Tajemna wiedza jaką posiadają właściciele 405 Mi16
Witamdeejay pisze:normalnie ręce... powaliło mnie hasło "nie no to jest przepustnica powietrza, bo w środku znajduje się filtr powietrza"
widzę ze wam tu wesoło He he a co do tego powyżej byłem pewnie ze tak nie napisałem ale widocznie cos mi się pokręciło i napisałem upsss, a co do mojego twierdzenie ze ten element jest to przepustnica byłem przekonany ze tak jest bo to były tylko i wyłoncznie moje domysły, ale w końcu porozbierałem to na części i moje przekonanie zostało rozwiane bo tam znajdował się tylko potenciometr który na wskutek przepływu pow podaje info do kompa, także chciałem zauważyć ze to pytanie padło 4 miech temu,
invictus
Nie smiejcie sie - tez mogliscie sie tacy urodzic - ciekawy jestem czy ty nie jestes nie omylny
Dżon Dobra Nadzieja
Nie nie, to nie jest śmieszne... bynajmniej ja mam takie mieszane odczucia, jakby żal z przerażeniem....... - co Ciebie tak przeraziło moje słowa nie wiedzałem ze tak wpływa na Ciebie to co napisze hehe
samer
Bo tak to jest, ktoś nie jest pewny na 100% a wmawia ze tak jest... - masz racje byłem pewien 99% aż do momentu rozebrania PRZEPŁYWOMIEZA
Sebek
Musiałem im napisać na forum że już nie wyrabiamy ze - Sebek dzięki ze to zrobiłeś bo do tej pory nie byłem na waszym forum widać ze was interesuje to co inni piszą na innych forkach - teraz bedę miał kogo meczyć pytaniami zobaczymy jacy w jesteście spece hehehe
Ramzes
oni już sie nie odzywają - odzywamy sie jak widać
Sebek
Chyba sie obrazili - Sebek nikt się nie obraził
Pozdrawiam
śmich to zdrowie
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
- Kontakt:
- znam sie na tymRamzes pisze:Sebek to nasz negocjator
No pewnie że nas interesują inne fora! A jesli sie bliżej naszemu przyjzycie to jest to rodzaj takiej swoistej "loży szyderców" ale bierzemy to bardziej na smiechy niz na poważnie, a co do tego co pisałem to mamy w klubie wielu dobrych speców: rajdowców,mechaników i ludzi doswiadczonych swoimi pugami-wiec razem damy rade
Audi A4 Avant
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
- Dżon Dobra Nadzieja
- Uzalezniony
- Numer Gadu-gadu: 0
tak jestem z Forum 405 ale teraz tez jestem z 205
jak miło ze was spotkałem w tej wielkiej sieci