Peżo XTD 1986r. Beige Mayfair
- klimek
- Junior
- Posiadany PUG: 1995 MITO 1.8d
- Numer Gadu-gadu: 0
Re: Peżo XTD 1986r. Beige Mayfair
Panie, jak nie lubię tuningowanych samochodów(patrz: gleba, mega szerokie felgi), tak twój jest zrobiony z takim smakiem, że sam pan Peżo byłby zachwycony jak nic
Dobra robota
Dobra robota
- simon3
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 XS 1.4 XY8 Leżak '88
To wnętrze jest idealne! Nic nie odstaje, nic nie popękane...! I to radyjko z pokrętłami
Leżak, Monoblok, Suitcase... XY...
- simon3
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 XS 1.4 XY8 Leżak '88
Pozwolę sobie wkleić zdjęcia z wrocławskiej imprezy RACEISM gdzie można podziwiać 205'tkę Aver'a Niestety nie udało mi się spotkać właściciela auta ( ) bo byłem krótko... w przyszłym roku pójdę bez dziecka ... ale Johnny wiedział które auto wskazać
Auto na żywo prezentuje się przecudnie!!!
Auto na żywo prezentuje się przecudnie!!!
Leżak, Monoblok, Suitcase... XY...
- aver
- Junior
- Posiadany PUG: XTD
Milo ) Bylismy tam caly dzien, ale do ogladania tyle, ze ciezko ustac przy swoim aucie.
- nowak68
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 GENTRY 1991, 405 GRDTubo 1992
Choć to nie moje klimaty, jednak auto cudnie utrzymane i prezencję ma bajeczną
Fajnie, że w tej kategorii 205 są godnie reprezentowane
Fajnie, że w tej kategorii 205 są godnie reprezentowane
Był XRD 1988, XAD 1989, XLD 1986, GREEN 1991, Automatic 1.9 z 1990, XS 1990, GTI 1.9 EXPORT 1987
- DJPreZes
- Moderator
- Posiadany PUG: Roland Garros/307
- Numer Gadu-gadu: 2516096
Dużo, ale to DUUUUUUUŻOOOO za nisko.
Peugeot 205 Roland Garros Cabrio
- woocash
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 ph1 1984 GR
- Numer Gadu-gadu: 9752783
Dużo, ale to DUUUUUUUŻOOOO za nisko.
Innych na rasizm nie wpuszczajo
Najaktywniejszy w dziale: Stare forum techniczne
[ Posty: 1090 / 34.03% Twoich postów ]
[ Posty: 1090 / 34.03% Twoich postów ]
-
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: Dużo 205 & Partner V6
- Kontakt:
No to rasizmwoocash pisze:Dużo, ale to DUUUUUUUŻOOOO za nisko.
Innych na rasizm nie wpuszczajo
Na tle wszystkich zniszczonych stensami i negatywami aut, pug wygląda zajebiście
Choć nie jestem fanem gleby i naciągów, uważam, że wygląda świetnie i mam nadzieję, ze w takim stanie pozostanie
A tak BTW. We czwartek jechałem za dwoma Rosjanami, którzy jechali na ten cały rasizm i na rozwalonej drodze max to było 50km/h, więc nawet TIRy ich wyprzedzały
Jest Ci smutno? Jest Ci źle? Wsiądź do puga, przejedź się!
Określenie "Poranny poprawiacz nastroju" nabiera nowego znaczenia...
Naprawy, modyfikacje, remonty 205 i nie tylko https://www.facebook.com/205renovation/
Określenie "Poranny poprawiacz nastroju" nabiera nowego znaczenia...
Naprawy, modyfikacje, remonty 205 i nie tylko https://www.facebook.com/205renovation/
- aver
- Junior
Takie wydarzenie jak RACEISM o światowym poziomie w tematyce stance to dla mnie ogromne wyróżnienie i motywacja przed eventem oraz po.
Poniżej kilka zdjeć z Wrocławia, jedno z przed kilku lat - dla porównania.
Do tego porcja zdjęć z przygotowań..
Zaczne od wnętrza, tak naprawdę to chciałem poprawić mocowanie fotela... wyjąłem fotel, szybko poszło, no to wyjmuje drugi. Kanapa właściwie to też jest pare minut...
Skończyło się na praniu dywanu, wywaleniu starego filcowego wygłuszenia i przyklejenie nowych mat Boll'a. Fotele i kanapa też wyprana.
Pomalowałem - odświeżyłem kilka zniszczonych plastików i założyłem kieszenie od 5d - rany boskie pugowskie.
Porządnie spasowałem przedni zderzak, wyleciała tablica rejstracyjna, założyłem kratke w dokładce iiii moja najwieksza zmora to czerwona listewka... czasu było mało, na szrotach pustki, to trzeba improwizować.
