Przegub i simmerring półosi
Przegub i simmerring półosi
Właśnie się okazało że musze wymienić przegub lewy i przy okazji simmerring na półosi wymienie bo zaczyna olejem delikatnie lać .Moje pytanie czy przegub z innej wersji i rocznika bedzie pasował i to samo z simmerringiem może ma ktos rozmiar ????? Auto jak w podpisie.
widziałem na allegro nowe przeguby 90 zł i simmerring koło 6 zł myśle że warto http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=48913714
- woocash
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 ph1 1984 GR
- Numer Gadu-gadu: 9752783
hehe nie tak prosto
przegubu do naszych półosi nie da się wymienić.
da isę tylko regenerować --> napawają na starą bieżnię metalu, szlifują i voila, 180 zeta w plecy
polecam dobry szrot
jak weźmiesz półoś do ręki, prosto trzymając, i bedziesz ją jakby "wykręcał" a nie wyczujesz luzu na przegubie to bierz. ja kupiłem za 50 złotych, co prawda nigdy nie wiesz jak długo pojeździsz, ale z 20000 raczej spoko, za ten czas uzbierasz na regeneracje
da isę tylko regenerować --> napawają na starą bieżnię metalu, szlifują i voila, 180 zeta w plecy
polecam dobry szrot
jak weźmiesz półoś do ręki, prosto trzymając, i bedziesz ją jakby "wykręcał" a nie wyczujesz luzu na przegubie to bierz. ja kupiłem za 50 złotych, co prawda nigdy nie wiesz jak długo pojeździsz, ale z 20000 raczej spoko, za ten czas uzbierasz na regeneracje
Najaktywniejszy w dziale: Stare forum techniczne
[ Posty: 1090 / 34.03% Twoich postów ]
- woocash
- Peugeot 205 Master
jaasne. moge pójść w zakład o Twojego puga, że się nie da. no chyba że wewnętrzny, ale to raczej na 100% bedzie wszystko terkotać przez zewnętrzny. masz chyba coś nie tego mechanika.
gdzie za tyle mozna kupic regenerowna polos? mi w toruniu w firmie motomax, regenerowana polos z roczna gwarancja chca sprzedac za 260 jesli oddam im stara, jesli nie bedzie 340..woocash pisze:hehe nie tak prosto
i drugie pytanko, ile mozna jeszcze jezdzic na przegubie ktory niesamowicie wali na zakretach, natomiast na prostej jest raczej cicho?
z gory thx za odp
- waldemarek_b
- Junior
- Numer Gadu-gadu: 0
- woocash
- Peugeot 205 Master
noo .. ponoć jak się wytrze już masakrycznie, to może strzelić, no i mamy napęd na 1 koło.. to by było chyba troche niesympatycznie... np przy 100 km/h
jak się dobrze poszuka, to się trafi tani regenerowany, ale ja nie mówię że z gwarancyją i z firmy, ot ktoś regenerował i rozbił furę..
a w katowicach na bank za 180 złotych ci zregenerują + półroczna gwarancja, i manszety wymienią...
jak się dobrze poszuka, to się trafi tani regenerowany, ale ja nie mówię że z gwarancyją i z firmy, ot ktoś regenerował i rozbił furę..
a w katowicach na bank za 180 złotych ci zregenerują + półroczna gwarancja, i manszety wymienią...