SZCZECIN - II zlot - 3 lipca - FOTKI :)

Tutaj umawiamy się na spotkania klubowe, informujemy o odbywających się zawodach i imprezach sportowych i tuningowych.
Awatar użytkownika
Piotrek205GTI
Nowicjusz
Numer Gadu-gadu: 0
Kontakt:

Post autor: Piotrek205GTI »

Ja bym proponowal jutro wieczorem spotkac sie w galaxy na kawke i omowic dokladnie szczegoly co do zlotu w niedziele... proponuje jutro o 19.00 przed wejsciem do fali - wszyscy podchodza do mojego czerwojego puga (zeby sie rozpoznac) i idziemy na kawke do galaxy. Napiszcie potwierdzenie, bo jak nie bedzie chetnych to mnie tez jutro nie bedzie :] Pozdrawiam
Ferguss

Post autor: Ferguss »

no pomysł niby dobry, ale czy Blaszka przyjedzie specjalnie obmówić to jutro z Goleniowa czy Cheatoos z Gryfina - szkoda trochę kaski na paliwko - ale niech oni się wypowiedzą...

...czy wspominałem już że jestem wqurwiony bo nie mam auta ??? :evil: :evil: :evil:
Awatar użytkownika
Piotrek205GTI
Nowicjusz
Kontakt:

UWAGA - JEZELI TO CZYTACIE !!!
Zapraszam dwa autka, nie nalezace do klubu. Raz pare dni temu stalem na swiatlach z czarnym pugiem 1.9 GTI zajefajnie ztuningowanym (mlody koles za kierownica) - jezeli przypadkiem tu trafiles i to czytasz, to serdecznie zapraszam na nasz zlot w niedziele, poniewaz nie mam z Toba zadnego kontaktu, to pisze to tutaj z nadzieja, ze to moze czytasz... drugim autkiem jest czerwony pug, takze zajefajnie zrobiony prowadzony przez mloda dziewczyne (bardzo ladna :])... autko ma z tylu hak holowniczy... jezeli ktos z obu autek to czyta to zapraszam w niedziele :] niestety mialem okazje tylko wymienic usmiech i pomachac sobie z osobami z tych autek, bo stalismy na innych pasach i nie bylo jak zjechac, zeby pogadac, a szkoda... POZDRAWIAM
Awatar użytkownika
Piotrek205GTI
Nowicjusz
Kontakt:

ZLOT:
DATA: 3 lipca 2005 - niedziela
MIEJSCE: parking przed fala
GODZINA: ja proponuje 11.00 rano, ale piszcie swoje godzinki... juz malo czasu zostalo i trzeba wszystko bardzo dokladnie ustalic...
Awatar użytkownika
cheatoss
Maniak

Post autor: cheatoss »

teraz jestem w gryfinie, i bede do niedzieli wieczorem... najwczesniej moge sie stad wyrwac o 18... czyli tak o 18/19 bym byl w szczecinie... wczesniej niestety nie moge, sily wyzsze.

pozdrawiam

//Ferguss, wspominales juz =]
ObrazekObrazekObrazek

sprzedany :(
GRABA

Post autor: GRABA »

Ja sie dostosuje,ale około 21,00 musze byc w pracy w makro,także szkoda bo może mnie troche ominąć.Ale może to i lepiej bo moje autko jest jeszcze w stanie surowym i napewno nie ubarwi zlotu.Co do sobotniego spotkania w galaxy,to nie sądze ,żeby było co bardzo ustalać przecież wszystko jasno można TU napisać.A głównie chodzi tylko o godzine bo miejsce jest oki,reszte sie ustali na zlocie.Dobra nie chce sie wymądrzać ,bo jestem najmłodszy stażem ja napewno będe pozdrawiam :wink:
Awatar użytkownika
Piotrek205GTI
Nowicjusz
Kontakt:

NO I IDEALNIE !!!
ZLOT:
GODZINA: 18.00
OSOBY: Piotrek(JA), Graba, Cheatoss, Ferguss, Aga_ka, tyle naliczylem, czy jeszcze ktos?
POTWIERDZCIE, ZE BEDZIECIE :D :) :P
WIEC DO ZOBACZENIA W NIEDZIELE :]
Awatar użytkownika
Piotrek205GTI
Nowicjusz
Kontakt:

blaszka i putbill oczywiscie tez musicie byc :]
Ferguss

jasne, a Blaszka??????? ja raczej nie będę, prawdopodobnie będę na trasie po autko :(
Awatar użytkownika
Piotrek205GTI
Nowicjusz
Kontakt:

Ferguss, na 1 zlocie Cie nie bylo, na 2 zlocie tez Cie nie bedzie, no nieeee... tak latwo nie ma, musisz byc, autko odbierz rano i na 18.00 wpadaj... a jak nie to wpadaj bez autka... :] dawaj dawaj :] jak narazie mamy 7 osob, wiec ladnie... no bez Ciebie Ferguss - 6 osob... a wiesz, szczesliwa 7, wiec musisz byc :]
Awatar użytkownika
Piotrek205GTI
Nowicjusz
Kontakt:

PONAWIAM INFORMACJE, ZEBY DO WSZYSTKICH DOTARLO !!!
ZLOT:
GODZINA: 18.00
OSOBY: Piotrek(JA), Graba, Cheatoss, Ferguss, Aga_ka, Blaszka, Putbill, tyle naliczylem, czy jeszcze ktos?
POTWIERDZCIE, ZE BEDZIECIE
WIEC DO ZOBACZENIA W NIEDZIELE :]
Ferguss

to trochę trudne, bo jadę z kolesiem do... Żagania, który wyrusza jak zapakują mu tira, więc nie wiadomo o której wyjazd, a że jest to ponad 250km w jedną stronę to nie wrócę tak szybciutko :cry:
GRABA

Post autor: GRABA »

Ferguss widze,że wnikliwie oglądałeś zdjęcia mojego autka,ale trafna uwaga. Nigdy nie wiadomo kiedy sie zachce,to aluzja do papieru a nie poduszki hehe :oops:
Ferguss

no domyślam się ;)
aga_ka

Post autor: aga_ka »

a moze spotkamy sie jutro skoro kilka osób ma problem z ustaleniem spotkania w niedziele... :?:
Zablokowany