Hehe a mi działaja tylko 3 nitki. Jak bede mial chwile czasu to sie za to wezme.Tylko ze planuje uczynic to przy pomocy jakiegos urządzonka które zbada mi gdzie jest przerwa,powinien chyba byc tam skok napięcia.(tylko ze urządzonka żadnego nie posiadam) Na razie "na oko" wytropilem dwa miejsca przerwania obserewując gdzie pojawiają sie rozmrozone plamki na uszkodzonych nitkach.Z tego co czytam to potraktowanie ich przewodzącym klejem wcale nie musi pomóc,co mnie martwi.
Ok, pobawiłem się a oto rezultat. Więc z 13 nitek działaja teraz 4 (marny procent nie ?) Oczywiscie przecierałem lekko papierem sciernym zanim kładłem ten lakier przwodzący...
Niestety wygląda to fatalnie... srebrne, widać z zewnątrz i wewnątrz - straszny festyn... no ale cóż, grzanie musi byc i koniec, a na nową szybe (inną) mnie nie stać.
Ja zrobilem tak ,ze juz tylko jedna nie dziala,bo skonczyl sie lakier.Nie polecam tej zabawy przy duzej ilosci uszkodzonych nitek,szczególnie gdy sa przerwy w kilku miejscach.Wygląda to ohydnie tu u mnie,ale moze da sie to zrobic ladniej innym lakierem.