast jak najbardziej w planach mam je ustawic:)
Co do listewek to szczerze mowiac nie wiem, malo wiem o tym modelu. Forumowy opis nigdy mi sie nie otwieral :/
Jak kupilem mial czarne listwy z czerwonym paskiem, tez nie wiem czy mialy byc w tym modeluczy nie?
Tak czy tak jestem zadowolony z efektu
Natomiast jak najbardziej w planach mam je ustawic:)
Co do listewek to szczerze mowiac nie wiem, malo wiem o tym modelu. Forumowy opis nigdy mi sie nie otwieral :/
Jak kupilem mial czarne listwy z czerwonym paskiem, tez nie wiem czy mialy byc w tym modeluczy nie?
Tak czy tak jestem zadowolony z efektu
- dzikson
- Maniak
- Posiadany PUG: 205XS
- Kontakt:
Efekt jest spoko, można by jeszcze pomyśleć o pomalowaniu dokładek w kolor nadwozia, myślę że pug byłby wtedy bardziej wyrazisty.
Z montowaniem mocniejszych żarówek to nie koniecznie gra warta świeczki. Wrzuciłem to jako ciekawostkę. Najważniejsze, aby były ustawione z głową, wtedy mogą wymiernie uzupełnić lampy główne.
Z montowaniem mocniejszych żarówek to nie koniecznie gra warta świeczki. Wrzuciłem to jako ciekawostkę. Najważniejsze, aby były ustawione z głową, wtedy mogą wymiernie uzupełnić lampy główne.
- krzyska
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: Forever, Griffe, Honda CB125Twin 1978, Alfa Romeo 147JTDm, P207UjemnieDynamiczny, Patriot KS90
Przydałyby się jeszcze listwy na drzwiach lub kalkomania
GTI_Efekt Masy