O pośladkach Maryni, czyli luźne gadki :)

Forum na którym możecie rozmawiać o wszystkim co nie związane jest z 205. Lub też chcecie prowadzić sobie jakieś dyskusje na niezwiązany temat.
Awatar użytkownika
blaszka
Peugeot 205 Master
Numer Gadu-gadu: 0
Kontakt:

Post autor: blaszka »

no ja tez zaraz ide tez mnie czeka ciezki dzien przed kompem w końcu tyle nowych rzeczy wytawionych na allegro bedzie i postów na stronce trza to wszysto przeczytac
Ostatnio zmieniony 23 maja pn, 2005 12:02 am przez blaszka, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
PIT_R
Uzalezniony
Posiadany PUG: Peugeot 306 1.6 90KM :)
Numer Gadu-gadu: 3914690
Login tlen: infernal_lord_hellboy
Kontakt:

Post autor: PIT_R »

Tego zielonego Garossa juz dorwalem i wsadzilem mu ulotke :D

JJ trzeba na ulotkach dopisac dokladnie do nas kontakt mailowy i haslo ze werbujemy ekipe z Wroclawia :twisted:
Obrazek
Bylo [url=http://www.pit_r.205.pl]Peugeot 205 1.0 HellStyle[/url]
Jest teraz [url=http://www.pit_r2.205.pl]Peugeot 306 1.6 90 KM[/url]
AnDzIa
Junior

Post autor: AnDzIa »

JoT_JoT pisze: Wszyscy tylko za Andzią tęsknia :(........ i jakieś private randki :) :) :mrgreen:
JoT_JoT i blaszka - Panowie - no hmm ja myślałam ze to oczywiste dla Was ze tesknie za Wami :) Same odwiedzanie tego forum (czyli Was) juz daje wiele do udowodnienia o tesknocie!!!
A osobiście sobie nioe wyobrazam gdyby np. Ferguss, Bubu, PIT_R czy luzak lub inny klubowicz napisał "Jejuuuu ale się stęskniłem za blaszką lub J J " :shock:
troche to chyba niesmaczne 8)
Ahhh DjPreZes - cholera co do grilka- to zalukałam dopiero wczoraj :? Sorka :oops: Nie przypuszczałam ze miałbyś ochote wpaść
Awatar użytkownika
blaszka
Peugeot 205 Master
Kontakt:

witam wszystkich to co dzis lub kogo obgadujemy :lol:
"Jejuuuu ale się stęskniłem za blaszką lub J J "
hehe
AnDzIa
Junior

Strzałeczka blaszka- ja nie mam pojęcia :-/
Awatar użytkownika
blaszka
Peugeot 205 Master
Kontakt:

hmm no ja tez jakos tematu nie mam ciekawego ale moze cos wymysle 8)
AnDzIa
Junior

licze na Ciebie blaszka- bo moje szare komórki po weekendzie wygineły w duzej ilości
heh zastanawiam się czy wogóle choć jedna się zachowała :mrgreen:
Awatar użytkownika
blaszka
Peugeot 205 Master
Kontakt:

NO JA TEZ TAKI JAKIS PO WEEKENDZIE WYLENIONY JESTEM ZE MI SIE NIC NIE CHCE A CO DOPIERO JAKIS NOWY TEMAT WYMYSLIC :? NO ALE MOZE ZACZNIEMY OD TEGO CO KTO GDZIE ROBIŁ ZE KAZDY TAKI JAKIS ZLENIWIONY
AnDzIa
Junior

Ja miałam u siebie grilka - było 16 osób stałych i pare dochodzących - jeny ile tego poszło :shock: -nawet nie wiem jak do wyrka trafiłam- dobrze ze miałam opiekuna :mrgreen: bo sama chyba bym w domku grilowym zasneła- rano łeb jak sklep :x i taka byłam chorutka ze szkoda gadac- kąkretnie się narombaliśmy :twisted: !!! od przebudzenia szukałam jakiegoś klina - ale pustki totalne - nawet malutki browarek się nie zachował - po południu zlot tuningowy na stadionie bałtyka- myslałam ze umre- oczywiście jako driver wiec totalna porazka- nie mogłam się podleczyć. Puźniej spacerek na deptaku no i wkońcu do domu - grilek ponowny ale juz spokojniejszy i w mniejszym gronie- juz nie mogłam się doczekac lekarstwa- no ale znów przedobrzyłam :roll: Zatem dziś jestem ostry zakręt :?
Ferguss

Post autor: Ferguss »

Pijoki :P
Ja już mam koniec pracy na dziś :mrgreen:
Awatar użytkownika
blaszka
Peugeot 205 Master
Kontakt:

TY NYGUSIE POPRACUJE 1 GODZ I JUŻ WOLNE A EFEKTÓW TEGO WOLNEGO OD PRACY NIE WIDAC PUG JAK STAŁ TAK STIO
A JA BYŁEM W ŚWINOUJSCIU NORMALNIE SIE NAŁAZIŁEM BO SIE W NOCY ZGUBIŁEM I DO DOMU NIE MOGŁEM TRAFIC HEHEH A NA TAXI JUZ KASY NIE BYŁO :lol: NA DRUGI DZIEN DO AHLBEK ZACHCIAŁ O MI SIE PIESZO ISC KUPE DROGI I NAWET NIC CIEKAWEGO NIE ZOBACZYŁEM :evil:
Ostatnio zmieniony 23 maja pn, 2005 11:46 am przez blaszka, łącznie zmieniany 1 raz.
Ferguss

no bo to wioska jak nic ;) no ale przynajmniej... byłeś w Niemcach :lol:
Awatar użytkownika
DJPreZes
Moderator
Posiadany PUG: Roland Garros/307
Numer Gadu-gadu: 2516096

Post autor: DJPreZes »

PIT_R a ten peugeocik to na jakich tablicach? :) To chyba tez go widzialem, ale w Gdyni, a nie mial chyba "naszych (gdysnkcih)" tablic ;)
Peugeot 205 Roland Garros Cabrio
Obrazek
Awatar użytkownika
blaszka
Peugeot 205 Master
Kontakt:

nawet nie trzeba granicy przechodzic przed granica czujesz sie jakbys był w niemcach szprechaja tylko non stop cos do ciepie sprzedawczyki co oblegaja chodniki i stragany
Ferguss

jedź do Geant'a na Ku Słońcu to też spotkasz więcej Niemców niż Polaczków - jeszcze tylko cen w Ojro na półkach brakuje, bo promocje, reklamy itp są po niemiecku już :roll:
ODPOWIEDZ