O, nawet mój gruz załapał się na dwa zdjęcia
Niezniszczalna maszyna - szukałem XS-a, trafiło się to. Samochód kupiony aby chwilowo mieć czym jeździć, ale żeby nie wydawać zbyt dużo pieniędzy odłożonych na remont Mini z 1973 roku. Kupiony za 700zł, na miesiąc lub dwa, na przejechanie 1500-2000 kilometrów, a potem miałem kupić coś innego. Od grudnia 2014 przejechał już lekko ponad 40 tysięcy kilometrów, zaliczył Słowację, Youngtimer Party na torze w Poznaniu, Rajd Żarnowiecki, tor w Pszczółkach i nadal nie chce się rozpaść
Swoją drogą, jako że przywiązałem się już do niego i ani myślę się go pozbywać, ma ktoś namiary na jakąś hurtownię z fantami do 205-tki? Muszę pilnie zrobić solidny remont zawieszenia, tzn. amory przód+tył, wahacze, gumy stabilizatora, poduszki silnika, końcówki drążków, łożyska z przodu i najlepiej jeszcze wymienić szczęki z tyłu. Wie ktoś, gdzie można tanio dostać te części w Trójmieście lub chociaż gdzie takie zamówić?
Z góry bardzo dziękuję Wam za odpowiedź
Mikołaj
PS Wczoraj na trojmiasto.pl był na sprzedaż czerwony XS z 1987 roku, wystawiała go za 900zł jakaś starsza kobieta. Już po niego jechałem, ale w trakcie jazdy dostałem info, że samochód jest już sprzedany. Wie ktoś, do kogo trafił?