Po co komu reakcje ludzi jak auto się porusza w ruchu, skoro wystarczą reakcje ludzi wyżej wypowiedzianych. Jeden wielki kabaret Co tu więcej pisać.bananowiec pisze:Podziwiam ten projekt, za włożone w niego serce i czas. Prezentuje się pięknie w całości, lakier przypomina mi cywilną wersję t16 i moim zdaniem jest to całkiem fajnie przemyślane.
Będziesz dorabiał Gutmannowskie paski na karoserii?
Jakie są reakcje ludzi jak poruszasz się tym potworkiem w ruchu ulicznym?
GentryTCT
- druan
- Maniak
- Posiadany PUG: peugeot GTI
- Numer Gadu-gadu: 0
Re: GentryTCT
Żaden nauczyciel nie da ci na to papieru - Bądź Człowiekiem Dla Człowieka Szacunkiem się Kieruj.....
Syndykat Sępów Krakowskich
- RafGentry
- Moderator
- Posiadany PUG: GTI Griffe, GTI LeMans, GTI, CTI, XRD, XS, Indiana, 405 STDT
- Kontakt:
Szerzej pewnie wypowie się Józek, ale na przykład ta pani na stacji LPG była mocno rozczarowana doborem opon. Ponoć odkąd kupiła takie matce do Matiza, ta notorycznie spóźnia się na roraty.bananowiec pisze:Jakie są reakcje ludzi jak poruszasz się tym potworkiem w ruchu ulicznym?
Wspominała również, że lampy phase 1 ewidetntnie gryzą się z czarną deską, a kolor to w ogóle zostawiłaby ory, bo kogo my chcemy oszukać i że przecież to koło T16 nawet nie stało. Nie udało się również zasłonić nogawką dekielków - jej bystre oko zauważyło, że mają one logo lewka, a nie Gutmanna. A to pozostawia jednak pewien niesmak.
Zajrzała też pod maskę - sprawdziła VIN i zbeształa Józka, że to przecież ratowane, łatane Gentry z gazem i że jak ludzie się dowiedzą, to będzie niezłe pośmiewisko. Biedny chłopina zwiesił tylko głowę i poszedł do kasy zapłacić, pociągając nosem. Nie tak to miało wyglądać. Oj, nie tak...
Facebook: https://www.facebook.com/Peugeot205Poland
Instagram: http://www.instagram.com/peugeot205polska/
Instagram: http://www.instagram.com/peugeot205polska/
- DJPreZes
- Moderator
- Posiadany PUG: Roland Garros/307
- Numer Gadu-gadu: 2516096
W drugą stronę nie koloruj Nie zauważyłem, żeby ktokolwiek napisał, "do dupy, ja bym zrobił to inaczej". Jest dyskusja. Mi się on cały podoba - i kolor, i lampy, nawet kierownica pasuje wręcz idealnie.
Co do Yokoham (ów? ) to była tylko dyskusja chyba Sam z którymś tam modelem mam złe wspomnienia, a na temat Parady2 słyszałem mega dużo złego, ale...
JEST PIĘKNA, a sam mając "oponę inspirowaną" muszę przyznać, że ten wzór daje wybitną przyczepność
Co do Yokoham (ów? ) to była tylko dyskusja chyba Sam z którymś tam modelem mam złe wspomnienia, a na temat Parady2 słyszałem mega dużo złego, ale...
JEST PIĘKNA, a sam mając "oponę inspirowaną" muszę przyznać, że ten wzór daje wybitną przyczepność
Peugeot 205 Roland Garros Cabrio
- gonzo
- Junior
- Posiadany PUG: ex:( RGC i XS
Takie mniej istotne zapytanie zdjęcia są z lukoila na trasie 81?
Auto piękne , kolor super!
Auto piękne , kolor super!
- jozek
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 GTI Mi16, 2x205 CTI, 205 Gentry Turbo CT, 205 Gutmann, 205 Cj, 205 RG 3D
- Numer Gadu-gadu: 4886607
Tak. Pojechalem kupic jakies normalne auto. Jasno niebieska fieste z 2009r udalo sie kupic. Ory gołąbkowy kolor, pierwszy lakier, benzyna 1,25 i ma fajne opony. Goodyear vector 4 seasons.
- pyzio_dawca
- Junior
- Posiadany PUG: Accent 1.6 TU
Dlaczego tak ciezko przyjac wam slowo krytyki, czy dyskusji, po to jest forum (podobno). Jezeli nie mozna wyrazic swojego zdania i doradzic to po kiego ... tu pokazujesz auto
-
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: CJ
Jako, że się siurka znam na oponach i mechanice, to powiem, że kolor ładny i mnie się te światła ph1 dobrze prezentują
Ile to ma kuni w ogóle?
Ile to ma kuni w ogóle?
- bananowiec
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 CTI TURBOGNÓJ , 205 1.8 dturbo forever
- Numer Gadu-gadu: 4940298
- Kontakt:
Oj nie o takie reakcje mi chodziło, chociaż uśmiałem się do łezRafGentry pisze:Szerzej pewnie wypowie się Józek, ale na przykład ta pani na stacji LPG była mocno rozczarowana doborem opon. Ponoć odkąd kupiła takie matce do Matiza, ta notorycznie spóźnia się na roraty.bananowiec pisze:Jakie są reakcje ludzi jak poruszasz się tym potworkiem w ruchu ulicznym?
