nie przejmuj się, kiedyś przyjdzie taki czas, że będziesz wiarygodny i administrator uzna Twoje wypowiedzi za słusznecheatoss pisze:kurfa, cos chyba nie mam na tym forum zadnego autorytetu
Pytanie za 100 punktów
Hmmm, skąd ja to znam...cheatoss pisze:kurfa, cos chyba nie mam na tym forum zadnego autorytetu
przeciez napisalem dwa razy ze takie kierunki sa potrzebne jesli masz hak i chcesz ciagnac przyczepke...
Urzekła nas Twoja historia...cheatoss pisze:wiem bo jak bylem maly (bardzo, 6 lat) i ojciec wozil auta to czesto zmienialismy samochody... pierwsze co ojciec robil to zakladal hak (zeby moc przyczepke przyczepic ) no a potem dziura i kierunek (mial caly zestaw roznych) wiec kiedys sie zapytalem 'tatusia' po co wierci dziure w samochodzi i mi wytlumaczyl =]
Pozdro
Piweł
Ex 205 GTi...
- Yahoo
- Uzalezniony
- Numer Gadu-gadu: 0
oczywiście, że oryginalnie nikt sobie tego własnoręcznie nie zakładał mimo tego, że uważacie miejsce za hu...we Więc w moim samochodzie są fabrycznie zamontowane ( oczywiście w hu...wym miejscu ) te kierunki i panoramiczny dach również. Wiem napewno, że w 205 GTi z Włoch ( moje obecne ) i np. z Francji te kierunki i dach były standardem. W 205 z Niemiec i Holandii kierunkowskazów na błotnikach nie było. Nie było również panoramicznego dachu, co ciekawsze wyposażone były w katalizator, podczas gdy na Francję i Włochy katalizatora nie było! Sprawa, którą opisałem dotyczy konkretnie gti z lat '89 - '91Para pisze:mówisz ze to nieorginalnie montowane ??
a tutaj ?? miejsce to samo kształt tez tyko kolor inny
- cheatoss
- Maniak
chyba tylko gti... ja mam diesla z 91, autko jest z niemiec (ksiazka serwisowa dowodem) i mam panorame fabrycznie, nie mam kierunkow...Yahoo pisze:W 205 z Niemiec i Holandii kierunkowskazów na błotnikach nie było. Nie było również panoramicznego dachu, co ciekawsze wyposażone były w katalizator, podczas gdy na Francję i Włochy katalizatora nie było! Sprawa, którą opisałem dotyczy konkretnie gti z lat '89 - '91
obstaje przy wersji:
albo byly jako opcja dodatkowa
albo przy zamawianiu haku w salonie montowali je gratis ;>
sprzedany
- iveras
- Maniak
- Posiadany PUG: Roland Garros
- Numer Gadu-gadu: 1660813
kto kupowałby Rolanda Garrosa lub GTI żeby ciągnąć nim jakąś przyczepę na ziemniaki
Fabryka Peugeota wypuszczała pewną ilość "specjalnych" 205 na GB. Wszystkie obok kiery po prawej miały kierunki w błotnikach. Być może jest to związane z tamtejszym kodeksem drogowym czy coś.
W każdym razie takie wychodziły z fabryki.
Fabryka Peugeota wypuszczała pewną ilość "specjalnych" 205 na GB. Wszystkie obok kiery po prawej miały kierunki w błotnikach. Być może jest to związane z tamtejszym kodeksem drogowym czy coś.
If she said "it's Chelsea or me" ... would You miss her?
- Yahoo
- Uzalezniony
[quote="cheatoss"]
chyba tylko gti... ja mam diesla z 91, autko jest z niemiec (ksiazka serwisowa dowodem) i mam panorame fabrycznie, nie mam kierunkow...
obstaje przy wersji:
albo przy zamawianiu haku w salonie montowali je gratis ;>[/quo
1. książka serwisowa nie jest dowodem na to, na jaki rynek sprzedaży zostało wyprodukowane auto
2. pisałem przecież tylko o GTI
3. kierunkowskazy nie były opcją dodatkową tylko regionalną
4. kto zakłada hak do GTI
Wiem jedno ! Przez takie dwa głupie kieruneczki stworzył się niezły temat do dyskusji
chyba tylko gti... ja mam diesla z 91, autko jest z niemiec (ksiazka serwisowa dowodem) i mam panorame fabrycznie, nie mam kierunkow...
obstaje przy wersji:
albo przy zamawianiu haku w salonie montowali je gratis ;>[/quo
1. książka serwisowa nie jest dowodem na to, na jaki rynek sprzedaży zostało wyprodukowane auto
2. pisałem przecież tylko o GTI
3. kierunkowskazy nie były opcją dodatkową tylko regionalną
4. kto zakłada hak do GTI
Wiem jedno ! Przez takie dwa głupie kieruneczki stworzył się niezły temat do dyskusji
- Yahoo
- Uzalezniony
No właśnie, przecież to nie są ciągniki rolnicze kempingu też raczej nie bardzo tym ciągaćiveras pisze:kto kupowałby Rolanda Garrosa lub GTI żeby ciągnąć nim jakąś przyczepę na ziemniaki
Tak, takie wychodziły z fabryki panowie....
No chyba, że powstała jakaś firma tuningowa montująca wyłącznie kierunkowskazy na błotnikach
Zapewniam wszystkich, że w moim aucie to oryginał. Kilka razy wyjmowałem już te kierunki, więc wiem jak wyglądają otwory w błotnikach. Nie są to bynajmniej dziury wywiercone przez poprzednią właścicielkę Odsuwany dach też zakładali w fabryce
- blaszka
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
teraz ja sie wypowiem kierunkowskazy były montowane fabrycznie tylko ze do roku 87 błotnik z tym kierunkiem był inny i po 87 tez był inny czyli chodzi tu o miejsce montowania kierunku i średnicy otworu I tak modele 205 z kierunkami były produkowane na bogatrze kraje i na takie gdzie był wymóg posiadania kierunków i nikt nie wiercił otworu na serwisie bo klient sobie zamontował hak holowniczy