Strasznie mało 205 ???
- Loui
- Nowicjusz
- Posiadany PUG: 306 XN
- Numer Gadu-gadu: 4295804
U mnie w Ursusie co najmniej z 8 stoi. A 205 na ulicach prawie widuje codziennie. Wczoraj widziałem na Trasie Łazienkowskiej zelonego Garrosa a dziś czarnego Winnera z wgniecionymi prawymi drzwiami. Na rogu Świętokrzyskiej i Jasnej prawie codziennie parkuje zielony Garros kabriolet - podobno do sprzedania.
- _Ryba_
- Junior
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
u nas w Poznaniu wuchte tego jezdzi...na kazdym kroku jakąs 205-teczke widze....ale przewaznie są to starsi ludzie...
<<<Moja Furka SPRZEDANA!!!!>>>
http://www.djbizzy.prv.pl
SERDECZNIE ZAPRASZAM!!
z tego co obserwuję w Szczecinie i w Grudziądzu to 205tek jeździ od groma - niestety większość to autka starych dziadków, którzy wożą buraki i kartofle ze swoich działek
cieszy mnie natomiast to, że coraz więcej młodych kobitek jeździ tym 205tką, a może to nie powód do radości... może my babskimi autkami jeździmy
cieszy mnie natomiast to, że coraz więcej młodych kobitek jeździ tym 205tką, a może to nie powód do radości... może my babskimi autkami jeździmy
- _Ryba_
- Junior
- Kontakt:
ostatnio z moją kobietą zaczelismy grupowac auta na Kobiece i Meskie i doszlismy do wniosku ze 205-teczki są autami uniwersalnymi to znaczy ze i Kobieta i Facet moga nim bez wstydu jezdzic...
<<<Moja Furka SPRZEDANA!!!!>>>
http://www.djbizzy.prv.pl
SERDECZNIE ZAPRASZAM!!
- Para
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: najlepszy
- Numer Gadu-gadu: 1559591
- Kontakt:
Re: Strasznie mało 205 ???
w calym swoim dotychczasowym zyciu widzialem zaledwie moze ze 3 razy na zywo !!! 205 GTI !!!! tego jest strasznie malo !!!! unikaty normlaniekrzycho pisze:Witajcie
Jeżdże sobie moją 205 "Ariane" (albo może być ten "Challenger ) - ogólnie rakietą i co widze na drogach Warszawy i okolic ? Ze strasznie mało jest 205. I jeżeli coś zobacze to szybko doganiam żeby sobie popatrzeć bo rzadki to widok ostatnio... Coś tak czuje że czas 205 powolutku się kończy, a szkoda...
Pozdrawiam wszystkim
Krzysiek
- Dżon Dobra Nadzieja
- Uzalezniony
- Dżon Dobra Nadzieja
- Uzalezniony
-
- Junior
- Kontakt:
No ale u nas w Mysłowicach coraz więcej widze ludzi poruszających się 205, tylko wszyscy to jacyś ludzie mający 50, 60 lat ale mówie o klubie to odpowiadają "NIe dziękuje" "Nie interesuje mnie to" "Jestem za stary na takie coś" ale 2-ów młodzików w 205 znalazłem tylko coś ich na stronie nie ma, może się zjawią
PRAWKO odebrane 7 luty 2007 i autko juz moje 205 1,4 60KM + GAZ
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
- Kontakt:
Ninja- a dlaczego Ciebie jeszcze na żadnym spotkanku nie widzielismy???
ps. mieszkasz w Ząbkach przy takiej waskiej uliczce która była jednokierunkowa ze spiacymi policjantami????
ps. mieszkasz w Ząbkach przy takiej waskiej uliczce która była jednokierunkowa ze spiacymi policjantami????
Audi A4 Avant
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl