Kto pośmiga na rowerku ?
- szasz
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: XS '92 [i] Partner Tepee Outdoor 1.6 HDI [i] Citroen C4 1.6 BlueHDI
- Numer Gadu-gadu: 0
Re: Kto pośmiga na rowerku ?
Rower biegowy to dla dzieciaka super frajda!!!
Ja w zeszłym roku zrobiłem 2 tys. km i myślałem, że to jest dużo
Ja w zeszłym roku zrobiłem 2 tys. km i myślałem, że to jest dużo
Zawsze iść, rozkaz który mam we krwi..
- Pluto
- Maniak
- Posiadany PUG: Audi A4 Quattro Avant
- Kontakt:
Mój rekord to w sezonie 2800km jakoś.
Nie mam kiedy się zabrać za serwis przedsezonowy... .
Zawsze sobie mówiłem, że zimą też będę jeździł i nawet strój mam niemal kompletny do tego.
Nie mam kiedy się zabrać za serwis przedsezonowy... .
Zawsze sobie mówiłem, że zimą też będę jeździł i nawet strój mam niemal kompletny do tego.
- simon3
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 XS 1.4 XY8 Leżak '88
W Lubinie są super trasy rowerowe! Zwłaszcza lasy dokoła
Leżak, Monoblok, Suitcase... XY...
- zimnaryba
- Nowicjusz
- Posiadany PUG: Null
My z żoną planujemy latem jakąś dłuższą eskapadę na gazelkach, ale brakuje mi pomysłu w jaki zakątek Polski się wybrać.
Zna ktoś jakieś fajne długie trasy? Chodzi o to aby w była to trasa z dala od ruchu bez konieczności zsiadania z jednośladu no i w miarę płaska
Zna ktoś jakieś fajne długie trasy? Chodzi o to aby w była to trasa z dala od ruchu bez konieczności zsiadania z jednośladu no i w miarę płaska
- nowak68
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 GENTRY 1991, 405 GRDTubo 1992
Proponuję na Jurę: Olsztyn- Żarki- Kroczyce-Bobolice itp Dużo nowych tras rowerowych, piękne widoki, tania agroturystyka
Był XRD 1988, XAD 1989, XLD 1986, GREEN 1991, Automatic 1.9 z 1990, XS 1990, GTI 1.9 EXPORT 1987
- simon3
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 XS 1.4 XY8 Leżak '88
Coś w tym jest. Byłem w wakacje w Jurze i jeżeli chodzi o atrakcje rowerowe to jest rewelacyjne miejsce!nowak68 pisze:Proponuję na Jurę: Olsztyn- Żarki- Kroczyce-Bobolice itp Dużo nowych tras rowerowych, piękne widoki, tania agroturystyka
Leżak, Monoblok, Suitcase... XY...
- nowak68
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 GENTRY 1991, 405 GRDTubo 1992
Fajna sprawa to ostańce i jaskinie choć tylko do niektórych można legalnie wejść Dodatkowo sieć umocnień i bunkrów z II wojny rozrzuconych w polach i lasach... mocno zaniedbane ale ciekawe. Trochę ruin zamków średniowiecznych i strażnic z tego okresu ukrytych między skałkami. Trochę pomników przyrody i mnóstwo świętego spokoju
Był XRD 1988, XAD 1989, XLD 1986, GREEN 1991, Automatic 1.9 z 1990, XS 1990, GTI 1.9 EXPORT 1987
- szasz
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: XS '92 [i] Partner Tepee Outdoor 1.6 HDI [i] Citroen C4 1.6 BlueHDI
Wznowiłem jazdy najpiękniejszym środkiem lokomocji (zaraz za 205) jest pięknie, tylko póki co doopa boli ..
Zawsze iść, rozkaz który mam we krwi..
- Pluto
- Maniak
- Posiadany PUG: Audi A4 Quattro Avant
- Kontakt:
Z wyglądu mam identyko licznik, ale KLS
-
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: Dużo 205 & Partner V6
- Kontakt:
Wstyd się przyznać, ale dopiero trzeci raz w tym roku wsiadłem na rower
Na początek rundka po mieście i 20km pękło
Miałem w planach jeździć na uczelnię, ale uparcie pogoda nie pozwala
Na początek rundka po mieście i 20km pękło
Miałem w planach jeździć na uczelnię, ale uparcie pogoda nie pozwala
Jest Ci smutno? Jest Ci źle? Wsiądź do puga, przejedź się!
Określenie "Poranny poprawiacz nastroju" nabiera nowego znaczenia...
Naprawy, modyfikacje, remonty 205 i nie tylko https://www.facebook.com/205renovation/
Określenie "Poranny poprawiacz nastroju" nabiera nowego znaczenia...
Naprawy, modyfikacje, remonty 205 i nie tylko https://www.facebook.com/205renovation/
-
- Junior
- Posiadany PUG: look
I ja się przyznam bo na rowerze śmigam od zawsze a w szczególności BMxem (chociaż już sporadycznie).
