Brak organizacji , przyczyny itp - zlot ogolnopolski

Tutaj umawiamy się na spotkania klubowe, informujemy o odbywających się zawodach i imprezach sportowych i tuningowych.
BubuPN

Post autor: BubuPN »

tak jak ktoś tu wspomniał - jeśli chodzi o koszty to na pewno nie będzie to 10 złotych ;) wystarczy spojrzeć chociażby na zlot zdaje się kierowników CRX-ów gdzie płacono około 300zł od osoby i w tym były: hotel, miejsce do sprawnościówek, nagrody za sprawnościówki, grill, piwo itp. itd., w sumie tak jak rozmawiałem z Parą to właśnie na ten moment czekaliśmy - rozmowa o kosztach, bo ankieta była niemiarodajna, a rozmowa o kosztach już tak gdyż wtedy okazuje się ile osób było by w stanie wyłożyć na zlot jakieś 200, 300zł + koszty własne dojazdu
Awatar użytkownika
Sebek
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
Kontakt:

Post autor: Sebek »

Ja uważam że w ten sposób moze nie przyjechać wiele osób! A gdybysmy wynajeli domki w jakimś osrodku to i koszty by były tańsze i wiecej osób by przyjechało. Jestem w stanie załatwić osrodek nad Zegrzem koło Warszawy jest tu sie też gdzie poscigać. Był nad Zegrzem też zlot Peugeota w Jachrance było pare osób min. Michał Gti, 1.9 Ralle.... i te osoby wiedza że jest tam spro miejsca. Jest jeziorko-domki sporo miejsca na grille i takie tam. Wieksza radoche sprawiło by, przynajmniej mi zebym mógł sie spotkac z wieloma osobami z naszego klubu a nie z 5 pośród rzeszy innych peugeotów. Wtedy taki nocleg 3 dni wychodzi ok 80zł + dojazd a reszte kazdy wydaje na co mu sie podoba. ja nie napalam sie na jakieś nagrody i jest to mi obojetne. Chciałbym sie poprostu spotkać z klubowiczami których znam czysto internetowo i napic sie z nimi piwka,pogadać, ogladnać autka a do scigania sie torów nie potrzeba bo w wawie mamy gdzie:3-4 miejsca
No dodam jeszcze że jest to ogólnie w miare centralny punkt Polski a to też ważne!
Audi A4 Avant
Honda CBF

Dostęp do części do wszystkich marek!!!

mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
Awatar użytkownika
molten
Nowicjusz
Posiadany PUG: --/ Laguna III
Numer Gadu-gadu: 0

Post autor: molten »

Sprawa zlotu rozbiła się o kasę oraz o jego charakter- część chciała pojechać pogadać przy piwku, a części marzyły się atrakcje sportowe. Myślę że ta pierwsza część sama by się spokojnie zorganizowała bez problemu i potrafiła pojechać choćby pod namiot na 2 noce w jakąś fajną miejscówkę...
Awatar użytkownika
Sebek
Peugeot 205 Master
Kontakt:

No i co panowie bo wakacje miną?
Audi A4 Avant
Honda CBF

Awatar użytkownika
Piweł
Junior

Post autor: Piweł »

Sebek pisze:No i co panowie bo wakacje miną?
Sebek, rozluźnij warkocze, zobacz najpierw ile samochodów pojawi się w tą sobotę nad Zegrzem :wink: BTW, mnie pewnie nie będzie :?

P.
Ex 205 GTi...
Awatar użytkownika
Sebek
Peugeot 205 Master
Kontakt:

Też jestem ciekawy! :twisted:
Audi A4 Avant
Honda CBF

Awatar użytkownika
Pieraś
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: sprzedany
Numer Gadu-gadu: 696324

Post autor: Pieraś »

sluchajcie .................zawsze mozna np. na wrzesien cos ustalic. w tym roku wiadomo ze kazdy mialby problem na odlozenie kasy wiec moze zrobic 3 jakies lokalne wstepne zloty. jeden np. w poznaniu drugi w lodzi a trzeci np. nad morzem
i kazdy by sie przypisal to blizszej mu lokalizacji ... bez zadnych rajdow nic ... poprostu namiot i spotkanie czysto towarzyskie by poznac sie na zywo
Nałogowy czytelnik forum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA

Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
Awatar użytkownika
bipi
Junior
Kontakt:

Post autor: bipi »

też jestem za, tylko zapomniales o jakiejs miejscowce na poludniu
bipi.205.pl
Awatar użytkownika
Sebek
Peugeot 205 Master
Kontakt:

mozna tylko niech sie wypowie na ten temat wiecej osób bo mam wrażenie że poza nami i jeszcze paroma osobami to nie ma wcale zainteresowania na robienie czegokolwiek. Proponuje zrobić ankiete wstepną czy ten pomysł pasuje a nastepnie jak to ma wyglądać czyli wybrać wypośrodkowane miejsca aby wszystkim było w miare wygodnie!
Audi A4 Avant
Honda CBF

Awatar użytkownika
mi
Maniak

Post autor: mi »

to w sumie nie jest głupie, oczywiście pod warunkiem, że i na południu coś się zorganizuje, my na przykład w góry mamy blisko 8)
isilweo

Post autor: isilweo »

ja sie wypowiem ;) zeby nie bylo ze potem ucieknie to mowie ze sa wakacje i napewno uciekne ale to bedzie 12-21 sierpnia. problem z miejscem jest najwiekszym problemem. bo o ile nie widze problemu uzbierania na impreze np. 200zl na domek+costam to problemem wiekszym jest uzbieranie 300zl na paliwo tam i spowrotem, a w kilka osob sie nie da jechac bo chodzi przeciez o to zeby kazdy byl swoim autem ;)
ja moge dojechac (i mysle ze wiekszosc osob tak powie) jakies zalozmy 100-150km od miejsca zamieszkania. a jesli kazdy tak moze to akurat z 3-4 miejsca wystarcza zeby cala polske objac. tak jak Mi mowi mamy blisko w gory, ja moge nawet podjechac nawet do wisly bo jakos strasznie daleko nie jest a fajnie sie jedzie. no i oczywiscie tatry itp. albo tak jak proponowal Krisglab gdzies w okolicach andrychowa. wtedy Ci ze slaska i malopolski maja tak samo blisko/daleko.
i tez jestem raczej za tym zeby pojechac na 2-3dni pod namiot (nie wierze ze nie zalatwicie sobie namiotu na weekend od kogos jak nie macie), albo domki i jakies ognisko i piwko. tylko pamietajcie ze we wrzesniu pod namiot sie nie da bo jest zajebiscie zimno w nocy (juz pod koniec sierpnia sie robi zimno).
tyle ode mnie
Awatar użytkownika
bipi
Junior
Kontakt:

Post autor: bipi »

ja tak sie zastanwiam gdzies ty byl, isilweo, jak ja zloty w krakowie organizowalem...
bipi.205.pl
invictus

Post autor: invictus »

mi by sie nie chcialo rozkladac namiotu - spalbym w samochodzie 8)
isilweo

Post autor: isilweo »

bipi: odpowiedz jest w miare prosta ;) nie mialem jeszcze wtedy auta ;P
Awatar użytkownika
Yahoo
Uzalezniony

Post autor: Yahoo »

invictus pisze:mi by sie nie chcialo rozkladac namiotu - spalbym w samochodzie 8)
koniecznie spanie w aucie - jakby inaczej :) przecież to wszystko robimy dla 205 :)
ODPOWIEDZ