amorki tył
amorki tył
Dzisiaj przy wymianie oponek zauważyłem po zdjęciu kół że mój prawy tylny amorek chodzi na boki. Jak tam zajrzałem dokładnie to się okazało że się zrypała tak tulejka na jego dolnym mocowaniu - chyba gumowa. Zastanawiam się czy można wymienić tylko tę tulejkę czy cały amorek (znaczy parę).
Para amorków u ojego mechanika z robocizną wyniesie 300zł więć lepiej by było jakby tylko te gumę wymienić, ale on mi mówił, że nie da rady bo takich nigdzie nie dostane. To prawda??
Poza tym kumpel mi mówił że niby jak tak dłużej już jeżdżę to mógł dostać sam amorek popalić i i tak jest już do dupy
Poradźcie co robić albo najlepiej i w miarę ekonomicznie jakie amorki zakładać.
Para amorków u ojego mechanika z robocizną wyniesie 300zł więć lepiej by było jakby tylko te gumę wymienić, ale on mi mówił, że nie da rady bo takich nigdzie nie dostane. To prawda??
Poza tym kumpel mi mówił że niby jak tak dłużej już jeżdżę to mógł dostać sam amorek popalić i i tak jest już do dupy
Poradźcie co robić albo najlepiej i w miarę ekonomicznie jakie amorki zakładać.
mam do wyboru następujące amorki - za tyle znalazłem je w sklepie:
1. Kotap - 150 zł para
2. Delfi - 290 za parę
3. Sax - 400zł za parę
NIe jestem pewien czy dobrze napisałem nazwę producentów, lae mniejsza o to.
Interesuja mnie zwłaszcza te najtańsze( ktoś się z nimi spotkał??podobno brazylijskie).
Jak cos ktoś może się wypowiedzieć jeszcze które są w miarę dobre to będę wdzięczny.
1. Kotap - 150 zł para
2. Delfi - 290 za parę
3. Sax - 400zł za parę
NIe jestem pewien czy dobrze napisałem nazwę producentów, lae mniejsza o to.
Interesuja mnie zwłaszcza te najtańsze( ktoś się z nimi spotkał??podobno brazylijskie).
Jak cos ktoś może się wypowiedzieć jeszcze które są w miarę dobre to będę wdzięczny.
Ja ostatnio kupilem Bilstein'y za ok 400zl komplet, model B4 gazowki i z tego co sie naslychalem o amorkach to jedynie jeszcze w miare sa KAYABA a reszta to syf straszny i nie warto kupowac.
Peugeot 205 GRIFFE
Sliczny zielony i z sercem lwa ![Smile :)](./images/smilies/smile1.gif)
Project GRIFFE ??????? - ??.??.0?
Galeryjka http://gti.peugeot205.pl/gallery/przecinak
![Smile :)](./images/smilies/smile1.gif)
![Smile :)](./images/smilies/smile1.gif)
Project GRIFFE ??????? - ??.??.0?
Galeryjka http://gti.peugeot205.pl/gallery/przecinak