Co to jest ???
Co to jest ???
postaram sie zamiescic jutro pare fotek moze wtedy latwiej bedzie mi uzyskac pomoc.
Pierwsze pytanie:
Za ta plastikowa kupulka wtrysky idzie gruby WAZ idzie on w poprzek samochodu a na wysokosci wtrysku jest takie rozdzielenie powiedzmy w ksztalcie T(takie jakby kolanko, nie wiem jak to nazwac) i gdzies ten waz idzie w dol. DO czego jest ten wąz? dolna jego czesc jest u mnie czyms zalana lepi sie i brudzi? wyglada jaky cos z niej cieklo chociaz nie na tyle zeby kapac.
Inne pytania to jak zamiesze fotki bo ciezko sie opisuje rzeczy słownie
Pierwsze pytanie:
Za ta plastikowa kupulka wtrysky idzie gruby WAZ idzie on w poprzek samochodu a na wysokosci wtrysku jest takie rozdzielenie powiedzmy w ksztalcie T(takie jakby kolanko, nie wiem jak to nazwac) i gdzies ten waz idzie w dol. DO czego jest ten wąz? dolna jego czesc jest u mnie czyms zalana lepi sie i brudzi? wyglada jaky cos z niej cieklo chociaz nie na tyle zeby kapac.
Inne pytania to jak zamiesze fotki bo ciezko sie opisuje rzeczy słownie
- Załączniki
-
- do wyjebania.JPG (39.31 KiB) Przejrzano 2800 razy
Ostatnio zmieniony 09 lip sob, 2005 11:28 pm przez powerhorse, łącznie zmieniany 1 raz.
mam nadzieje ze kolega daro sie nie obrazi ze pozyczylem na chwile jego fote.
To wyglada prawie identycznie jak to co zaznaczylem na fotce. taki jakby zaworek.
Wszystko ladnie sie nagrzewa przy wlaczonym silniku i ta czesc ktora idie wdol ma cos w rodzaju łączenia dwoch wezyków bo obu stronach sa klamry ale dolna czesc jest jest lepiaca :/
To wyglada prawie identycznie jak to co zaznaczylem na fotce. taki jakby zaworek.
Wszystko ladnie sie nagrzewa przy wlaczonym silniku i ta czesc ktora idie wdol ma cos w rodzaju łączenia dwoch wezyków bo obu stronach sa klamry ale dolna czesc jest jest lepiaca :/
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
- Kontakt:
dokładnie odpowietrznik na 100%
Audi A4 Avant
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
- Pieraś
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: sprzedany
- Numer Gadu-gadu: 696324
potwierdzam ze odpowietrznik - 1 z 2-och.
Nałogowy czytelnik forum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
- zawodowiecleon81
- Junior