taa przez lata ciągną jedne i te same utwory a to co sie znudzi juz na dyskotekowych parkietach to uwazają za hit i nowosc i mecza krązek aż się nie przetrze
Tego no Ja najpierw sluchalem mamy ;P Potem Michaela Jacksona (roxxxx!!!) potem techno, pozniej troche The offspring a potem zupelnie przez przypadek Rammstein No i sie zaczelo... R+ stoi dla mnie na pierwszym miejscu, potem...potem jest duzo duzo duzo innych zespolow, az ciezko je sklasyfikowac No ale od Mariana Mansona po Behemoth i takie tam
blaszka pisze:taaa szczególnie jak się słucha radia zet co 15 min ta sama piosenka
hehe to jest chyba wada kazdej stacji radiowej
musze sobie wkoncu kupic jakies radyjo na CD bo przynajmniej raz dwa z kompa nagram i mam jakosc a nie to co kaseta :/
Nałogowy czytelnikforum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
heh nie wiem co to - poza tym jak jechalem z zielonej gory na poznan przez pniewy w okolice gdanska to nic mi nie sciagalo poza radiem zet chyba poza tym i ono mialo problemy z zasiegiem
Nałogowy czytelnikforum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.