Pytanie za 100 punktów
- Para
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: najlepszy
- Numer Gadu-gadu: 1559591
- Kontakt:
Pytanie za 100 punktów
Dobra który znawca mi powie dlaczego niektóre GTI mają malutki kierunkowskaz w błotnikach a niektóre nie mają :/ czy to zalerzy od roku produkcji czy co ??
BEZ
Z
BEZ
Z
- Pieraś
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: sprzedany
- Numer Gadu-gadu: 696324
a ja bym tam zadnego kierunku nie wrzucal bo za male auto na to. jakis ladny wlocik w to miejsce :>
Nałogowy czytelnik forum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
- Rychu
- Uzalezniony
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
Eeeeee...brzydki i w złym miejscu
Całe szczęście że nie montowali tego seryjnie, bo i tak trzeba by to było ściągac
Całe szczęście że nie montowali tego seryjnie, bo i tak trzeba by to było ściągac
Peugeot 205 1.4GT LPG
Jeśli bardzo chcesz zobaczyć moje autko to zapraszam na: http://www.Rychu.205.pl
Jeśli bardzo chcesz zobaczyć moje autko to zapraszam na: http://www.Rychu.205.pl
- Dżon Dobra Nadzieja
- Uzalezniony
Myśle że to może np wersje na niektóre kraje były wypuszczone z tymi kierunkami, ja też sie wiele razy z tym spotkałem i także zastanawiałem sie gdzie jest a gdzie nie ma....
Para, nawet na tym twoim zdjeciu "Wolf in wolf's clothing" 205teczka wyposażona jest w ten oto gadżecik
I nie piszcie mi tu że jest to samoróba!
Para, nawet na tym twoim zdjeciu "Wolf in wolf's clothing" 205teczka wyposażona jest w ten oto gadżecik
Jestem fanem! Szukalem klubu p205 i go znalazlem
- Para
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: najlepszy
- Numer Gadu-gadu: 1559591
- Kontakt:
Dżon Dobra Nadzieja pisze:Myśle że to może np wersje na niektóre kraje były wypuszczone z tymi kierunkami, ja też sie wiele razy z tym spotkałem i także zastanawiałem sie gdzie jest a gdzie nie ma....
dowiedziałem się że takie kierunki były montowane tylko w niektórych krajach (wersjach importowych) w hollandi nie było,w belgi tez nie było,we włoszech i w UK spotykane i ma to związek z ciągnięciem za samochodem przyczepy. taki przepis podobno że jak ktos chce przyczepke to musi miec kierunki takie :/ niewiem czy to akurat o to chodzi moze to był poprostu jakis bajer.
- iveras
- Maniak
- Posiadany PUG: Roland Garros
- Numer Gadu-gadu: 1660813
garrosy wypuszczane na UK miały kierunki w błotnikach (wszystkie z kierą obitą białą skórą po prawej na dzień dobry i napisami Roland Garros na tych bocznych owalnych plasticzkach itp)
Tak po prostu wypuszczali
Tak po prostu wypuszczali
If she said "it's Chelsea or me" ... would You miss her?
- cheatoss
- Maniak
kurfa, cos chyba nie mam na tym forum zadnego autorytetuPara pisze: ma to związek z ciągnięciem za samochodem przyczepy. taki przepis podobno że jak ktos chce przyczepke to musi miec kierunki takie :/ niewiem czy to akurat o to chodzi moze to był poprostu jakis bajer.
przeciez napisalem dwa razy ze takie kierunki sa potrzebne jesli masz hak i chcesz ciagnac przyczepke...
wiem bo jak bylem maly (bardzo, 6 lat) i ojciec wozil auta to czesto zmienialismy samochody... pierwsze co ojciec robil to zakladal hak (zeby moc przyczepke przyczepic ) no a potem dziura i kierunek (mial caly zestaw roznych) wiec kiedys sie zapytalem 'tatusia' po co wierci dziure w samochodzi i mi wytlumaczyl =]
sprzedany