O pośladkach Maryni, czyli luźne gadki :)
- 205_Winner
- Junior
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
EEE Chłopaki ananas
Doradzcie mi prosze. Niedawno sprzedałem saxo i szukam dobrego opla calibry, myśle też o tigrze. Jakie jest wasze zdanie. Wiem że ople to rdzewiuchy i że calibra to samochod wiesniaka ale ja chce to auto dla osiągów i dlatego wole calibra od miniej wiesniackiej tigry a jakie wasze zdanie ?
Doradzcie mi prosze. Niedawno sprzedałem saxo i szukam dobrego opla calibry, myśle też o tigrze. Jakie jest wasze zdanie. Wiem że ople to rdzewiuchy i że calibra to samochod wiesniaka ale ja chce to auto dla osiągów i dlatego wole calibra od miniej wiesniackiej tigry a jakie wasze zdanie ?
- iveras
- Maniak
- Posiadany PUG: Roland Garros
- Numer Gadu-gadu: 1660813
to ja Ci proponuje BMW 3 coupe z, dajmy na to, 94 roku. Za 15 kawałków kupisz taką sprowadzaną aus Deutschland w ładnym stanie i z bogatym wyposażeniem. Silniczek 1.8 i masz "wymiatacza" przy którym kalibra to autentycznie "dziadoski opelek" 

If she said "it's Chelsea or me" ... would You miss her?
eeeee Calibra to rdzewiejąca i przeciekająca cegła na kółkach, a Tigra to siatka na zakupy - w dodatku babska
może lepiej na Omegę B MV6 zapoluj jeśli koniecznie szukasz Opla, no i nie muszę chyba dodawać, że lepiej by było jakiegoś japońskiego sprintera poszukać
a jak BMW to od 320 w górę bo 318 jest kiepskie, a przy jeździe bokiem bardziej trzeba polegać na prawach fizyki i szczęściu niż na mocy, a 316 to już czysta profanacja