Mieszkam (niestety) dość niedaleko kopalni i zawsze z gigantycznym rozbawieniem obserwowałem górników z dumnymi minami wsiadających (oczywiście tylko w cieplejsze niedziele) do swoich wypucowanych 3-cylindrowych 4-drzwiowych fabii albo cud urody thalii. No i co? No i teraz sam wsiadając do swojej maszyny uśmiecham się jak idiota, jak sobie tak rozkręcę 1.9 litra na trójeczce do 6500 to banan mi z paszczy nie schodzi przez minimum 15 minut... Najgorszy jest fakt, że przez cały miesiąc jam frytki albo placki ziemniaczane, ewentualnie ryż z jakimś ciulatym sosem, bo jak tylko dostaję pensję to GTI ją zżera, a końca wydatków nie widać... Ratunku, pomóżcie
Mój GTI jest suuuuuuuuper!!
Mój GTI jest suuuuuuuuper!!
Nie wiem, czy ze coś nie tak, ale na maxa jestem zauroczony swoim samochodem.
Mieszkam (niestety) dość niedaleko kopalni i zawsze z gigantycznym rozbawieniem obserwowałem górników z dumnymi minami wsiadających (oczywiście tylko w cieplejsze niedziele) do swoich wypucowanych 3-cylindrowych 4-drzwiowych fabii albo cud urody thalii. No i co? No i teraz sam wsiadając do swojej maszyny uśmiecham się jak idiota, jak sobie tak rozkręcę 1.9 litra na trójeczce do 6500 to banan mi z paszczy nie schodzi przez minimum 15 minut... Najgorszy jest fakt, że przez cały miesiąc jam frytki albo placki ziemniaczane, ewentualnie ryż z jakimś ciulatym sosem, bo jak tylko dostaję pensję to GTI ją zżera, a końca wydatków nie widać... Ratunku, pomóżcie
- JoT_JoT
- Moderator
- Posiadany PUG: był 205 Junior Exlusive Obecnie Saxo
- Numer Gadu-gadu: 3288286
HEHE
no też zchęcią bym się przesiadł na jakieś GTi chociaż 1,6 115KM
no ale niestety póki co mnie na takie coś nie stać
nie wątpie że takie autko sprawiało by mi jeszcze więcej frajdy niż moje 1,1 
Kiedyś mówili na niego Junior, zmieniło sie jednak wiele ...
[url=http://JoT_JoT.205.pl/]www.JoT_JoT.205.pl[/url]
[url=http://JoT_JoT.205.pl/]www.JoT_JoT.205.pl[/url]
-
invictus
Rozumiem mi rozumiem...
Zmam to uczucie jak widzisz papki ludzi obok ktorych przejechales (jak zdaza zauwazyc oczywiscie
)
Tez mam w ch*** roboty jedyne co jest w stanie idealnym to zawieca i sprzeglo
Do zrobienia : pospawac kolektor (jakis mi pekl - nie wiem jak to sie stalo
), panewki albo rozrzad bo cisnienia oleju nie trzyma, simmering na prawej polosi, regeneracja maglownicy, naprawa kielichow(rdza i dobic w dol bo one do gory chca...), listwa mocujaca fotel(zrobiona na sruby tymczasowo ale zamigomacic trzeba...)
ALE NIE ODDAM, NIE SPRZEDAM!! BEDE JEEEEEZDZIL I CZERPAL PRZYJEMNOSC Z KAZDEJ MINUTY ZA KOLKIEM!!!!!
Zmam to uczucie jak widzisz papki ludzi obok ktorych przejechales (jak zdaza zauwazyc oczywiscie
Tez mam w ch*** roboty jedyne co jest w stanie idealnym to zawieca i sprzeglo
Do zrobienia : pospawac kolektor (jakis mi pekl - nie wiem jak to sie stalo
ALE NIE ODDAM, NIE SPRZEDAM!! BEDE JEEEEEZDZIL I CZERPAL PRZYJEMNOSC Z KAZDEJ MINUTY ZA KOLKIEM!!!!!
To jest dzika frajda, niewątpliwieRozumiem mi rozumiem...
Zmam to uczucie jak widzisz papki ludzi obok ktorych przejechales (jak zdaza zauwazyc oczywiscie)
Nawet nie będę pisał co jeszcze muszę zrobić przy moim GTI, bo jutro mam na 9. do roboty i pewnie bym nie zdążył
-
invictus
- PIT_R
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: Peugeot 306 1.6 90KM :)
- Numer Gadu-gadu: 3914690
- Login tlen: infernal_lord_hellboy
- Kontakt:
Skad, ja to znam. Mimo ze mam juniorka to tez, chce w niego ladowac, kase i chce mi sie to robis
I jak zapytal kumpel czemu laduje w niego kase, bo moglbym go sprzedac, to powiedzialem ze mimo, ze silniczek slaby to i tak lubie to autko 
Najchetniej to bym swapa na 1.4 zrobil, ale watpie czy wyrobie z kasa
Na razie mam do zrobienia sprzeglo, pasek rozrzadu do wymiany i z tylu amorki do wymiany. A jezeli bede juz wymienial amorki z tylu to chce go opuscic na belce i utwardzic, to samo z przodu 
Najchetniej to bym swapa na 1.4 zrobil, ale watpie czy wyrobie z kasa
-
invictus