Witajcie
Przeszukałem forum aby się dowiedzieć ile kosztuje wymiana bieżni łożysk w belce tył ale się nic nie dowiedziałem. WIęc takie pytanie wam zadaje ile to kosztuje , czy wogóle da się to zrobić np. z tylnią bieżnią ta co jest w rurze... W jaki sposoób oni to robią i czy możecie mi polecic dobry warsztat który to robi najlepiej w Warszawie i okolicach ale moż ebyc też troszke dalej...
A może nie ma sensu tego robić ?
Pozdrawiam
Krzysiek
Tylnia belka - bieznie łożysk
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
- Kontakt:
w Zielonce robią bardzo dobrze. Jadąc z Warszawy w strone Wołomina za Auto Stachem-nie da sie nie zauwazyć bo są wielkie tablice. Gdybys sie ze mna ustawił to moge załatwić tam to troche taniej-bo robie tam dwa auta. Jakby co to pisz!
Audi A4 Avant
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
Honda CBF
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
- Kontakt:
robie w sensie że juz są zrobione! tel nie mam bo ukradli mi go tydzień temu z wpisanym numerem, a jak ostatnio 205 podjechałem i miałem robiony przegląd zawieszenia,dokładane pierscienie do wachacza, geometrie i coś jeszcze dokładnie nie pamietam to zapłaciłem 30żł. A był tez typek 205 przede mna tylko na geometrii i za to zapłacił chyba 50-60żł hehe
ps. tak w ogóle to mam zregenerowaną belke z bebnami i z amortyzatorami która trzymam sobie gdyby moja miała się sypnąć ale potrzebuje teraz zrobić sprzegło wiec nie wiem czy nie bede sprzedawał
ps. tak w ogóle to mam zregenerowaną belke z bebnami i z amortyzatorami która trzymam sobie gdyby moja miała się sypnąć ale potrzebuje teraz zrobić sprzegło wiec nie wiem czy nie bede sprzedawał
Audi A4 Avant
Honda CBF
Honda CBF