Już nie mogę
Na każdym najmniejszym wyboju coś kwiczy przy belce. Taki wysoki, piskliwy dźwięk
Błagam powiedzcie co to jest i jak to naprawić bo wstyd mi autem na miasto wyjechać
If she said "it's Chelsea or me" ... would You miss her?
weź przez osiedle normalnie przejechać nie idzie! Kwiki odbijają się echem od bloków i już wszyscy wiedzą że jade. Pozostaje mi tylko wargi zagryzać i 'przenosić' auto przez każdą dziurkę O co cho
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
cholera! we wrześniu kupiłem belke używaną z Francji i że już się posypała NIEEEEE
A mam wrażenie jakby coraz niżej siedziała? Na początku stała b.wysoko teraz już rochę niżej
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
belke -podnieś ją na drążkach skrętnych, co do tego kwiczenia to sprawdz czy Ci może gdzieś ręczny nie trzyma, czy koła z tyłu się luźno kręcą czy nie są rozkraczone i na koniec otwórz bagaźnik zaciągnij ręczny i pouginaj tyłem, to samo zrób bez recznego i zobacz czy jest jakas róznica czy dalej kwiczy. Wsłuchaj się w prace amorów. Powinny wydawać takie ciche syczenie
obciera ci kolo o nadkole, ja tak miałem jak wiozłem kogoś z tyłu, pisk niesamowity, z 2 strony jesli auto ci opadło to zobacz amorki, samo przecież sie nie zrobiło
No wlasnie...moze po prostu auto troche siadlo i kola ocieraja o nadkola! Najlepiej jakbys wsadzil do tylu ze trzech chlopa i wjechal na kanal...wtedy zobaczysz czy to rzeczywiscie kola sa tak blisko nadwozia! Takie rzeczy trzeba sprawdzac empirycznie
Peugeot 205 1.4GT LPG
Jeśli bardzo chcesz zobaczyć moje autko to zapraszam na: http://www.Rychu.205.pl