O pośladkach Maryni, czyli luźne gadki :)

Forum na którym możecie rozmawiać o wszystkim co nie związane jest z 205. Lub też chcecie prowadzić sobie jakieś dyskusje na niezwiązany temat.
Awatar użytkownika
blaszka
Peugeot 205 Master
Numer Gadu-gadu: 0
Kontakt:

Post autor: blaszka »

na zwykłej tez ciekawie jest a szczególnie jak sie jest ze swoja i ona robi wszystko zeby cie zdenerwowac i zebyć sie włanie opalał na plecach :oops:
Ferguss

Post autor: Ferguss »

JoT_JoT pisze:No dobra marudzicie na brak tematów to może teraz coś bardziej wiosenno-letniego tak więc co sądzicie na temat plaż dla nudystów :) czy sami byście na taką poszli :?: :)
łojezuuuuuuu, jakby się wyłożył na takiej plaży, to od razu by liga ochrony zwierząt przyjechała, bo byłaby informacja, że wieloryba na plażę wyrzuciło :lol:

w tej kwestii to jestem konserwatywny, wolę zwykłe plaże, tam nawet topless mogę chodzić 8)
Awatar użytkownika
blaszka
Peugeot 205 Master
Kontakt:

bo byłaby informacja, że wieloryba na plażę wyrzuciło
nie czaje cie zbytnio kto miałby byc niby tym wielorybem bo chyba nie ty az takiej tuszy to ty nie masz
Ferguss

nieee? dzięki za komplement :lol:
Awatar użytkownika
cheatoss
Maniak

Post autor: cheatoss »

JoT_JoT pisze:NO wiesz w tej chwili to bym powiedział że oboje nei mamy czasu bo nawet jakby nei byłą na planie to i tak bym nei miał czasu :) nawet nei mam gdzie ikiedy uciekać robota od 13-23-24 rano wstaje ide do szkoły w miezy czasie na forum i coś zjeść :) hmm super :) miałą iść jako statystka na pcozątku ale możliwe że załapie się na coś więcej :) :D z racji swojego wrodzonego wdzięku i urody :) :D :) :mrgreen:
proponuje z czegos zrezygnowac... jak patrze na ta liste to wchodzi w gre tylko jedzenie... bo praca, dziewczyna i forum musi byc :D

sprobuj, bedziesz mial wiecej wolnego czasu =]
ObrazekObrazekObrazek

sprzedany :(
Awatar użytkownika
JoT_JoT
Moderator
Posiadany PUG: był 205 Junior Exlusive Obecnie Saxo
Numer Gadu-gadu: 3288286

Post autor: JoT_JoT »

Te coś w tym jest ale kwestia jest taka że musze zrezygnowadź z robienai sobie jedzenie bo na samo jedzonko mam czas w czasie forum da się robić te 2 rzeczy jednocześnie jak np w tej chwili :) :P :mrgreen:
Kiedyś mówili na niego Junior, zmieniło sie jednak wiele ...

[url=http://JoT_JoT.205.pl/]www.JoT_JoT.205.pl[/url]
AnDzIa
Junior

Post autor: AnDzIa »

Ja bym nie rezygnowała z niczego tylko poprostu kąbinowała jak JJ jak mozna połączyć coś na raz zeby nie rezygnować z niczego waznego kosztem czegoś innego :mrgreen:
a co do plazyczki dla nagusów - ja na waleta wolałabym nie chodzić z obawy ze mi foczke troche zpiecze no a Wy Panowie tym bardziej powinniście uważać na Nosy 8)
ps dzis z rana czapneły mnie psy :x naszczęscie obeszło się bez większych problemów- korupcja ma czasem swoje dobre strony - tym bardziej jesli się ma na karku 18 pkt :?
Łapy łapy, cztery łapy!!!
...
Kto dogoni psa? kto dogoni psa?
Moze Ty? Moze Ty? Moze jednak ja!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Awatar użytkownika
JoT_JoT
Moderator

HEHE tak tak Łapy łapy cztery łapy a na łapach pies kudłaty

Ale punkciki zbierasz mały kolekcjoner z Ciebie Andziu co taki rajdowiedz z Ceibie :) :twisted:

BubuPN

Post autor: BubuPN »

ja ostatnio prawie się puściłem za psami... podjeżdżam na krzyżówkę, a tam Octavia TDi to myślę sobie "a wytnę psikus kierowcy i porobię go już po środku krzyżówki". no i tak stoję za tą Octavią... patrzę... a na klapie znaczek drogowki.... pod zderzakiem kamerka... od razu zmieniłem plany :mrgreen:
Awatar użytkownika
blaszka
Peugeot 205 Master
Kontakt:

trzeba było sie uśmiechnać przypudrować i filmik bylby niezły :P
Ferguss

ja ostatnio też miałem przygodę z psami, jadę sobię 3-pasmówką z pasa na pas i widzę że po chwili coś mi na tylnym zderzaku siedzi, więc zwolniłem i jadę luzacko, a koleś mi podjeżdża coraż bliżej - coś w stylu podpuszczania, że może depnę i będę się ścigać (no w sumie szanse mojego Puga vc Mondeo są...), ale na szczęście zauważyłem najmodniejsze w tym roku kamizelki odblaskowe w fordziku mondeo za mną i stan punktowy się nie powiększył :mrgreen:
BubuPN

Post autor: BubuPN »

no gnojki tak robią, w Poznaniu po A2 zasuwają Camry V6 i też podpuszczają wiarę na trasie na Świecko
Awatar użytkownika
JoT_JoT
Moderator

no nie łądnie tak robić ostatnio też tak startowałem z octawią na szczęścię ja skręcałem bo dopiero potem zauwazyłem że to pały

Ferguss

ja rozumiem żeby to wszystko działo się wokół miejsc, gdzie przekraczanie prędkości naprawdę zagraża (czyt. np. okolice szkół)
ale śmieszy mnie fakt, że na nowozrobionej trójpasmówce łączącej dwie części Szczecina jest ograniczenie do 70km/h, a na szczecińskiej autostradzie (gdzie stan nawierzchni jest gorszy od bruku, gdzie jazda z prędkością ponad 100km/h może spowodować wyrzucenie na barierki) możesz śmiało grzać 130km/h... ot polska logika :evil:
Ferguss

a to co mnie najbardziej bawi to to, iż jak grzejesz wspomnianą trójpasmówką lewym pasem i droga idzie po łuku w lewo, to naciąć się możesz na...
na pieprzony radiowóz, który stoi tuż za zakrętem na lewym pasie - PARANOJA; jak ktoś kiedyś postanowi jechać 160km/h to nie ma szans aby wyhamować i nie pieprznąć w srojący z radarem radiowóz :roll:
ODPOWIEDZ