W leroy'u znalazłem metalowe listewki na metry. Pozostało tylko dociąć, dogiąć, pomalować i przykleić. Ortodoksi płaczą, a ja jestem bardzo zadowolony - wygląda to porządnie, a kto się nie zna nie zwróci nigdy uwagi... a wy zauważyliście?
Auto poskładane, no to detailing! Glinka, Zielony i Niebieski korek 3M i Collonite 476s. Do czarnych plastików używam Cartec vinyl, a do rantów paste Mothers.
Na razie to tyle
Poniżej kilka zdjeć z Wrocławia, jedno z przed kilku lat - dla porównania.
Do tego porcja zdjęć z przygotowań..
Zaczne od wnętrza, tak naprawdę to chciałem poprawić mocowanie fotela... wyjąłem fotel, szybko poszło, no to wyjmuje drugi. Kanapa właściwie to też jest pare minut...
Skończyło się na praniu dywanu, wywaleniu starego filcowego wygłuszenia i przyklejenie nowych mat Boll'a. Fotele i kanapa też wyprana.
Pomalowałem - odświeżyłem kilka zniszczonych plastików i założyłem kieszenie od 5d - rany boskie pugowskie.
Porządnie spasowałem przedni zderzak, wyleciała tablica rejstracyjna, założyłem kratke w dokładce iiii moja najwieksza zmora to czerwona listewka... czasu było mało, na szrotach pustki, to trzeba improwizować.
W leroy'u znalazłem metalowe listewki na metry. Pozostało tylko dociąć, dogiąć, pomalować i przykleić. Ortodoksi płaczą, a ja jestem bardzo zadowolony - wygląda to porządnie, a kto się nie zna nie zwróci nigdy uwagi... a wy zauważyliście?
Auto poskładane, no to detailing! Glinka, Zielony i Niebieski korek 3M i Collonite 476s. Do czarnych plastików używam Cartec vinyl, a do rantów paste Mothers.
Na razie to tyle
- FrogsterPL
- Junior
- Posiadany PUG: 205 1.1 XL
- Kontakt:
Mam takie zdanie jak grzesiek309 - na co dzień takie obniżanie to zupełnie nie dla mnie (ba, dopiero co miałem w niedzielę okazję widzieć, jak sunące na "pełnej glebie" BMW E36 nie mogło się rozpędzić na autostradzie do prędkości wyższych niż 90-100 km/h, bo było zbyt nierówno... ), ale Twój egzemplarz jest tak dopracowany w szczegółach, że po prostu wszystko pasuje do wszystkiego. Super! A wnętrze to już w ogóle rewelacja... Felgi też czaderskie
aver pisze:moja najwieksza zmora to czerwona listewka... czasu było mało, na szrotach pustki, to trzeba improwizować.
Zaplułem się ze śmiechu.... Jak drutować, to przynajmniej porządnie, też jestem tego zdania....
Przyklejałeś, czy inaczej zamocowałeś te listwy?
- krzyska
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: Forever, Griffe, Honda CB125Twin 1978, Alfa Romeo 147JTDm, P207UjemnieDynamiczny, Patriot KS90
Trzeba było się do mnie odezwać to dostałbyś nową chromowaną do malowania. Codziennie jestem prawie w Koninie
Kolega z pracy jakieś 2-3 tygodznie temu spotkał twoje auto na mieście, zwrócił uwagę na dziwne felgi. Jak usłyszał, że to dizel lekko się dziwił.
Kolega z pracy jakieś 2-3 tygodznie temu spotkał twoje auto na mieście, zwrócił uwagę na dziwne felgi. Jak usłyszał, że to dizel lekko się dziwił.
GTI_Efekt Masy
- aver
- Junior
No na wkrety,a jak inaczej?Zaplułem się ze śmiechu.... Jak drutować, to przynajmniej porządnie, też jestem tego zdania....
Nie no. Przykleilem czarna tasma montazowa Bison.
Troche dobrego drutu jeszcze nikomu nie zaszkodzilo ;D
Dzieki Krzyska za propozycje na ori listwe, ale serio jestem z tego zadowolony a w Koninie jestem tylko na weekendy
Drut level master byłby, jakby listewka była nierdzewna i miała przyheftane w miejscach otworów gwinty M5... O i taka robota się mnie podoba...aver pisze:No na wkrety,a jak inaczej?Zaplułem się ze śmiechu.... Jak drutować, to przynajmniej porządnie, też jestem tego zdania....
Nie no. Przykleilem czarna tasma montazowa Bison.
Troche dobrego drutu jeszcze nikomu nie zaszkodzilo ;D
- aver
- Junior
kolejna porcja znaleziona w internetach.
ilu fotografów tyle odmian tego samego ujęcia
ilu fotografów tyle odmian tego samego ujęcia