no chodzi mi po prostu o kwestie techniczne... ktoś stoi ze stoperem w jakimś szczególnym miejscu.. czy sami patrzycie nie wiem, wożenie dodatkowego mierzacza to przecież strata cennych ułamków
Najaktywniejszy w dziale: Stare forum techniczne
[ Posty: 1090 / 34.03% Twoich postów ]
No tak prowiozrka i tyle Nie mam sprzętu wiec albo woże mierzacza albo zdarzało się że sam mierzyłem 1 wrzucona więc mam wolne rece do startu stopera no i jak widze setke na liczniku to stop zegarek na ręce Ale kwestia aby jeszcze mieć pewność że licznik nie oszukuje a ile sobie zmierzyleś
Kiedyś mówili na niego Junior, zmieniło sie jednak wiele ...
no jeszcze nie próbowałem..
ale ostatnio po długiej przerwie przejechałem się Carismą od powiedzmy teściów i uznałem, że.... cieńko przyspiesza
zdaniem wszystkich moja 205 o wiele lepiej daje do przodu, więc musze dokładnie wiedzieć jak fajnie
Najaktywniejszy w dziale: Stare forum techniczne
[ Posty: 1090 / 34.03% Twoich postów ]
JA BRAŁEM ZWYKY STOPER I TEZ ROBIŁEM 5 PRÓB I GENERALNIE KAZDA WYPADŁA TAK SAMO ALE MIERZYŁEM TO BRATA SAMOCHODEM TO NAWET NIE WIEM ILE MOJA 205 MA DO 100 BRATA XSARA 1,4 MA 11S
ja równie prowizorycznie, tylko bardziej samodzielnie - z telefonem (wreszcie mam telefon ze stoperem ) i wpatrzony w prędkościomierz, zatrzymuję przy 105, oczywiście też parę prób, najlepiej w obie strony drogi. Jak komuś się nudzi to dokładniej można 400m zmierzyć - na autostradach i innych takich są słupki co 100m. Moje czasy: 8,81 0-100, 19,27 0-150, 17,65 400m pod górkę.
To fajnie masz mi ja nie moge samemu bo mi wyrwalo przednia listwe mocowania fotela i jak depne to musze sie kierownicy trzymac Moj time 8.1 (w zime bylo 7,1 ale padla pompa olejowa i mi sie muli na wysokich obrotach wiec go nie bede wkrecal zeby panewek nie przeciagnac do puki tego nie zrobie) 0-100 z mierzaczem i pol baku
moze i czasy dobre i niewiele w sumie pali ale ****** nierowno chodzi do 2,3tys ale od czego jest migomat a tak off topic czy zdazylo sie komus zeby pekl kolektor wydechowy??
no jeszcze jedno pytanko.. lepiej na fajnie nagrzanym silniku, czy takim sobie??