W ogóle przez rower trafiłem tutaj. Kiedyś miałem luźne parę złoty i postanowiłem, że rozmnoże je kupując rower w złym stanie, uratuje go i sprzedam. Kupiłem jeden, drugi, trzeci i czwarty. Połączyłem przyjemne (przebyte kilometry) z pożytecznym (zarobkiem) i tak z 300 zł zrobiło ponad 2000zł i tak trafił do mnie pug.
W ogóle przez rower trafiłem tutaj. Kiedyś miałem luźne parę złoty i postanowiłem, że rozmnoże je kupując rower w złym stanie, uratuje go i sprzedam. Kupiłem jeden, drugi, trzeci i czwarty. Połączyłem przyjemne (przebyte kilometry) z pożytecznym (zarobkiem) i tak z 300 zł zrobiło ponad 2000zł i tak trafił do mnie pug.
- RafGentry
- Moderator
- Posiadany PUG: GTI Griffe, GTI LeMans, GTI, CTI, XRD, XS, Indiana, 405 STDT
- Kontakt:
O ja pierniczę, ten Scott Racing jest fantastyczny! To rocznik 1993, czy 1994? Uwielbiam takie sprzęty... Sam mam starego Specialized na Deore DX, choć niestety mocno już dojeżdżonego i przerobionego, ale sentyment do MTB z tamtych lat pozostał
Facebook: https://www.facebook.com/Peugeot205Poland
Instagram: http://www.instagram.com/peugeot205polska/
Syndykat Sępów Krakowskich
-
- Junior
- Posiadany PUG: look
92' wyglądał jakby od 93' stał w szopie. Ale za 60 zł wyrwałem i zarobiłem 500
- RafGentry
- Moderator
- Posiadany PUG: GTI Griffe, GTI LeMans, GTI, CTI, XRD, XS, Indiana, 405 STDT
- Kontakt:
Jakbyś miał coś podobnego kiedyś na oku, to dawaj cynki. Lubię "starą szkołę" MTB, a cantilevery pewnie do dziś serwisuję z zamkniętymi oczami
Facebook: https://www.facebook.com/Peugeot205Poland
- woocash
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 ph1 1984 GR
- Numer Gadu-gadu: 9752783
KTM rządzi !
/tanio kupię /
chwaliłem się już Raleigh'em?
niedawny zakup, rower w 100% w oryginale zakupiony, po wymianie klocków, prewencyjnym serwisie piast, w tym tylnego 5 biegowego Sturmey-Archera na dwie linki.
z unowocześnień jedynie zmieniłem żarówkę z przodu na diodę+superkondensatory+ dioda xp-g2 bo lubię jednak widzieć gdzie jadę w nocy no i pedały na spd...
i tak przy okazji... generalnie to wkurza mnie to, że sprzęt, który chciałem, ba ! marzyłem o tym by go mieć w dzieciństwie, młodości /choć ta jeszcze chyba trwa.../ stał się teraz wintydż, klasyk jedynytaki. tak na ten przykład grupa 105 - stała się "kultowa" i terra trzeba siana mieć w miarę dużo, co by móc kupić byle padło z osprzętem 105.
oczywiście pisząc to wiem, że jako właściciel peugeot 205 ciut trąci to hipokryzją, bo wzrost wartości naszych pugów wynika z tego samego - sentymentu, wintydź, klasyk i jedynytaki, ale.... ja kce tooo!
/tanio kupię /
chwaliłem się już Raleigh'em?
niedawny zakup, rower w 100% w oryginale zakupiony, po wymianie klocków, prewencyjnym serwisie piast, w tym tylnego 5 biegowego Sturmey-Archera na dwie linki.
z unowocześnień jedynie zmieniłem żarówkę z przodu na diodę+superkondensatory+ dioda xp-g2 bo lubię jednak widzieć gdzie jadę w nocy no i pedały na spd...
i tak przy okazji... generalnie to wkurza mnie to, że sprzęt, który chciałem, ba ! marzyłem o tym by go mieć w dzieciństwie, młodości /choć ta jeszcze chyba trwa.../ stał się teraz wintydż, klasyk jedynytaki. tak na ten przykład grupa 105 - stała się "kultowa" i terra trzeba siana mieć w miarę dużo, co by móc kupić byle padło z osprzętem 105.
oczywiście pisząc to wiem, że jako właściciel peugeot 205 ciut trąci to hipokryzją, bo wzrost wartości naszych pugów wynika z tego samego - sentymentu, wintydź, klasyk i jedynytaki, ale.... ja kce tooo!
Najaktywniejszy w dziale: Stare forum techniczne
[ Posty: 1090 / 34.03% Twoich postów ]
[ Posty: 1090 / 34.03% Twoich postów ]