Mój GTI jest suuuuuuuuper!!

Tutaj możemy rozmawiać o Peugeocie 205. Nie postować o sprawach technicznych.
Awatar użytkownika
deejay
Uzalezniony
Posiadany PUG: 1,6 GTI
Numer Gadu-gadu: 3788033
Kontakt:

Post autor: deejay »

Kubski pisze:Ej Zen, trzeba było zagadać! Co prawda mi byłoby wstyd, bo mój jeszcze nie idzie jak trzeba, ale ostro nad tym pracuję."
A ja mniej ostro
PEUGEOT 205 1.6 GTI
Obrazek
invictus

Post autor: invictus »

Dzisiaj sie tak bujnalem ze jeszcze sie trzese(zawsze tak mam...) po 5 km nawet opony byly zdrowo cieple od tarcz radocha nie z tej ziemi:D, ale przez taka jazde za 30zl zrobilem 50 km(to i tak dosc duzo... )
Awatar użytkownika
blaszka
Peugeot 205 Master
Numer Gadu-gadu: 0
Kontakt:

Post autor: blaszka »

o zesz ja swoim za 30zł to zrobie z 130km
invictus

no normalnie zrobie 75 ale nie tak...
Awatar użytkownika
blaszka
Peugeot 205 Master
Kontakt:

no szalejac to bym pewnie zrobił jakies 80km ale powiem ze nie szalałem jeszcze przez tyle kilometrów czy za tyle paliwa jak szaleje to na krotkich odcinkach
invictus

No ja tez chyba ze mi sie spieszy do poznania 8) to wtedy jest 170km OS :P
Awatar użytkownika
Michal gti
Uzalezniony
Posiadany PUG: 205 rallye, 205 GTi, 205 CTi, 205 RG Cabrio, 205 MultiVan, 306 GTi6, 505 GTi, 304 cabrio, 304 coupe
Kontakt:

Post autor: Michal gti »

Z tymi samochodami to jest tak
1. jednego dnia: pier*** go juz sie sypie sprzedam gnoja!!
2. dzien nastepny w sumie to tylko pare rzeczy, a taki fajny jest, zrobie go i bede jeezdzil i... jezdzil
Skąd ja to znam :lol:
Ja chyba całą kase ładuje w Puga.
Ale jak się już nim przejade to :D
Awatar użytkownika
Yahoo
Uzalezniony

Post autor: Yahoo »

wiecie co, ale z wieloma samochodami tak jest jak człowiek nie ma szmalu na kupie żeby mogł kupić coś innego ( oczywiście droższego ) i ładuje po trochu w swoją brykę. fiat 125 p zwany kredensem nie jest przecież jakimś fajnym autem, ani osiągów, ani ekonomii - no i w dodatku staruszek, a mimo tego mój kumpel przez kilka lat ładował w takiego kasę, wymieniając prawie wszystko + remont silnika i 2 razy kompletne lakierowanie nadwozia :) twierdził, że będzie nim jeździł jeszcze bardzo długo dlatego wszystko robi na ideał. w rezultacie zmienił samochód na jakiegoś tam golfa III :D może i nie jest tak fajny jak fiacior ale nowszy i w ogóle :mrgreen:
Awatar użytkownika
blaszka
Peugeot 205 Master
Kontakt:

NO BO TO JEST TAK NIE MAMY KASY ZEBY KUPIC NP COS NOWEGO ZA 10000 ALE CO MIESIAC ALBO CO JAKIS CZAS MAMY PARE GROSZY TO WKŁADAMY W TO CO MAMY BO ODKŁADAĆ TO NA KUPKE I KUPIC SOBIE ZA 2 LATA JAKIES LEPSZE I NOWSZE AUTO TO TEŻ NAM SIE NIE WIDZI BO NAWET JAK COS UZBIERAMY W 3 MIECHY TO I TAK TO W CZWARTY WYDAMY NA COS INNEGO I NICI Z OSZCZEDZANIA I DLATEGO PO TROCHU ŁADUJEMY W NASZE LECIWE AUTKO
invictus

Ale ja wam powiem ze jakbym mial kase na nowego to tak do jezdzenia(bez zadnych subarakow tylko o normalnych mowie) to W TYM MOMENCIE bym polazl do salonu i powiedzial ze chce nowa 205 gti i mnie nie interesuje jak oni to zalatwia, czesci maja niech zloza- zadnego nowego 206 czy innego shitu nie chce. Jakbym mial kolo 30 lat to 406 coupe(3.0V6) jak pow. 40 to 607.
Awatar użytkownika
blaszka
Peugeot 205 Master
Kontakt:

no ja poczekam troche na 907 tak za 2 lata oze no bo jestem jeszcze za młody na takie auto i ciesze sie jeszcze 205 :wink:
Awatar użytkownika
Yahoo
Uzalezniony

Post autor: Yahoo »

mi się tak ogólnie obecnie produkowane auta nie podobają zbytnio ( mowa o popularnych ) ale pewnie coś by się znalazło :wink:
Awatar użytkownika
Kubski
Nowicjusz
Kontakt:

Post autor: Kubski »

Ja tam najchętniej to bym kupił takiego 205 T16 :) albo inną lekką furę z mocnym silnikiem i tylnym napędem, bo już w takim 205GTI powiedzmy 160-170KM to by było za dużo jak na przód. A co do nowych aut to faktycznie nędzny wybór :? Może Lotus Elise, Honda S2000 i takie tam...
kiedyś: 205 1.9GTI
teraz: rajdówka na bazie Fiesty 2.0
Awatar użytkownika
Sebek
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
Kontakt:

Post autor: Sebek »

Ja kocham mazdy: jeździłem rok 626(nową) a sam bym chciał mx-5!
Audi A4 Avant
Honda CBF

Dostęp do części do wszystkich marek!!!

mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
Awatar użytkownika
Kubski
Nowicjusz
Kontakt:

Post autor: Kubski »

MX-5... zajebiste autko, małe i lekkie, szpera w niektórych wersjach, tylko jak dla mnie trochę mało mocy... ale tego typu auta mi się marzą
kiedyś: 205 1.9GTI
teraz: rajdówka na bazie Fiesty 2.0
ODPOWIEDZ