O pośladkach Maryni, czyli luźne gadki :)
nie wiem, ja przeglądam wiadomości na onecie, bo będziemy mieli pytanie pomocnicze z minionych wydarzeń w kraju i na świecie chociaż
jeszcze po wczorajszym Karambolu tak mnie trochę bierze na refleksje apropo starć motocyklista - samochód w sensie skąd ludziom niektórym bierze się w głowach myślenie "a wytnę mu chamski numer" kiedy widzą motocyklistę? i później mamy statystykę - 100 wypadków śmiertelnych wśród motocyklistów. ja tam lubię lecieć gdzieś na trasie czy na mieście przy akompaniamencie motocykla heh no i sam też chcę robić prawko kat. A, ale po tym co czasami widzę na ulicach to mam duże obawy czy czasem nie będzie się to równać samobójstwu, a jeśli chodzi o imprezy elektroniczne to polecam http://www.millerfresh.pl 

luzak gratuluje wykształcenia :*
Fakt jakoś ostatnio sporo z Nas ma mniej czasu na forum
Czyzby to wiosna, miłość, skowronki, spacerki, grilki, brąxiki itd zajmowały nam tyle czasu
Pozdrawiam Panowie
hehehe no tak tak - czuje się między Wami jak rodzynek w dużym smaczniutkim cieścieJoT_JoT pisze:Witam panów i panie![]()
no dobra pewnie wyjdzie na to że panów i panią (Andzie )
![]()

Fakt jakoś ostatnio sporo z Nas ma mniej czasu na forum

Czyzby to wiosna, miłość, skowronki, spacerki, grilki, brąxiki itd zajmowały nam tyle czasu

Pozdrawiam Panowie