O pośladkach Maryni, czyli luźne gadki :)

Forum na którym możecie rozmawiać o wszystkim co nie związane jest z 205. Lub też chcecie prowadzić sobie jakieś dyskusje na niezwiązany temat.
Ferguss

Post autor: Ferguss »

no i tu jest ten problem - pozostaje CB albo antyradar
AnDzIa
Junior
Numer Gadu-gadu: 0

Post autor: AnDzIa »

Trzeba zmienić się w wilka 8)
Awatar użytkownika
blaszka
Peugeot 205 Master
Kontakt:

Post autor: blaszka »

JA DOSTAŁEM TYLKO 2 RAZY MANDAT RAZ ZA PREDKOŚĆ PO 2 TYG OD ODEBRANIA PRAWKA BYŁO 40 JA MIAŁEM 72 NA ZAKRĘCIE A DRUGI RAZ ZA NIE PRZYSTOSOWANIE SIE DO OZNAKOWANIA PIONOWEGO I POZIOMEGO CHUJE GŁUPIE OZNAKOWANIE PIONOWE I POZIOME OZNACZAŁO TO SAMO A ONI MI WYLICZALI ILE TO ZNAKÓW OLAŁEM I WYLICZAJA MI OD KAZDEGO PO 50ZŁ JACYĆ POJ... NO ALE SKOŃCZYŁO SIE NA 6 PUNKTACH I 250 (A JAK ZACZAŁ MI WYLICZAC TO BYM SIE W 600 NIE ZAMKNĄŁ)MANDATU
TYLKO ZDZIWIŁO MNIE TO ZE ZA DWA NI SIE DOWIEDZIAŁEM OD ZNAJEMOEGO ZE ZA TO SAMO I NA TYM SAMYM SKRZYZOWANIU DOSTAŁ TYLKO 100 BEZ PUNKTÓW
Ostatnio zmieniony 05 cze ndz, 2005 1:03 pm przez blaszka, łącznie zmieniany 1 raz.
AnDzIa
Junior

o cholera szyber zostawiłam otwarty- ale mi napadało :shock: - mokra bedzie dupa :| :? :|
Ferguss

no dokładnie, bo teraz jesteśmy króliczkami do których z suszarek strzelają ;)
AnDzIa
Junior

blaszka bo oni sobie robią z Nas ofiary- jesli wyczują ze nieznamy prawa - to naliczają Nas jak chcą
kazdy z Nas jesli znałby dobrze swoje prawa itd- i za co ile się dostaje- to zrobilibysmy z nich baranów :twisted: :twisted: :twisted:
Ostatnio zmieniony 05 cze ndz, 2005 12:58 pm przez AnDzIa, łącznie zmieniany 1 raz.
Ferguss

dokładnie, nieznajomość przepisów szkodzi :)
AnDzIa
Junior

tak jak mówisz Ferguss - ja tez za dzwona dostałam 200 i 6 pkt i mówił ze najnizsza - a podobno 100 i 3 pkt- poprostu mnie wyj..ał :? no ale moja głupota, niewiedza!!!
Ferguss

ja jak widziałem że już nic nie wynegocjuję za to że przekroczyłem prędkość o 10km/h to na beszczelnego wyjąłem taryfikator i kolesia sprawdziłem hehe
a on wtedy: ma Pan trójkąt, gaśnicę? hehehe - dupek jeden :mrgreen:
AnDzIa
Junior

no tak- standardowa ich zagrywka- przyje..ć się do wszystkiego umieją i poszukać dziury w całym
AnDzIa
Junior

sorki za wyrazenia ale podnosi mi się ciśnienie :mrgreen:
właściwie bardzo lubie panów policjantów :wink:
Ferguss

no gdybym nie znał przepisów to 50zika by poszło się jeb...., bo miałem gaśnicę ważną do grudnia '04, ale wiedziałem, że nie mogą sprawdzać stanu gaśnicy (nie mają do tego uprawnień), a tylko czy jest i czy w miejscu szybko dostępnym dla kierowcy hehehe
AnDzIa
Junior

ja mam w bagarzniku umocowaną :mrgreen:
Ferguss

u mnie leży pod fotelem, bo akurat tam mam miejsce na to zrobione
AnDzIa
Junior