ale patrze realnie, i ciesze sie ze mam mego lewka który jest juz weteranem. przejezdził juz 20lat
Czy ja oszalałem?
-
zen
-
invictus
-
invictus
-
zen
-
invictus
-
zen
-
invictus
lipaa... Ja robie samochod tylko u jednego goscia, ktory mi powie wczesniej co i jak i jak np wymienial mi sprzeglo to zadzwonil do mnie ze mi tego nie zlozy jak nie wymienie kola zamachowego bo wyglada jak sloneczko, kazal mi przyjechac i obejrzec. Wierze mu na slowo(sam ma 1.6 gti) A inni to nieraz mnie chceili w ch*** zrobic, i takie rzeczy cudowali ze glowa mala, dobrze ze chociaz mam o tym blade pojecie, a nie robie tego w domu bo ani narzedzi, ani kanalu, ani wprawy...
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
- Kontakt:
Tak panowie! Nasze auta to skarbonki i w ogóle starsze auta to skarbonki! WKURWIA mnie to czasem tak jak nie wiem. Jednego dnia mysle moze by go sprzedać, a drugiego może to jakas pierdoła. Ogólnie szkoda wpakowac w auto kase a później oddać je komuś za grosze. A NIE DAJ BOŻE TAKI KUPUJĄCY WŁOŻY PARE GROSZY I JEMU AUTKO BEDZIE CHODZIŁO JAK ZŁOTO, A TY ZOSTANIESZ Z CIENIASEM
ps. Ja to pier... bede jeździł do jego usranej smierci
ps2. prosze mi nie edytować posta
ps3. już któryś raz się przekonałem że czsem lepiej isć do lepszego warsztatu,bo lepiej się na tym wyjdzie. Ale jak sie nie ma kasy
ps. Ja to pier... bede jeździł do jego usranej smierci
ps2. prosze mi nie edytować posta
ps3. już któryś raz się przekonałem że czsem lepiej isć do lepszego warsztatu,bo lepiej się na tym wyjdzie. Ale jak sie nie ma kasy
Audi A4 Avant
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
Honda CBF
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
- Kontakt:
Zen! Z tego co patrzyłem to robiłeś remont a wpieprza Tobie ojej
ps. Ja bym pojechał ich zatłuc!!!
ps2. Niech ktoś z klubu pomoże ich zatłuc, ja mam troche daleko
ps3. a takich spraw jak oleje,filtry,audio felgi i spoilery-nie licz bo to konieczne nie było i zawsze mozesz sciagnać i sprzedać! pomyśl że na razie wydałes 1500 na silnik
ps. Ja bym pojechał ich zatłuc!!!
ps2. Niech ktoś z klubu pomoże ich zatłuc, ja mam troche daleko
ps3. a takich spraw jak oleje,filtry,audio felgi i spoilery-nie licz bo to konieczne nie było i zawsze mozesz sciagnać i sprzedać! pomyśl że na razie wydałes 1500 na silnik
Audi A4 Avant
Honda CBF
Honda CBF