Wspominała również, że lampy phase 1 ewidetntnie gryzą się z czarną deską, a kolor to w ogóle zostawiłaby ory, bo kogo my chcemy oszukać i że przecież to koło T16 nawet nie stało.
Może ludziom wydaje się, że ten Peugocik to promocja nowego odcinka z serii Fast&Furious 18.
Pytają czy ma podtlenek azotu? A może dwupierdzian kapustny zamiast LPG?
A w ogóle Panie przestań mi tu Parad'ować pod tą stacją bo mi Pan klientów odstraszasz tymi pomarańczowymi kloszami.
Dobra GÓWNOburza modeOFF
Zawsze i wszystkim powtarzam, że każdy z nas ma swój gust i nie należy komuś narzucać swojego. Czy na prawdę jest z tego aż taki problem, że lampy są ph1? Myślę, że każdy z nas by miał nieco inną wizję takiego Gutmanna. Józek miał akurat taką, że założył graty, które jemu wydawały się odpowiednie i kropka.
Podziwiam, ten projekt za to, że została w niego włożona kupa czasu, tajemnych technik lepienia w laminatach, piaskowanie karoserii we własnym zakresie i efekt końcowy, który u każdego fana Peugeota 205 powinien powodować uśmiech na twarzy
- Stopx
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: Gejtry
RafGentry pisze:
Szerzej pewnie wypowie się Józek, ale na przykład ta pani na stacji LPG była mocno rozczarowana doborem opon. Ponoć odkąd kupiła takie matce do Matiza, ta notorycznie spóźnia się na roraty.
Wspominała również, że lampy phase 1 ewidetntnie gryzą się z czarną deską, a kolor to w ogóle zostawiłaby ory, bo kogo my chcemy oszukać i że przecież to koło T16 nawet nie stało.
Nie udało się również zasłonić nogawką dekielków - jej bystre oko zauważyło, że mają one logo lewka, a nie Gutmanna. A to pozostawia jednak pewien niesmak.
Zajrzała też pod maskę - sprawdziła VIN i zbeształa Józka, że to przecież ratowane, łatane Gentry z gazem i że jak ludzie się dowiedzą, to będzie niezłe pośmiewisko. Biedny chłopina zwiesił tylko głowę i poszedł do kasy zapłacić, pociągając nosem. Nie tak to miało wyglądać. Oj, nie tak...
Raf i Jozek... Kawał dobrej roboty, mam nadzieję zobaczyć niebawem na żywojozek pisze: Pojechalem kupic jakies normalne auto. Jasno niebieska fieste z 2009r udalo sie kupic. Ory gołąbkowy kolor, pierwszy lakier, benzyna 1,25 i ma fajne opony. Goodyear vector 4 seasons.
- mlody333
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: Był 205, 307 jest 106 TU1JP oraz 207 TU5JP4
Gratuluję super projektu na skalę Jewropy. W auto włożono kupę pracy i serca. Wygląda ekstra, jak ktoś się czepia koloru i innych drobiazgów niech zrobi podobny projekt po swojemu. Tylko osoby, które przy nim pracowały wiedzą ile czasu nad nim spędziły. Osobiście dłubię w Pugu i nie porwałbym się na taki projekt (chyba żebym wygrał w totka i wszystkie prace zlecił innym, a sam marudził) Mam tylko nadzieję, że wlew gazu został schowany jak należy bo trochę nie nie pasuje do reszty auta. A opony ??? A kogo to obchodzi. Nie ma o co się dochodzić Józek i tak w rajdach nie startuje.
- FrogsterPL
- Junior
- Posiadany PUG: 205 1.1 XL
- Kontakt:
Jak dla mnie, genialny projekt, chętnie bym czymś takim jeździł Jedyne co mi nie do końca odpowiada to instalacja gazowa, ale ogólnie nie jestem fanem tego rodzaju zasilania.
- mlody333
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: Był 205, 307 jest 106 TU1JP oraz 207 TU5JP4
Tylko czy to będzie auto do jazdy na co dzień ?? Rozumiem, że był w pakiecie z autem i szkoda było go wywalać. Nie mniej auto jest super.krzyska pisze:Pojeździłbyś gti lub gentry tct na codzień to też byś założył gaz.
- FrogsterPL
- Junior
- Posiadany PUG: 205 1.1 XL
- Kontakt:
krzyska, na co dzień jeżdżę Mondeo 1.8 z 2003 roku. Bez gazu. Tyle w temacie
Rozumiałbym oburzenie jakbym pisał teksty typu "gaz to do kuchenek", ale jak sprawdzałem tamtego posta przed wysłaniem to takiej adnotacji nie widziałem
Rozumiałbym oburzenie jakbym pisał teksty typu "gaz to do kuchenek", ale jak sprawdzałem tamtego posta przed wysłaniem to takiej adnotacji nie widziałem
- PrezesBednarz
- Maniak
- Posiadany PUG: 90' 205 CTI XU5 JA i inne
Używany z gazem o ile go kupisz z założonym ma sens. Nowe auto + gaz w przypadku normalnego nie flotowego użytku to bezsens. W czwartek wracałem znienawidzoną marką przeze mnie tj. Oplem Astrą K 1.4T 150PS z Poznania do Waw nonstop prędkością za 500zł mandatu i fakt zeżarła 3/4 tego zbiorniczka paliwa, ale wyszła 9,5 l/100km, więc na prawdę się nie ma bólu. Wiadomo na gazie byłoby taniej, ale założyć to też koszta a diesel w zakupie dużo droższy.