O pośladkach Maryni, czyli luźne gadki :)

Forum na którym możecie rozmawiać o wszystkim co nie związane jest z 205. Lub też chcecie prowadzić sobie jakieś dyskusje na niezwiązany temat.
Ferguss

Post autor: Ferguss »

polecam zaparkować autko pod lipą - efekt miodu na autku murowany :twisted:
invictus

Post autor: invictus »

No moj caly czas prawei pod drzewkiem i sraki ptakaja na klape, a cala reszta idzie na caly samochod... blefuj!! Blaszka masz fajnie bo ja jak teraz gdzies w trasie jade to tylko pot ze mnie scieka, a wejsc do niego jak troche postoi na sloncu to masakabra - raz zostawilem termometr i zamknal sie na 60 stopniach a ile bylo naprawde to nie wiem... :roll:
Awatar użytkownika
cheatoss
Maniak
Numer Gadu-gadu: 0

Post autor: cheatoss »

hmm... ja umylem przed chwila auto i daje glowe ze rano zobacze wielka biala golebia kupe na przedniej szybie... zawsze tak jest :> ale to na szczescie :D

w kazdym razie jesli chodzi o pyl z klockow, to moj kumpel tez narzeka... ale u mnie jakos nie ma problemu, dziwne bo duzo km robie no i reczny mam slaby :P, czyli czasem hamuje... moze profil felgi tu cos ma ? =]

gorzej mam z tylna klapa, odkad obcialem koncowka ktora jest fabrycznie w dol to mam cala klape okopcona po 100km zawsze.. diesel power :D
ObrazekObrazekObrazek

sprzedany :(
Awatar użytkownika
blaszka
Peugeot 205 Master
Kontakt:

Post autor: blaszka »

ciekawe gdzie bywaja moderatory ze nic nie pisza pewnie czychaja zeby zamknąć jakiś temat heheh :mrgreen: :lol:
Ostatnio zmieniony 29 cze śr, 2005 3:29 pm przez blaszka, łącznie zmieniany 1 raz.
Ferguss

ale dać bana na forum ;)
Awatar użytkownika
blaszka
Peugeot 205 Master
Kontakt:

kali lubieć banany kali chcieć banana :wink:
Ferguss

to sobie kup ;)
Awatar użytkownika
blaszka
Peugeot 205 Master
Kontakt:

u nas w goleniowie nie rosna :wink: a importowanych nie ma :lol:
Ferguss

no jak Ty szukasz bananów na drzewie w Goleniowie to padam na ryj, jedź do Tesco - kupisz banany i auto stuningujesz :)
Awatar użytkownika
Pieraś
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: sprzedany
Numer Gadu-gadu: 696324

Post autor: Pieraś »

PIT_R dzieki za zyczenia :):):) Tobie rowniez wszystkiego naj naj.

FERGUSS ....... piszecie ze na takie gadki jest o ass maryni kacik ale dla mnie to jest totalna BZDURA ...... bo tu czesto pisze sie nie o ass maryni ale o tym ze bvla sobie ala ktora miala kota, czyli czesto nic istotnego. a jak ktos by chcial napisac cos konkretnego jak np. PIT_R zyczenia imieninowe to niby nie wolno zakladac tematu tylko pisac TU.
A jak tu zagladam to tak naprawde ktos cos napisze a za 10 minut to jest zasypane nieistotnymi postami i jaki tu sens ....... !!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :evil:

EDIT - oczywiscie dziekuje w imieniu swoim i innych solenizantow :) no i te zyczenia Tobie to w podziece :) i podaj dalej .... wszystkim naj naj :D
Nałogowy czytelnik forum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA

Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
Ferguss

spox - rozumiem Twoje straszne zbulwersowanie, aż mi powietrze z kół w Pugu zeszło, temacik o imieninkach skoro chcecie to odblokuję, tu fakt - nie wiedziałem że to tyczy się Ciebie ;) (ps. najlepszego) - ale mam nadzieję że nie będziemy uświadamiani każdego dnia kto ma imieninki ;)

aczkowolwiek uważam że temat o mówieniu dobranoc i dzien dobry jest ten teges... ;)

oczywiście jestem trochę "świeży" i dzięki za Wasza opinie, ale też jakiś powierzonych zasad muszę się trzymać :twisted:

tak więc co zostanie odblokowane to zostanie, a co nie... to nie ;)
Awatar użytkownika
Pieraś
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: sprzedany
Numer Gadu-gadu: 696324

Post autor: Pieraś »

dzieki za zachowanie humoru z Twojej strony i mile podejscie do sprawy ... co do wstawania i spania to takie cos jest na forum CALIBRY i jakos tam pisza o tym ale mniejsza :) p.s. nie sadze by kazdy pisal o imieninach :P - chyba takich rzeczy nie bylo
Nałogowy czytelnik forum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA

Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
Ferguss

jezeli naprawdę chcesz mówić codziennie dobranoc i dzień dobry zgłoś się do Pary - on zablokował ten temat :)

ps. a co Ty kuźwa na forum Calibry robisz???????? ;)

ps2. a co do zachowania humoru i miłego podejścia do sprawy - przecież nie o to chodzi żebyśmy się kłócili i zadymy robili :)

peace i pozdro :)
Awatar użytkownika
woocash
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 205 ph1 1984 GR
Numer Gadu-gadu: 9752783

Post autor: woocash »

hehe zerkam na forum calibry a tam... ostatnio zarejestrował(a) się niemytka ;D
Najaktywniejszy w dziale: Stare forum techniczne
[ Posty: 1090 / 34.03% Twoich postów ]
Ferguss