ILE TO KOSZTUJE.................. ??????
- fly2b3
- Junior
- Numer Gadu-gadu: 0
ILE TO KOSZTUJE.................. ??????
Witam
Mam zamiar wstawić sobie szyberdach (oryginalną panoramę)
Moje pytanie brzmi: ILE TO KOSZTUJE w sensie wycięcia dziury i wstawienie w nią szybera ??
Czy jest jakiś problem z wykonaniem tego ??
Prosze piszcie wszystko
P.S. do kompletu potrzebny mi jeszcze kompletny w 100% szyberdach
Moje pytanie brzmi: ILE TO KOSZTUJE w sensie wycięcia dziury i wstawienie w nią szybera ??
Czy jest jakiś problem z wykonaniem tego ??
Prosze piszcie wszystko
dzwonilemdo szybiarza i pytalem powiedzial ze on sie tego nie podejmie bo takie szyberdachy byly wstawiane fabrycznie, natomist zwykly szyberdach to wstawi w ciagu gadziny. Wracając do panoramy powiedzial ze wstawi ale nie da gwarancji ze nie bedzie cieklo bo to jest bardzo precyzyjna rzecz, prowadnice itp.
zaloz sobie lepiej zwykly kupisz go za 50 zl uzywka wstawienie u fachowca 100 zl juz sie dowiadywalem, czyli za 150 zl masz fajna "klime" na lato.
zaloz sobie lepiej zwykly kupisz go za 50 zl uzywka wstawienie u fachowca 100 zl juz sie dowiadywalem, czyli za 150 zl masz fajna "klime" na lato.
- Para
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: najlepszy
- Numer Gadu-gadu: 1559591
- Kontakt:
Re: ILE TO KOSZTUJE.................. ??????
poszukaj najpierw bo temat był już maglowany...fly2b3 pisze:Witam
Moje pytanie brzmi: ILE TO KOSZTUJE w sensie wycięcia dziury i wstawienie w nią szybera ??Czy jest jakiś problem z wykonaniem tego ??
Prosze piszcie wszystko
problem jest i to nie mały, nie chodzi tutaj tylko o wycięcie szyberdachu z dachu tylko o dokładne i szczelne zamocowanie i umieszczenie w słupkach tych rurek od szybra które odprowadzaja wode,, jedna z tych rurek biegnie gdzies do silnika by wytwarzac odpowiednie ciśnienie...
http://www.forum.peugeot205.pl/viewtopi ... szyberdach
http://forum.peugeot205.pl/viewtopic.php?t=1081