Dobra który znawca mi powie dlaczego niektóre GTI mają malutki kierunkowskaz w błotnikach a niektóre nie mają :/ czy to zalerzy od roku produkcji czy co ??
BEZ
Z
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Fakt tez jestem ciekaw bo mam sorrrento takie jak na tym linku nizej tylko ze bez panoramy i nie mam kierunkow... w sumie wole bez ale sprawa jest interesujaca...
takie boczne kierunki ludzie zakladaja sobie sami, trzeba je miec jak ma sie hak i jedzie sie z przyczepa... taki wymog...
poza tym na tej focie widac ze jest nieorginalny, w chu... miejscu, debilny ksztalt i w dodatku pomaranczowy podczas gdy kierunki z przodu juz biale...
a tutaj ?? miejsce to samo kształt tez tyko kolor inny
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
jesli to jest fabryczne mocowanie to powinna kara boska dosiegnac tego kto wybral miejsce.... ja bym zanurkowal po przekatnej w dol/lewo jakies 10/15cm i nie wyskoczyl z kwadratowym migaczem a la kadett tylko z jakims ladnym podluznym...
jak mowilem: masz hak - musisz miec boczne kierunki
no chyba to nie fabryczna czesc..ma ktos w klubie taki kierunek ??
a ja bym tam zadnego kierunku nie wrzucal bo za male auto na to. jakis ladny wlocik w to miejsce :>
Nałogowy czytelnikforum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
Myśle że to może np wersje na niektóre kraje były wypuszczone z tymi kierunkami, ja też sie wiele razy z tym spotkałem i także zastanawiałem sie gdzie jest a gdzie nie ma....
Para, nawet na tym twoim zdjeciu "Wolf in wolf's clothing" 205teczka wyposażona jest w ten oto gadżecik
Dżon Dobra Nadzieja pisze:Myśle że to może np wersje na niektóre kraje były wypuszczone z tymi kierunkami, ja też sie wiele razy z tym spotkałem i także zastanawiałem sie gdzie jest a gdzie nie ma....
Para, nawet na tym twoim zdjeciu "Wolf in wolf's clothing" 205teczka wyposażona jest w ten oto gadżecik
I nie piszcie mi tu że jest to samoróba!
dowiedziałem się że takie kierunki były montowane tylko w niektórych krajach (wersjach importowych) w hollandi nie było,w belgi tez nie było,we włoszech i w UK spotykane i ma to związek z ciągnięciem za samochodem przyczepy. taki przepis podobno że jak ktos chce przyczepke to musi miec kierunki takie :/ niewiem czy to akurat o to chodzi moze to był poprostu jakis bajer.
garrosy wypuszczane na UK miały kierunki w błotnikach (wszystkie z kierą obitą białą skórą po prawej na dzień dobry i napisami Roland Garros na tych bocznych owalnych plasticzkach itp)
Tak po prostu wypuszczali
If she said "it's Chelsea or me" ... would You miss her?
Para pisze: ma to związek z ciągnięciem za samochodem przyczepy. taki przepis podobno że jak ktos chce przyczepke to musi miec kierunki takie :/ niewiem czy to akurat o to chodzi moze to był poprostu jakis bajer.
kurfa, cos chyba nie mam na tym forum zadnego autorytetu
przeciez napisalem dwa razy ze takie kierunki sa potrzebne jesli masz hak i chcesz ciagnac przyczepke...
wiem bo jak bylem maly (bardzo, 6 lat) i ojciec wozil auta to czesto zmienialismy samochody... pierwsze co ojciec robil to zakladal hak (zeby moc przyczepke przyczepic ) no a potem dziura i kierunek (mial caly zestaw roznych) wiec kiedys sie zapytalem 'tatusia' po co wierci dziure w samochodzi i mi wytlumaczyl =]