hehehe na szczescie mam problem tylko z penetracja wkladki od klucza blaszka oczekujesz odemnie za wiele ale jak kiedys wyczaje jak sie wyjmuje wkladke to to zrobie, a obecnie popsikam wd40 dzieki za pomoc, jak zawsze zreszta
jak nie masz pogiętej wkładki (nikt sie nie dobierał) to porzadne przepłukanie WD40 powinno pomóc. Możliwe że się trochę syfu nazbierało i się tam poprostu ubił. Zacznij od tego
Mialem to samo wlalem strzykawka rozgrzany mineralny i bylo ok, A co do zamiany wkladek to dojcie jest na tyle fajne ze zeby sie nie pokaleczyc to chyba proktologiem trzeba byc....
z zewnatrz nie widac zeby sie ktos dobieral, ale zastanawiajacy jest ten problem bo to z dnia na dzien bylo :/ wiec mozecie mi napisac jak sprawdzic czy sie ktos dobieral?
jak ktos dobry byl to nie sprawdzisz a rysy nic ci nie powiedza bo na pewno nie raz do dziurki nie trafiles Mi sie wlamali (bo cos gralo :>) ale nic nie zabrali bo ni radia nic - wszystko ladnie pod kanapa a na wykrecanie z bagaznika czasu nie bylo pewnie a na zamku ani nigdzie sladu nie bylo....
ZAMIANA WKŁADEK TO RAPTEM PÓŁ GODZ ROBOTY SCIAGASZ TAPICERKE I PIKNE DOJCIE DO WSZYSTKIEGO JA JUZ TAK NIESTETY ROBIŁEM PO PIERWSZE CIEZKO CHODZIŁA OD STRONY KIEROWCY A PO DRUGIE MI SIE WŁAMALI I MUSIAŁEM OD STRONY PASAZERA WSIADAC TO ZAMIENIŁEM JE SOBIE