![Sad :(](./images/smilies/sad.gif)
Czary mary Bialystok
![Yes :Y](./images/smilies/icon_yes_new.gif)
Innego Grzeska?woocash pisze:Grzesiu, nie Ty jeden tam mieszkasz
A xs znalazł bardzo, bardzo dobrego kupca z Wieliczki. Na 99% tam pojedzie na odmładzanie.
Alimantado?woocash pisze:Grzesiu, nie Ty jeden tam mieszkasz
A xs znalazł bardzo, bardzo dobrego kupca z Wieliczki. Na 99% tam pojedzie na odmładzanie.
Innego Grzeska?
Dziwna sprawa z tymi hamulcami, cyliderki mialy niecaly rok, wydaje mi sie ze jakos na wiosne je robilem. A i nie zakladaj tematu nowego, mozesz poprosic tu o zmiane nazwy, zeby pozbyc sie z niej mojego nicku i kontynuowac ten watek, jednak ciaglosc historii auta bedzie duzym plusem jakbys chcial go kiedys sprzedac, czy cosFRodo pisze:Ok popróbuję dzięki![]()
z tymi hamulcami to prawy cylinderek był jakiś rozszczelniony/pęknięty/uszkodzony, przez co płyn zalał szczęki(to chyba ta woda co ciekła po tłumiku). niestety mimo iż szczęki nie były jeszcze zużyte, to były całe nasiąknięte i trzeba było je też zmienić. a że hamulce zmienia się parami, to z obu stron trzeba było zmienić.
Poproszę ^^Filipczak pisze:A i nie zakladaj tematu nowego, mozesz poprosic tu o zmiane nazwy, zeby pozbyc sie z niej mojego nicku i kontynuowac ten watek, jednak ciaglosc historii auta bedzie duzym plusem jakbys chcial go kiedys sprzedac, czy cos