O pośladkach Maryni, czyli luźne gadki :)
- blaszka
- Peugeot 205 Master
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
kiedyś jade z bracholem szczere pole pare krzaczków no i zakret a pan policjan za zakrętem zza krzaczka ale zrobiliśmy oczy do najblizszego wiekszego miasta jakies 60km wokól pole itp no a oni sobi etam miejsce znalezli i kto mógł sie ich tam spodziewiac zycia w promieniu 20 km ni ewidac a tam radiowóz nie wiem czy na pikniku byli i przy okazji na ciastko zarobic chcieli czy co i normalnie 100zł mandatu za przekroczenie prędkosci 

- blaszka
- Peugeot 205 Master
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
ferguss a co znaku nie widziałes z ograniczeniem trzeba było patrzec na oznakowanie a nie sie teraz dziwisz
- Załączniki
-
- jedziesz70.jpg (9.79 KiB) Przejrzano 2254 razy
Ostatnio zmieniony 03 cze pt, 2005 11:44 pm przez blaszka, łącznie zmieniany 1 raz.
Zdaza sie najlepiej trafic (jak juz
)na takich kolo 40 lat, nie chca zbawic swiata i jeszcze co nieco rozumieja.
Mnie jakos za predkos tylko raz capneli i to kumpla fura(74/40) a dostalem za zasmiecanie
A moj brat zasowal caly czas 160 (po miescie o 4 nad ranem po studniowce) i capneli go bo sie na stopnie nie zatrzymal!!!!
Ale ci na motorach to faktycznie z kosmosu sie pojawiaja ciezko ich zobaczyc.
Rozwiazanie - jechac tak szybko zeby nie dogonili

Mnie jakos za predkos tylko raz capneli i to kumpla fura(74/40) a dostalem za zasmiecanie

A moj brat zasowal caly czas 160 (po miescie o 4 nad ranem po studniowce) i capneli go bo sie na stopnie nie zatrzymal!!!!
Ale ci na motorach to faktycznie z kosmosu sie pojawiaja ciezko ich zobaczyc.
Rozwiazanie - jechac tak szybko zeby nie dogonili