Oj chyba Lewka juz nie bedzie:(
- kes19690
- Junior
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
Oj chyba Lewka juz nie bedzie:(
Dzisiaj byłem w warsztacie zrobić zbierzność, i niestety mechanik powiedział tak: "Nie mozna zrobic zbierznosci bo:
- opony są scięte
- poduszki tylnej belki do wymiany
a na dodatek przewody paliwowe są skorodowane i jeden cylinderek puszcza płyn, uszczelka pod głowicą do wymiany i rozrząd...
Więc chyba nie opłaca sie tego wszystkiego robic, tylko kupic inny samochód, i niestey jaki to bedzie samochod nie jest zalezne ode mnie wiec jestem smutny:(:(
moze ktos mi powie ile to wszystko wyniesie.
pzdr.
- opony są scięte
- poduszki tylnej belki do wymiany
a na dodatek przewody paliwowe są skorodowane i jeden cylinderek puszcza płyn, uszczelka pod głowicą do wymiany i rozrząd...
Więc chyba nie opłaca sie tego wszystkiego robic, tylko kupic inny samochód, i niestey jaki to bedzie samochod nie jest zalezne ode mnie wiec jestem smutny:(:(
moze ktos mi powie ile to wszystko wyniesie.
pzdr.
- TOMBIKE
- Uzalezniony
wsadz tylne opony do przodu to się da bo nie będą ścięte, mówiąc o przewodach choidziło ci chyba o hamulcowe a nie paliwowe? Ja kupiłem kawał miedzianej rurki a koncówke dorobili mi ...w serwisie KIA
Odnośnie rozrządu i uszczelki sie nie wypowiem, a czym objawia się uszkodzenie poduszki tylnej belki?
Odnośnie rozrządu i uszczelki sie nie wypowiem, a czym objawia się uszkodzenie poduszki tylnej belki?
- kes19690
- Junior
- Kontakt:
Tak chodziło mi o hamulcowe - Sorry za błąd
No nie wiem co do tych twoich cen. Wiesz ja mieszkam w Warszawie a tu wszystko droższe, zbierznosc chcieli mi zrobic za 60 zł na przykład.
Niech sie wypowie wiecej osób to zobacze co i jak. A narazie nie wiem czy go sprzedawac bo ja nie chce ale to nie jest tylko mój samochód. Jak juz bede wiedział to dam znac!
Pzdr.
No nie wiem co do tych twoich cen. Wiesz ja mieszkam w Warszawie a tu wszystko droższe, zbierznosc chcieli mi zrobic za 60 zł na przykład.
Niech sie wypowie wiecej osób to zobacze co i jak. A narazie nie wiem czy go sprzedawac bo ja nie chce ale to nie jest tylko mój samochód. Jak juz bede wiedział to dam znac!
Pzdr.
swoją drogą sprzedając go w takim stanie nie kupisz nic lepszego - też będziesz musiał coś pewnie naprawiać w nowym
tu jest ten plus, że wiesz co masz, jak dbasz... więc z kopniakiem finansowym, ale naprawiaj - oszczedzaj, jeździj rowerem, jedz tylko frytki a nie szynkę i ODKŁADAJ KASĘ
wiesz jak jest do dupy w klubach SC i CC?
tu jest ten plus, że wiesz co masz, jak dbasz... więc z kopniakiem finansowym, ale naprawiaj - oszczedzaj, jeździj rowerem, jedz tylko frytki a nie szynkę i ODKŁADAJ KASĘ
wiesz jak jest do dupy w klubach SC i CC?