O pośladkach Maryni, czyli luźne gadki :)
łojezuuuuuuu, jakby się wyłożył na takiej plaży, to od razu by liga ochrony zwierząt przyjechała, bo byłaby informacja, że wieloryba na plażę wyrzuciłoJoT_JoT pisze:No dobra marudzicie na brak tematów to może teraz coś bardziej wiosenno-letniego tak więc co sądzicie na temat plaż dla nudystówczy sami byście na taką poszli
![]()

w tej kwestii to jestem konserwatywny, wolę zwykłe plaże, tam nawet topless mogę chodzić

- cheatoss
- Maniak
- Numer Gadu-gadu: 0
proponuje z czegos zrezygnowac... jak patrze na ta liste to wchodzi w gre tylko jedzenie... bo praca, dziewczyna i forum musi bycJoT_JoT pisze:NO wiesz w tej chwili to bym powiedział że oboje nei mamy czasu bo nawet jakby nei byłą na planie to i tak bym nei miał czasunawet nei mam gdzie ikiedy uciekać robota od 13-23-24 rano wstaje ide do szkoły w miezy czasie na forum i coś zjeść
hmm super
miałą iść jako statystka na pcozątku ale możliwe że załapie się na coś więcej
![]()
z racji swojego wrodzonego wdzięku i urody
![]()
![]()
![]()

sprobuj, bedziesz mial wiecej wolnego czasu =]

sprzedany

- JoT_JoT
- Moderator
- Posiadany PUG: był 205 Junior Exlusive Obecnie Saxo
- Numer Gadu-gadu: 3288286
Te coś w tym jest ale kwestia jest taka że musze zrezygnowadź z robienai sobie jedzenie bo na samo jedzonko mam czas w czasie forum da się robić te 2 rzeczy jednocześnie jak np w tej chwili

Kiedyś mówili na niego Junior, zmieniło sie jednak wiele ...
[url=http://JoT_JoT.205.pl/]www.JoT_JoT.205.pl[/url]
[url=http://JoT_JoT.205.pl/]www.JoT_JoT.205.pl[/url]
Ja bym nie rezygnowała z niczego tylko poprostu kąbinowała jak JJ jak mozna połączyć coś na raz zeby nie rezygnować z niczego waznego kosztem czegoś innego 
a co do plazyczki dla nagusów - ja na waleta wolałabym nie chodzić z obawy ze mi foczke troche zpiecze no a Wy Panowie tym bardziej powinniście uważać na Nosy
ps dzis z rana czapneły mnie psy
naszczęscie obeszło się bez większych problemów- korupcja ma czasem swoje dobre strony - tym bardziej jesli się ma na karku 18 pkt
Łapy łapy, cztery łapy!!!
...
Kto dogoni psa? kto dogoni psa?
Moze Ty? Moze Ty? Moze jednak ja!!!

a co do plazyczki dla nagusów - ja na waleta wolałabym nie chodzić z obawy ze mi foczke troche zpiecze no a Wy Panowie tym bardziej powinniście uważać na Nosy

ps dzis z rana czapneły mnie psy

Łapy łapy, cztery łapy!!!
...
Kto dogoni psa? kto dogoni psa?
Moze Ty? Moze Ty? Moze jednak ja!!!

ja ostatnio też miałem przygodę z psami, jadę sobię 3-pasmówką z pasa na pas i widzę że po chwili coś mi na tylnym zderzaku siedzi, więc zwolniłem i jadę luzacko, a koleś mi podjeżdża coraż bliżej - coś w stylu podpuszczania, że może depnę i będę się ścigać (no w sumie szanse mojego Puga vc Mondeo są...), ale na szczęście zauważyłem najmodniejsze w tym roku kamizelki odblaskowe w fordziku mondeo za mną i stan punktowy się nie powiększył 

ja rozumiem żeby to wszystko działo się wokół miejsc, gdzie przekraczanie prędkości naprawdę zagraża (czyt. np. okolice szkół)
ale śmieszy mnie fakt, że na nowozrobionej trójpasmówce łączącej dwie części Szczecina jest ograniczenie do 70km/h, a na szczecińskiej autostradzie (gdzie stan nawierzchni jest gorszy od bruku, gdzie jazda z prędkością ponad 100km/h może spowodować wyrzucenie na barierki) możesz śmiało grzać 130km/h... ot polska logika
ale śmieszy mnie fakt, że na nowozrobionej trójpasmówce łączącej dwie części Szczecina jest ograniczenie do 70km/h, a na szczecińskiej autostradzie (gdzie stan nawierzchni jest gorszy od bruku, gdzie jazda z prędkością ponad 100km/h może spowodować wyrzucenie na barierki) możesz śmiało grzać 130km/h... ot polska logika

a to co mnie najbardziej bawi to to, iż jak grzejesz wspomnianą trójpasmówką lewym pasem i droga idzie po łuku w lewo, to naciąć się możesz na...
na pieprzony radiowóz, który stoi tuż za zakrętem na lewym pasie - PARANOJA; jak ktoś kiedyś postanowi jechać 160km/h to nie ma szans aby wyhamować i nie pieprznąć w srojący z radarem radiowóz
na pieprzony radiowóz, który stoi tuż za zakrętem na lewym pasie - PARANOJA; jak ktoś kiedyś postanowi jechać 160km/h to nie ma szans aby wyhamować i nie pieprznąć w srojący z radarem radiowóz