JA DOSTAŁEM TYLKO 2 RAZY MANDAT RAZ ZA PREDKOŚĆ PO 2 TYG OD ODEBRANIA PRAWKA BYŁO 40 JA MIAŁEM 72 NA ZAKRĘCIE A DRUGI RAZ ZA NIE PRZYSTOSOWANIE SIE DO OZNAKOWANIA PIONOWEGO I POZIOMEGO CHUJE GŁUPIE OZNAKOWANIE PIONOWE I POZIOME OZNACZAŁO TO SAMO A ONI MI WYLICZALI ILE TO ZNAKÓW OLAŁEM I WYLICZAJA MI OD KAZDEGO PO 50ZŁ JACYĆ POJ... NO ALE SKOŃCZYŁO SIE NA 6 PUNKTACH I 250 (A JAK ZACZAŁ MI WYLICZAC TO BYM SIE W 600 NIE ZAMKNĄŁ)MANDATU
TYLKO ZDZIWIŁO MNIE TO ZE ZA DWA NI SIE DOWIEDZIAŁEM OD ZNAJEMOEGO ZE ZA TO SAMO I NA TYM SAMYM SKRZYZOWANIU DOSTAŁ TYLKO 100 BEZ PUNKTÓW
Ostatnio zmieniony 05 cze ndz, 2005 1:03 pm przez blaszka, łącznie zmieniany 1 raz.
blaszka bo oni sobie robią z Nas ofiary- jesli wyczują ze nieznamy prawa - to naliczają Nas jak chcą
kazdy z Nas jesli znałby dobrze swoje prawa itd- i za co ile się dostaje- to zrobilibysmy z nich baranów
Ostatnio zmieniony 05 cze ndz, 2005 12:58 pm przez AnDzIa, łącznie zmieniany 1 raz.
tak jak mówisz Ferguss - ja tez za dzwona dostałam 200 i 6 pkt i mówił ze najnizsza - a podobno 100 i 3 pkt- poprostu mnie wyj..ał no ale moja głupota, niewiedza!!!
ja jak widziałem że już nic nie wynegocjuję za to że przekroczyłem prędkość o 10km/h to na beszczelnego wyjąłem taryfikator i kolesia sprawdziłem hehe
a on wtedy: ma Pan trójkąt, gaśnicę? hehehe - dupek jeden
no gdybym nie znał przepisów to 50zika by poszło się jeb...., bo miałem gaśnicę ważną do grudnia '04, ale wiedziałem, że nie mogą sprawdzać stanu gaśnicy (nie mają do tego uprawnień), a tylko czy jest i czy w miejscu szybko dostępnym dla kierowcy hehehe