Zlot mini Beskidy 2016 - zakończenie sezonu !
- szasz
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: XS '92 [i] Partner Tepee Outdoor 1.6 HDI [i] Citroen C4 1.6 BlueHDI
- Numer Gadu-gadu: 0
Re: Zlot mini Beskidy 2016 - zakończenie sezonu !
Ja pierniczę. Jestem pod mega wrażeniem. Organizacja na medal! Pzdr!
205 XS rulez
205 XS rulez
Zawsze iść, rozkaz który mam we krwi..
- radzio0983
- Nowicjusz
- Posiadany PUG: 205 XS
Z takim rozmachem czuje ze impreza moze urosnac do rangi cyklicznej! Rowniez postaram sie podjechac chocby na jeden dzien
- woocash
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 ph1 1984 GR
- Numer Gadu-gadu: 9752783
Czegoś nie rozumiem, cennikowo jest 140 PLN za pokój dwójkę że śniadaniem, 80 za osobę że śniadaniem to więcej niż cennikowo, jak to w końcu jest?
Podziwiam organizację, ale chce wiedzieć
Podziwiam organizację, ale chce wiedzieć
Najaktywniejszy w dziale: Stare forum techniczne
[ Posty: 1090 / 34.03% Twoich postów ]
[ Posty: 1090 / 34.03% Twoich postów ]
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205gti, 504 coupe, 406 kombi
- Numer Gadu-gadu: 6433729
- Kontakt:
Organizator pewnie to wytłumaczy. Ja chciałbym tylko zwrócić uwagę (bo też się nad tym zastanawialiśmy) że cennik na stronie jest podpisany "2014" oraz że ceny podczas długich weekendów zazwyczaj są wyższe.
- gpysz
- Nowicjusz
- Posiadany PUG: 205 GTI / 304 Cabrio
Już tłumacze oczywiście
Ze względu na długi weekend, olbrzymi popyt, i sprzedaż wyłącznie "całego długiego weekendu" - czyli 3 nocy albo wcale, ceny są znacznie wyższe niż w cennikach normalnych terminów, czy ze starego cennika ze strony.
Biorąc pod uwagę większa grupę, ale tylko 2 noce ( z 3 długiego weekendu ), po uśmiechu do Pani dostałem ofertę na 100 zł za osobę. Udało się ją z negocjować do 80, co jak na moje rozeznanie cen i miejsc na ten weekend jest naprawdę dobrą ceną.
Ot całe tajniki ceny
Ze względu na długi weekend, olbrzymi popyt, i sprzedaż wyłącznie "całego długiego weekendu" - czyli 3 nocy albo wcale, ceny są znacznie wyższe niż w cennikach normalnych terminów, czy ze starego cennika ze strony.
Biorąc pod uwagę większa grupę, ale tylko 2 noce ( z 3 długiego weekendu ), po uśmiechu do Pani dostałem ofertę na 100 zł za osobę. Udało się ją z negocjować do 80, co jak na moje rozeznanie cen i miejsc na ten weekend jest naprawdę dobrą ceną.
Ot całe tajniki ceny
- gpysz
- Nowicjusz
Moi Drodzy
Rabię listę uczestników, a że lubię robić coś czasami dobrze, to chce żeby była dokładna, uzupełniona i aktualna. Wtedy łatwiej mi będzie zapanować nad organizacją.
Wysłałem do Was wiadomości z prośbą o uzupełnienie danych, ale myślę że się nie pogniewacie jak umieszczę tutaj linka do listy on-line, gdzie będziecie mogli ja sami uzupełnić, lub napiszcie do mnie to ja ją uzupełnię.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... sp=sharing
Zaraz po Zlocie ja usunę, tak żeby nasze dane nie były tak ogólnie dostępne.
Uzupełnijcie ją proszę jak najszybciej.
Przepraszam jeśli coś pomyliłem, nie znam części z Was jeszcze a mam kiepską pamięć do danych wiec jeśli ... to wybaczcie !
Grzech
Rabię listę uczestników, a że lubię robić coś czasami dobrze, to chce żeby była dokładna, uzupełniona i aktualna. Wtedy łatwiej mi będzie zapanować nad organizacją.
Wysłałem do Was wiadomości z prośbą o uzupełnienie danych, ale myślę że się nie pogniewacie jak umieszczę tutaj linka do listy on-line, gdzie będziecie mogli ja sami uzupełnić, lub napiszcie do mnie to ja ją uzupełnię.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... sp=sharing
Zaraz po Zlocie ja usunę, tak żeby nasze dane nie były tak ogólnie dostępne.
Uzupełnijcie ją proszę jak najszybciej.
Przepraszam jeśli coś pomyliłem, nie znam części z Was jeszcze a mam kiepską pamięć do danych wiec jeśli ... to wybaczcie !
