heheeheh mówie ze to nie jest zalezne ode mnie, mam ten samochód z mamą i w sumie wiecej zalezy od niej, a dla niej to tylko samochód a nie.....wiesz o co chodzi!!
Chociaż moze kupi jakąs fajną furke - wiesz kredyt i jakis taki ferokson wypasik nie wiem zobaczymy..!!! Narazie mi chodzi o to ile mnie to wyniesie...chyba ide Totka postawic:P
ja wymienialem przewod hamulcowy w mojej drugiej 205tce bo mu sie cos stalo zlego i nie hamowal. to byl tylni lewy. tylko jakos dziwnie szedl pod bakiem i tam sie wlasnie popsul (zdaje sie ze stalo sie to jak za szybko przez prog przejechalem). no i za nowy przwod (bo caly trzeba zmienic) zaplacilem 50zl. robocizna drugie 50zl bo byl kiepski dostep i sie gosc urobil. a za zbieznosc placilem 50zl. jak pojedziesz gdzies na obrzeza warszawy to znajdziesz taniej. pamietaj ze kazda cene da sie zbic w dol. tym bardziej jak bedziesz robil kilka rzeczy na raz.
Byłem u znajomego i wyszło gdzies na oko 2500 zł moze bedzie wiecej moze mniej nie wiem, ale przez najblizszy czas bedzie moja 205 stała - najpierw w warsztacie potem z braku pieniedzy na wache:(:(:(
ktoś cie robi, ja robiłem remont silnika za 950, remont zawiechy przód + zmiana tylnej belki za 500, nie wiem skąd ta cena u ciebie, zmień mechanika......