Grzech
- bananowiec
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 CTI TURBOGNÓJ , 205 1.8 dturbo forever
- Numer Gadu-gadu: 4940298
- Kontakt:
Fox masz jeszcze ten absynt, co go mieliśmy wypić razem? ;P
Zapowiada się ciekawy weekend, już nie możemy się doczekać.
A kto się nie wybiera ten trąba!
Zapowiada się ciekawy weekend, już nie możemy się doczekać.
A kto się nie wybiera ten trąba!
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
Gdzies mam. Lezy juz 6 lat i czeka na wypicie. Czy takie alkohole maja jakas date przydatnosci do spozycia?:)
- gpysz
- Nowicjusz
Zima idzie, wiec tematy alkoholowego rozgrzewania, oczywiście wraz z miłą rozmową i zabawą myślę mogą wspomagać miłe spędzanie czasu na naszym Zlocie )
Mam więc jeszcze taką propozycje :
dla tych co korzystając z dnia wolnego w piątek, chcą przyjechać wcześniej - jest możliwość podjechania do Cieszyna i zwiedzenia Browaru Brackiego - małego, kultowego na śląsku Cieszyńskim Browaru Książęcego z ciekawą historią i wyjątkowym piwem. Zwiedzanie jest o godz. 18:00 w Cieszynie - wiec musielibyśmy wyjechać ok 17:15 z Ustronia, a powrót byłby pewnie ok 20:00 - czyli myślę w sam raz na kolacje czy spotkanie z wszystkimi którzy dojadą później.
Koszt wstępu: 20 zł/os samo zwiedzanie 30 zł/os zwiedzanie z degustacja 3 rodzajów ważonych tu trunków. Niestety w Niedziele (kiedy planowo jesteśmy w Cieszynie) Browar jest nieczynny do zwiedzania.
http://www.browarcieszyn.pl/
Kto ewentualnie byłby tym zainteresowany ?
Mam więc jeszcze taką propozycje :
dla tych co korzystając z dnia wolnego w piątek, chcą przyjechać wcześniej - jest możliwość podjechania do Cieszyna i zwiedzenia Browaru Brackiego - małego, kultowego na śląsku Cieszyńskim Browaru Książęcego z ciekawą historią i wyjątkowym piwem. Zwiedzanie jest o godz. 18:00 w Cieszynie - wiec musielibyśmy wyjechać ok 17:15 z Ustronia, a powrót byłby pewnie ok 20:00 - czyli myślę w sam raz na kolacje czy spotkanie z wszystkimi którzy dojadą później.
Koszt wstępu: 20 zł/os samo zwiedzanie 30 zł/os zwiedzanie z degustacja 3 rodzajów ważonych tu trunków. Niestety w Niedziele (kiedy planowo jesteśmy w Cieszynie) Browar jest nieczynny do zwiedzania.
http://www.browarcieszyn.pl/
Kto ewentualnie byłby tym zainteresowany ?
- szasz
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: XS '92 [i] Partner Tepee Outdoor 1.6 HDI [i] Citroen C4 1.6 BlueHDI
Ja. Tyle że nie wiem, czy zdążę dojechać wariant bez degustacji niestety
205 XS rulez
205 XS rulez
- szasz
- Uzalezniony
Mogę przywieźć piwo z Browaru Amber, jakby ktoś chciał albo inne rzeczy, np. piasek z plaży bądź wodę morską
205 XS rulez
205 XS rulez
- gpysz
- Nowicjusz
Słuchajcie, wyłączyłem już udostępnianie tabeli, mam już niemal wszystkie kontakty wiec nie ma sensu upubliczniać danych faktycznie.
Brakuje mi tylko informacji od woocash'a i PannyMilosza - doślijcie mi je tutaj, albo na maila, napisałem do Was zresztą prośbę.
Brakuje mi tylko informacji od woocash'a i PannyMilosza - doślijcie mi je tutaj, albo na maila, napisałem do Was zresztą prośbę.
- kojot662
- Junior
- Posiadany PUG: 205 xs
Co do browaru to całkiem niezły pomysł żeby każdy z nas przywiózł do degustacji parę butelek piwa regionalnego i zrobimy degustację . U mnie jest browar Pilsweiser w Siołkowej koło Grybowa.. Jakby komuś coś
tapatalk, Huawei P8
tapatalk, Huawei P8
peugeot 205 1.4 xs
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
My chetnie zwiedzimy browar. Piatek mamy wolny wiec powinnismy dac rade przyjechac wczesniej. Niestety najnowsza prognoza pogody mowi o mrozie i sniegu w sobote wiec szanse na przyjazd 205 staja sie minimalne:(
- szasz
- Uzalezniony
Pilsweiser to ostatnio mój ulubiony browar! Napiszę na priv co chcę a Ty mi Sławek napisz co Ty chcesz z Ambera! Bomba! pzdr
205 XS rulez
205 XS rulez